Bezzi Napisano 15 Lutego 2018 #497007 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Podstawowe wymagania: Sta偶 na forum d艂u偶szy ni偶 6 miesi臋cy:聽Lekko ponad 2 lata. Minimum 400 sensownych post贸w: 3600 post贸w my艣l臋, 偶e te 400 sensownych na pewno si臋 znajdzie. Cierpliwo艣膰, dojrza艂o艣膰, wytrwa艂o艣膰, oraz umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracowania w grupie: Mam聽pod skrzyd艂ami gromadke UBT od roku, tak偶e potrafi臋 pracowa膰 w grupie bez najmniejszych problem贸w. Ortografia, interpunkcja, oraz zasady j臋zyka polskiego na poziomie bardzo dobrym: Uwa偶am, 偶e potrafi臋 rozwija膰 zdania jak i nie krzywdz臋 j臋zyka polskiego poprzez b艂臋dy interpunkcyjne czy ortograficzne, lecz jak wiemy nikt nie jest nieomylny. Brak aktywnych warn贸w na swoim koncie: Oczywi艣cie, inaczej nie m贸g艂bym pe艂ni膰 obecnej funkcji. Personalia: Imi臋: Karol Wiek: 24 lata. Czas sp臋dzony na forum: Ci臋偶ko okre艣li膰 ile czasu sp臋dzi艂em na forum przez ponad 2 lata. Na chwile obecn膮 mo偶na sugerowa膰 sie "pluginem" czasu online, kt贸ry pokazuje, 偶e jestem bardzo cz臋sto aktywny. Do艣wiadczenie w moderowaniu: Posiadam do艣wiadczenie na tym stanowisku, wiem czym to sie je. Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej Panel Moderatora?: Tak. Czy mia艂e艣 jakie艣 ostrze偶enia na forum?: Tak. Ile czasu po艣wi臋casz na forum dzienniie: Zale偶y od wolnego czasu.聽My艣l臋 偶e jakie艣 3-4h, czasem wi臋cej. Dlaczego Ty? (Rozbudowana wypowied藕):聽 Kieruj膮c sie s艂owami osoby, kt贸ra otworzy艂a rekrutacje. Uwa偶am, 偶e jestem osob膮 bezstronn膮 jak i posiadam zaufanie o obecnej administracji o czym mo偶e 艣wiadczy膰 roczny sta偶 na stanowisku opiekuna. Chcia艂bym sie odnie艣膰 do przesz艂o艣ci i powod贸w przez kt贸re musia艂em zrezygnowa膰 z posady o kt贸r膮 si臋 obecnie ubiegam. Rezygnacja by艂a spowodowana brakiem do艣wiadczenia gdzie zjad艂a mnie presja os贸b trzecich, teraz po takiej przerwie wiem, 偶e to by艂 du偶y b艂膮d z mojej strony, mia艂em u boku wspania艂a grupke z Damianem na czele (pozdrawiam Lovelasik). Jestem osob膮, kt贸ra wykonuje swoj膮 prace w 100% o czym mog膮 艣wiadczy膰 eventy kt贸re prowadz臋 maj膮c na barkach dzia艂 UBT, niekt贸rzy pomy艣l膮, 偶e mam tego du偶o, ja odpowiem w bardzo prosty spos贸b. Zwyczajnie to lubie, lubi臋 patrze膰 jak forum sie rozwija, a nie stoi w miejscu dlatego wychodz臋 z propozycjami, kt贸re mog膮 od艣wie偶y膰 forum. Przegl膮dam praktycznie ka偶dy temat na forum, staram sie by膰 wsz臋dzie i pomaga膰 w miare mo偶liwo艣ci rang jakie na t臋 chwil臋 posiadam. Jestem pozytywn膮 osob膮, kt贸ra posiada wysok膮 kultur臋 osobist膮, owszem czasem zrobi臋 co艣 dziwnego, ale to tylko dlatego 偶eby by艂o zabawniej, a nie dlatego aby z艂ama膰 regulamin, mam go w ma艂ym paluszku i wiem co mog臋, a co nie. Zazwyczaj szukam prostych rozwi膮za艅 je艣li nie potrafi臋 ich znale藕膰 kieruj臋 sie do os贸b z wy偶sz膮 rang膮 i ciesz臋 sie, 偶e zawsze otrzymuj臋 pomoc, czym ja w przysz艂o艣ci odwdzi臋czam sie tym samym.聽 My艣l臋, 偶e to tak po kr贸tce o mnie i mojej dzia艂alno艣ci na rzecz forum.聽 Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam. Natsu Dragneel, Th3End, Kyou i 10 innych dodali reakcje 12 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 15 Lutego 2018 #497010 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) Podanie 艂adnie napisane, zdania rozbudowane, interpunkcja na wysokim poziomie. Jeste艣 aktywn膮 osob膮 na forum, nie dajesz sobie wej艣膰 na g艂ow臋.聽 +sta偶 +kultura +mi艂y +godny zaufania +pomocny 聽 Pe艂ni艂 ju偶 funkcj臋 moderatora i wie co i jak. Wsz臋dzie go pe艂no, ka偶dy to zauwa偶y艂 i widzi. Jestem jak najbardziej na TAK, najlepszy kandydat w dniu dzisiejszym 聽 Edytowane 15 Lutego 2018 przez M a m c i a Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 15 Lutego 2018 #497012 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Du偶e TAK Karol najlepszy kandydat (opr贸cz mnie oczywi艣cie) na to stanowisko. Ma do艣wiadczenie, wie co i jak w moderacji. Nie ma 偶adnych warn贸w co 艣wiadczy o jego dobrej znajomo艣ci regulaminu. Z interpunkcja oraz ortografia nie ma problemu. Zale偶y mu co wida膰 tak偶e po tym d艂ugim podaniu聽kt贸rego nie przeczyta艂em bo nie. Dzi臋kuj臋, pozdrawiam.聽 @Karol. numer konta pv. Bezzi i Bacior dodali reakcje 1 1 Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
sniegus Napisano 15 Lutego 2018 #497016 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Nie znam kolegi zbyt dobrze by co艣 o nim napisa膰 ale z tego co zaobserwowa艂em wydaj臋 si臋 na prawd臋 mi艂膮, sympatyczn膮 i godn膮 polecenia osob膮 na to stanowisko +sta偶 +do艣wiadczenie +kultura +ch臋ci Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Doman Napisano 15 Lutego 2018 #497043 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Ogromne do艣wiadczenie oraz Tw贸j spos贸b bycia na forum sprawia, 偶e jeste艣 najlepszym z obecnych kandydat贸w. Jak najbardziej na tak. Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 15 Lutego 2018 #497047 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Nie, Twoja przesz艂o艣膰 jest na tyle kolorowa 偶e powiniene艣 da膰 szanse innym, m艂odszym, tym kt贸rzy nie mieli szansy zaistnie膰 na forum, pozdro Livio i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Abibas Napisano 15 Lutego 2018 #497071 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Du偶e TAK: -sta偶 -aktywno艣膰 -do艣wiadczenie -pomocny i komunikatywny聽 Og贸lnie chyba wszystko na + Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 15 Lutego 2018 #497075 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Noob, low, maruda, rangowicz, beksa, 艣linotokotyczny par贸wczak. Idealny moderator. Dajcie mi warna a przypiermandole. 聽Maajkeel i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Maajkeel Napisano 15 Lutego 2018 #497090 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Jeste艣 ogarni臋t膮 osob膮, ale musz臋 by膰 na nie z powod贸w tego, 偶e by艂e艣 ju偶 moderatorem i mia艂e艣 szans臋 si臋 wykaza膰. Ponadto posiadasz w historii 3 warny (+1) i 3 upomnienia (+0) co 艣wiadczy wed艂ug mnie o s艂abej znajomo艣ci zasad panuj膮cych na forum. wandi i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 15 Lutego 2018 #497095 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Twoich zg艂osze艅 jest wi臋cej ni偶 akcji moderator贸w. Wszystkie "przypa艂y" odpracowa艂e艣 z nadwy偶k膮. T膮 nadwy偶k膮 zapracowa艂e艣 na moderatora i akceptacja podania mnie usatysfakcjonuje.聽聽 聽 聽 Wypowiadam si臋 raz na 3k poda艅 na sieci wi臋c nie zmarnuj tego聽 Bacior i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽HardeQ Napisano 15 Lutego 2018 #497097 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 (edytowane) W porz膮dku ch艂opak, my艣l臋, 偶e dogaduje si臋 z wi臋kszo艣ci膮 u偶ytkownik贸w i to chyba (na powa偶nie) jedyny warunek, kt贸ry powinien spe艂nia膰.聽 Reszt臋 jak jest kumaty (a jest) to ogarnie w pierwsze dni posiadania koloru. B艂臋dami nie ma co si臋 przejmowa膰 (tymi o kt贸rych piszesz), ka偶dy czasami przypajacuje, a ca艂okszta艂tem (wedle tego co sam wnioskuj臋 po rozmowach聽z nim) moim osobistym zdaniem to nadrabia.聽 Skoro powa偶nie potrzebny wam kolejny moderator to jest to najlepszy kandydat i elo. 聽 // "mia艂e艣 okazj臋 si臋 wykaza膰", a kto powiedzia艂, 偶e okazja przydarza si臋 raz w 偶yciu? Zluzujcie z upomnieniami i warnami, na d艂u偶sz膮 met臋 odpowiadanie za pierdo艂y z przesz艂o艣ci (szczeg贸lnie gdy wyrobi艂e艣 sobie solidn膮 mark臋) to g艂upota. Na teraz jest aktualnie najlepszym kandydatem. 聽 Edytowane 15 Lutego 2018 przez HardeQ Bezzi i Th3End dodali reakcje 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 15 Lutego 2018 #497107 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 jestes najlepszym kandydatem aktualnie, spedzasz najwiecej czasu na forum i mysle ze jestes bezstronny, na tak Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 15 Lutego 2018 #497126 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Tak,Tak , Tak +Do艣wiadczenie +sta偶| Osoba bardzo mi艂a ,,Pomocna sp臋dzaj膮ca du偶o czasu na forum . Wsz臋dzie jest Ciebie pe艂no , starasz si臋聽 wi臋c wydaje mi si臋 ze zas艂u偶y艂e艣 aby sprawowa膰 t膮 funkcje聽 . Powodzenia聽 聽 Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 15 Lutego 2018 #497127 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 By艂e艣 ju偶 moderatorem forum - posiadasz ogromne do艣wiadczenie. Jeste艣 bardzo pracowity, razem z @Knopa聽odwalacie kawa艂 dobrej roboty w redakcji, to si臋 szanuje ch艂opaki, naprawd臋 jestem pe艂en podziwu.聽 Bananami (UBT) opiekujesz si臋 艣wietnie, mia艂em przyjemno艣膰 z Tob膮 wsp贸艂pracowa膰, nie widz臋 偶adnych przeciwwskaza艅. Mam tylko nadziej臋, 偶e tym razem wytrzymasz psychicznie i nie poddasz si臋 tak jak wtedy.聽 Masz m贸j g艂os, powodzenia. 聽 Ania, 聽Maajkeel i Bezzi dodali reakcje 1 2 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽FunnyPuma Napisano 15 Lutego 2018 #497142 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 +Do艣wiadczenie +Sta偶 +Radzi sobie dobrze z aktualnymi rangami +Pomocny Aktualnie najlepszy kandydat. Na tak. Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 15 Lutego 2018 #497147 Udost臋pnij Napisano 15 Lutego 2018 Liczy艂em jeszcze na chocia偶 jedno podanie od starszego wyjadacza, lecz si臋 przeliczy艂em.. Nie jest zaskoczeniem to, 偶e bior膮c pod uwag臋 Twoj膮 postaw臋 dzisiejsz膮 jak i dawn膮 zrobi艂e艣 bardzo du偶e post臋py, z trolla i gnoma kt贸ry 艂apa艂 warny sta艂e艣 si臋 szanowan膮 osob膮 na sieci, wysoko postawion膮 i w dodatku nie osiad艂e艣 na laurach. Znam Ci臋 te偶 do艣膰 d艂ugo, ju偶 b臋dzie ponad rok, ch艂opak skromny, pracowity i obiektywny. Gdy by艂em w ubt razem z nim, nie zdarzy艂o si臋, abym by艂 艣wiadkiem pochopnie podj臋tej decyzji, czy te偶 kary dla jednego z poddanych. Najlepszy z obecnych kandydat贸w pod ka偶dym wzgl臋dem, to nie podlega dyskusji, du偶o czasu sp臋dza na forum, cz臋sto go wida膰 wsz臋dzie. Piszesz na sb - Karol jest. Przegl膮dasz offtopic - Karol jest. Przegrzebujesz kosz na 艣mieci - Karol jest. Je偶eli b臋dziesz pracowa艂 konsekwentnie, to osi膮gniesz wiele, #road2h@. Reasumuj膮c, jestem na du偶e tak, powodzenia Karol, oby presja nie okaza艂a si臋 wi臋ksza! Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
聽Frost` Napisano 16 Lutego 2018 #497188 Udost臋pnij Napisano 16 Lutego 2018 Wzgl臋dem dawnych czas贸w poprawi艂e艣 si臋 co idzie zauwa偶y膰. Jeste艣 osob膮 sumienn膮, kulturaln膮, pomocn膮, a taki w艂a艣nie powinien by膰 moderator. Kolejnym Twoim atutem jest to 偶e jest Ciebie du偶o na forum. No i jeste艣 najlepszym z kandydat贸w (aktualnie).聽 Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 16 Lutego 2018 #497236 Udost臋pnij Napisano 16 Lutego 2018 byles modkiem, sp臋dzasz cale dnie na forum, poza tym nie ma innych sensownych kandydat贸w w tej chwili takze jestem聽 na tak aureox i Bezzi dodali reakcje 1 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Go艣膰 Napisano 16 Lutego 2018 #497244 Udost臋pnij Napisano 16 Lutego 2018 Nie spodziewa艂em si臋, 偶e zamierzasz wr贸ci膰 do zielonego kolorku 聽. Twoje podanie Karolu najbardziej mnie przekonuje. Jeste艣 osob膮 bardzo obiektywn膮 i konsekwentn膮 w swoich obowi膮zkach, zg艂aszasz ka偶de z艂amanie regulaminu i starasz si臋 by膰 pomocny w ka偶dej dziedzinie. Jestem na Tak, bo twoj膮 pracowito艣ci膮 zas艂u偶y艂e艣, by wr贸ci膰 na to stanowisko. Pozdrawiam. Bezzi doda艂 reakcj臋 1 Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
nOisyyy ;v Napisano 16 Lutego 2018 #497328 Udost臋pnij Napisano 16 Lutego 2018 Podanie jak najbardziej wygl膮da pi臋knie tak jak powinno wygl膮da膰. Sta偶+聽 Dobre relacj臋 i du偶o ch臋ci do pracy.聽 Jestem na tak. Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Pisior45162894987561556458 Napisano 16 Lutego 2018 #497334 Udost臋pnij Napisano 16 Lutego 2018 Bezzi , Karolku. Otrzymujesz ode mnie wielkie TAK! Jeste艣 osob膮 bardzo sympatyczn膮 , spokojn膮 , bezstronn膮 , kulturaln膮. Z twoich wypowiedzi widz臋, ze ortografi臋 , interpunkcj臋, sk艂adnie itd. masz nienagann膮. Po艣wi臋casz si臋 swoim rangom , duu偶o przebywasz na forum, oraz jeste艣 przy tym znany i lubiany! Z nast臋pn膮 rang膮 poradzisz sobie bez dw贸ch zda艅. Pozdrawiam cieplutko Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
;xoxo Napisano 18 Lutego 2018 #497547 Udost臋pnij Napisano 18 Lutego 2018 Wielkie TAK + Sta偶聽 + Do艣wiadczenie聽 + Dobre relacje z u偶ytkownikami, ch臋ci do pracy ! Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
-艁YSY- Napisano 18 Lutego 2018 #497557 Udost臋pnij Napisano 18 Lutego 2018 Nie jestem tutaj jako艣 d艂ugo ale Karol rzuca mi si臋 w oczy odk膮d tutaj przyby艂em. Wydaje si臋 by膰 kompetentn膮 osob膮 na to stanowisko, poza tym podanie bardzo 艂adnie napisane. Sprawia wra偶enie osoby ogarni臋tej, a dodatkowo ma tutaj konkretny sta偶.聽Poza tym pe艂ni艂 ju偶 kiedy艣 t膮 funkcje wi臋c wie z czym to si臋 je. Powodzenia go艣ciu Jestem na du偶e TAK. Bezzi doda艂 reakcj臋 1 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 20 Lutego 2018 #498107 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2018 Bezo... Kr贸tko i w temacie: mia艂e艣 ju偶 okazj臋 mie膰 to stanowisko - mia艂e艣 tez okazje z niego zrezygnowa膰 (tak, pami臋tam okoliczno艣ci)- jednak nabra艂e艣 du偶o do艣wiadczenia, zg艂aszasz oraz masz wiedz臋 na temat regulacji i proces贸w na sieci. Jako ekipa modk贸w mamy nadziej臋, 偶e stoj膮c przed wyborem, trudna decyzj膮 - przyjmiesz j膮 na barki i nie b臋dzie odwrot贸w. Osobi艣cie uwa偶am, 偶e zrobi艂e艣 jeden z najwi臋kszych post臋p贸w na tej sieci. TAK - Witamy w gronie moderator贸w. 聽Ripton, -艁YSY-, Mamusiaa i 3 innych dodali reakcje 3 3 @ Udost臋pnij Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 20 Lutego 2018 #498109 Udost臋pnij Napisano 20 Lutego 2018 聽 Witaj! Twoje podanie zosta艂o zaakceptowane przez administrator贸w. W celu dope艂nienia formalno艣ci prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadziej臋 na owocn膮 wsp贸艂prac臋 oraz 偶yczymy wielu sukces贸w. Pozdrawiamy, Zesp贸艂 Multi-Head.pl Odno艣nik do komentarza Udost臋pnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi