Bezzi Napisano 15 Lutego 2018 #497007 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Podstawowe wymagania: Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy: Lekko ponad 2 lata. Minimum 400 sensownych postów: 3600 postów myślę, że te 400 sensownych na pewno się znajdzie. Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie: Mam pod skrzydłami gromadke UBT od roku, także potrafię pracować w grupie bez najmniejszych problemów. Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym: Uważam, że potrafię rozwijać zdania jak i nie krzywdzę języka polskiego poprzez błędy interpunkcyjne czy ortograficzne, lecz jak wiemy nikt nie jest nieomylny. Brak aktywnych warnów na swoim koncie: Oczywiście, inaczej nie mógłbym pełnić obecnej funkcji. Personalia: Imię: Karol Wiek: 24 lata. Czas spędzony na forum: Ciężko określić ile czasu spędziłem na forum przez ponad 2 lata. Na chwile obecną można sugerować sie "pluginem" czasu online, który pokazuje, że jestem bardzo często aktywny. Doświadczenie w moderowaniu: Posiadam doświadczenie na tym stanowisku, wiem czym to sie je. Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Tak. Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Tak. Ile czasu poświęcasz na forum dzienniie: Zależy od wolnego czasu. Myślę że jakieś 3-4h, czasem więcej. Dlaczego Ty? (Rozbudowana wypowiedź): Kierując sie słowami osoby, która otworzyła rekrutacje. Uważam, że jestem osobą bezstronną jak i posiadam zaufanie o obecnej administracji o czym może świadczyć roczny staż na stanowisku opiekuna. Chciałbym sie odnieść do przeszłości i powodów przez które musiałem zrezygnować z posady o którą się obecnie ubiegam. Rezygnacja była spowodowana brakiem doświadczenia gdzie zjadła mnie presja osób trzecich, teraz po takiej przerwie wiem, że to był duży błąd z mojej strony, miałem u boku wspaniała grupke z Damianem na czele (pozdrawiam Lovelasik). Jestem osobą, która wykonuje swoją prace w 100% o czym mogą świadczyć eventy które prowadzę mając na barkach dział UBT, niektórzy pomyślą, że mam tego dużo, ja odpowiem w bardzo prosty sposób. Zwyczajnie to lubie, lubię patrzeć jak forum sie rozwija, a nie stoi w miejscu dlatego wychodzę z propozycjami, które mogą odświeżyć forum. Przeglądam praktycznie każdy temat na forum, staram sie być wszędzie i pomagać w miare możliwości rang jakie na tę chwilę posiadam. Jestem pozytywną osobą, która posiada wysoką kulturę osobistą, owszem czasem zrobię coś dziwnego, ale to tylko dlatego żeby było zabawniej, a nie dlatego aby złamać regulamin, mam go w małym paluszku i wiem co mogę, a co nie. Zazwyczaj szukam prostych rozwiązań jeśli nie potrafię ich znaleźć kieruję sie do osób z wyższą rangą i cieszę sie, że zawsze otrzymuję pomoc, czym ja w przyszłości odwdzięczam sie tym samym. Myślę, że to tak po krótce o mnie i mojej działalności na rzecz forum. Dziękuję i pozdrawiam. Knopa, ScoobyDoo, SQNFUN i 10 innych dodali reakcje 12 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 15 Lutego 2018 #497010 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Podanie ładnie napisane, zdania rozbudowane, interpunkcja na wysokim poziomie. Jesteś aktywną osobą na forum, nie dajesz sobie wejść na głowę. +staż +kultura +miły +godny zaufania +pomocny Pełnił już funkcję moderatora i wie co i jak. Wszędzie go pełno, każdy to zauważył i widzi. Jestem jak najbardziej na TAK, najlepszy kandydat w dniu dzisiejszym Edytowane 15 Lutego 2018 przez M a m c i a Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Lutego 2018 #497012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Duże TAK Karol najlepszy kandydat (oprócz mnie oczywiście) na to stanowisko. Ma doświadczenie, wie co i jak w moderacji. Nie ma żadnych warnów co świadczy o jego dobrej znajomości regulaminu. Z interpunkcja oraz ortografia nie ma problemu. Zależy mu co widać także po tym długim podaniu którego nie przeczytałem bo nie. Dziękuję, pozdrawiam. @Karol. numer konta pv. Bezzi i Bacior dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 15 Lutego 2018 #497016 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Nie znam kolegi zbyt dobrze by coś o nim napisać ale z tego co zaobserwowałem wydaję się na prawdę miłą, sympatyczną i godną polecenia osobą na to stanowisko +staż +doświadczenie +kultura +chęci Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 15 Lutego 2018 #497043 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Ogromne doświadczenie oraz Twój sposób bycia na forum sprawia, że jesteś najlepszym z obecnych kandydatów. Jak najbardziej na tak. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Lutego 2018 #497047 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Nie, Twoja przeszłość jest na tyle kolorowa że powinieneś dać szanse innym, młodszym, tym którzy nie mieli szansy zaistnieć na forum, pozdro Bezzi i Livio dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 15 Lutego 2018 #497071 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Duże TAK: -staż -aktywność -doświadczenie -pomocny i komunikatywny Ogólnie chyba wszystko na + Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 15 Lutego 2018 #497075 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Noob, low, maruda, rangowicz, beksa, ślinotokotyczny parówczak. Idealny moderator. Dajcie mi warna a przypiermandole. Bezzi i Maajkeel dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 15 Lutego 2018 #497090 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Jesteś ogarniętą osobą, ale muszę być na nie z powodów tego, że byłeś już moderatorem i miałeś szansę się wykazać. Ponadto posiadasz w historii 3 warny (+1) i 3 upomnienia (+0) co świadczy według mnie o słabej znajomości zasad panujących na forum. Bezzi i wandi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Lutego 2018 #497095 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Twoich zgłoszeń jest więcej niż akcji moderatorów. Wszystkie "przypały" odpracowałeś z nadwyżką. Tą nadwyżką zapracowałeś na moderatora i akceptacja podania mnie usatysfakcjonuje. Wypowiadam się raz na 3k podań na sieci więc nie zmarnuj tego Bacior i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 15 Lutego 2018 #497097 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) W porządku chłopak, myślę, że dogaduje się z większością użytkowników i to chyba (na poważnie) jedyny warunek, który powinien spełniać. Resztę jak jest kumaty (a jest) to ogarnie w pierwsze dni posiadania koloru. Błędami nie ma co się przejmować (tymi o których piszesz), każdy czasami przypajacuje, a całokształtem (wedle tego co sam wnioskuję po rozmowach z nim) moim osobistym zdaniem to nadrabia. Skoro poważnie potrzebny wam kolejny moderator to jest to najlepszy kandydat i elo. // "miałeś okazję się wykazać", a kto powiedział, że okazja przydarza się raz w życiu? Zluzujcie z upomnieniami i warnami, na dłuższą metę odpowiadanie za pierdoły z przeszłości (szczególnie gdy wyrobiłeś sobie solidną markę) to głupota. Na teraz jest aktualnie najlepszym kandydatem. Edytowane 15 Lutego 2018 przez HardeQ Th3End i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 15 Lutego 2018 #497107 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 jestes najlepszym kandydatem aktualnie, spedzasz najwiecej czasu na forum i mysle ze jestes bezstronny, na tak Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 15 Lutego 2018 #497126 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Tak,Tak , Tak +Doświadczenie +staż| Osoba bardzo miła ,,Pomocna spędzająca dużo czasu na forum . Wszędzie jest Ciebie pełno , starasz się więc wydaje mi się ze zasłużyłeś aby sprawować tą funkcje . Powodzenia Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 15 Lutego 2018 #497127 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Byłeś już moderatorem forum - posiadasz ogromne doświadczenie. Jesteś bardzo pracowity, razem z @Knopa odwalacie kawał dobrej roboty w redakcji, to się szanuje chłopaki, naprawdę jestem pełen podziwu. Bananami (UBT) opiekujesz się świetnie, miałem przyjemność z Tobą współpracować, nie widzę żadnych przeciwwskazań. Mam tylko nadzieję, że tym razem wytrzymasz psychicznie i nie poddasz się tak jak wtedy. Masz mój głos, powodzenia. Maajkeel, Ania i Bezzi dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 15 Lutego 2018 #497142 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 +Doświadczenie +Staż +Radzi sobie dobrze z aktualnymi rangami +Pomocny Aktualnie najlepszy kandydat. Na tak. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 15 Lutego 2018 #497147 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2018 Liczyłem jeszcze na chociaż jedno podanie od starszego wyjadacza, lecz się przeliczyłem.. Nie jest zaskoczeniem to, że biorąc pod uwagę Twoją postawę dzisiejszą jak i dawną zrobiłeś bardzo duże postępy, z trolla i gnoma który łapał warny stałeś się szanowaną osobą na sieci, wysoko postawioną i w dodatku nie osiadłeś na laurach. Znam Cię też dość długo, już będzie ponad rok, chłopak skromny, pracowity i obiektywny. Gdy byłem w ubt razem z nim, nie zdarzyło się, abym był świadkiem pochopnie podjętej decyzji, czy też kary dla jednego z poddanych. Najlepszy z obecnych kandydatów pod każdym względem, to nie podlega dyskusji, dużo czasu spędza na forum, często go widać wszędzie. Piszesz na sb - Karol jest. Przeglądasz offtopic - Karol jest. Przegrzebujesz kosz na śmieci - Karol jest. Jeżeli będziesz pracował konsekwentnie, to osiągniesz wiele, #road2h@. Reasumując, jestem na duże tak, powodzenia Karol, oby presja nie okazała się większa! Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 16 Lutego 2018 #497188 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Względem dawnych czasów poprawiłeś się co idzie zauważyć. Jesteś osobą sumienną, kulturalną, pomocną, a taki właśnie powinien być moderator. Kolejnym Twoim atutem jest to że jest Ciebie dużo na forum. No i jesteś najlepszym z kandydatów (aktualnie). Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 16 Lutego 2018 #497236 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 byles modkiem, spędzasz cale dnie na forum, poza tym nie ma innych sensownych kandydatów w tej chwili takze jestem na tak Bezzi i aureox dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2018 #497244 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Nie spodziewałem się, że zamierzasz wrócić do zielonego kolorku . Twoje podanie Karolu najbardziej mnie przekonuje. Jesteś osobą bardzo obiektywną i konsekwentną w swoich obowiązkach, zgłaszasz każde złamanie regulaminu i starasz się być pomocny w każdej dziedzinie. Jestem na Tak, bo twoją pracowitością zasłużyłeś, by wrócić na to stanowisko. Pozdrawiam. Bezzi dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nOisyyy ;v Napisano 16 Lutego 2018 #497328 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Podanie jak najbardziej wygląda pięknie tak jak powinno wyglądać. Staż+ Dobre relację i dużo chęci do pracy. Jestem na tak. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisior45162894987561556458 Napisano 16 Lutego 2018 #497334 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2018 Bezzi , Karolku. Otrzymujesz ode mnie wielkie TAK! Jesteś osobą bardzo sympatyczną , spokojną , bezstronną , kulturalną. Z twoich wypowiedzi widzę, ze ortografię , interpunkcję, składnie itd. masz nienaganną. Poświęcasz się swoim rangom , duużo przebywasz na forum, oraz jesteś przy tym znany i lubiany! Z następną rangą poradzisz sobie bez dwóch zdań. Pozdrawiam cieplutko Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
;xoxo Napisano 18 Lutego 2018 #497547 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Wielkie TAK + Staż + Doświadczenie + Dobre relacje z użytkownikami, chęci do pracy ! Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-ŁYSY- Napisano 18 Lutego 2018 #497557 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2018 Nie jestem tutaj jakoś długo ale Karol rzuca mi się w oczy odkąd tutaj przybyłem. Wydaje się być kompetentną osobą na to stanowisko, poza tym podanie bardzo ładnie napisane. Sprawia wrażenie osoby ogarniętej, a dodatkowo ma tutaj konkretny staż. Poza tym pełnił już kiedyś tą funkcje więc wie z czym to się je. Powodzenia gościu Jestem na duże TAK. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 20 Lutego 2018 #498107 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Bezo... Krótko i w temacie: miałeś już okazję mieć to stanowisko - miałeś tez okazje z niego zrezygnować (tak, pamiętam okoliczności)- jednak nabrałeś dużo doświadczenia, zgłaszasz oraz masz wiedzę na temat regulacji i procesów na sieci. Jako ekipa modków mamy nadzieję, że stojąc przed wyborem, trudna decyzją - przyjmiesz ją na barki i nie będzie odwrotów. Osobiście uważam, że zrobiłeś jeden z największych postępów na tej sieci. TAK - Witamy w gronie moderatorów. RYBSON, Bezzi, -ŁYSY- i 3 innych dodali reakcje 3 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 20 Lutego 2018 #498109 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi