Skocz do zawarto艣ci

[ZAAKCEPTOWANE][Moderator] Bezzi

Bezzi

Rekomendowane odpowiedzi

Podstawowe wymagania:

• Sta偶 na forum d艂u偶szy ni偶 6 miesi臋cy:聽Lekko ponad 2 lata.
  • Minimum 400 sensownych post贸w: 3600 post贸w my艣l臋, 偶e te 400 sensownych na pewno si臋 znajdzie.
  • Cierpliwo艣膰, dojrza艂o艣膰, wytrwa艂o艣膰, oraz umiej臋tno艣膰 wsp贸艂pracowania w grupie: Mam聽pod skrzyd艂ami gromadke UBT od roku, tak偶e potrafi臋 pracowa膰 w grupie bez najmniejszych problem贸w.
  • Ortografia, interpunkcja, oraz zasady j臋zyka polskiego na poziomie bardzo dobrym: Uwa偶am, 偶e potrafi臋 rozwija膰 zdania jak i nie krzywdz臋 j臋zyka polskiego poprzez b艂臋dy interpunkcyjne czy ortograficzne, lecz jak wiemy nikt nie jest nieomylny.
  • Brak aktywnych warn贸w na swoim koncie: Oczywi艣cie, inaczej nie m贸g艂bym pe艂ni膰 obecnej funkcji.

Personalia:

• Imi臋: Karol
  • Czas sp臋dzony na forum: Ci臋偶ko okre艣li膰 ile czasu sp臋dzi艂em na forum przez ponad 2 lata. Na chwile obecn膮 mo偶na sugerowa膰 sie "pluginem" czasu online, kt贸ry pokazuje, 偶e jestem bardzo cz臋sto aktywny.
  • Do艣wiadczenie w moderowaniu: Posiadam do艣wiadczenie na tym stanowisku, wiem czym to sie je.
  • Czy obs艂ugiwa艂e艣 wcze艣niej Panel Moderatora?: Tak.
  • Czy mia艂e艣 jakie艣 ostrze偶enia na forum?: Tak.
  • Ile czasu po艣wi臋casz na forum dzienniie: Zale偶y od wolnego czasu.聽My艣l臋 偶e jakie艣 3-4h, czasem wi臋cej.

Dlaczego Ty? (Rozbudowana wypowied藕):聽

Kieruj膮c sie s艂owami osoby, kt贸ra otworzy艂a rekrutacje. Uwa偶am, 偶e jestem osob膮 bezstronn膮 jak i posiadam zaufanie o obecnej administracji o czym mo偶e 艣wiadczy膰 roczny sta偶 na stanowisku opiekuna. Chcia艂bym sie odnie艣膰 do przesz艂o艣ci i powod贸w przez kt贸re musia艂em zrezygnowa膰 z posady o kt贸r膮 si臋 obecnie ubiegam. Rezygnacja by艂a spowodowana brakiem do艣wiadczenia gdzie zjad艂a mnie presja os贸b trzecich, teraz po takiej przerwie wiem, 偶e to by艂 du偶y b艂膮d z mojej strony, mia艂em u boku wspania艂a grupke z Damianem na czele (pozdrawiam Lovelasik). Jestem osob膮, kt贸ra wykonuje swoj膮 prace w 100% o czym mog膮 艣wiadczy膰 eventy kt贸re prowadz臋 maj膮c na barkach dzia艂 UBT, niekt贸rzy pomy艣l膮, 偶e mam tego du偶o, ja odpowiem w bardzo prosty spos贸b. Zwyczajnie to lubie, lubi臋 patrze膰 jak forum sie rozwija, a nie stoi w miejscu dlatego wychodz臋 z propozycjami, kt贸re mog膮 od艣wie偶y膰 forum. Przegl膮dam praktycznie ka偶dy temat na forum, staram sie by膰 wsz臋dzie i pomaga膰 w miare mo偶liwo艣ci rang jakie na t臋 chwil臋 posiadam. Jestem pozytywn膮 osob膮, kt贸ra posiada wysok膮 kultur臋 osobist膮, owszem czasem zrobi臋 co艣 dziwnego, ale to tylko dlatego 偶eby by艂o zabawniej, a nie dlatego aby z艂ama膰 regulamin, mam go w ma艂ym paluszku i wiem co mog臋, a co nie. Zazwyczaj szukam prostych rozwi膮za艅 je艣li nie potrafi臋 ich znale藕膰 kieruj臋 sie do os贸b z wy偶sz膮 rang膮 i ciesz臋 sie, 偶e zawsze otrzymuj臋 pomoc, czym ja w przysz艂o艣ci odwdzi臋czam sie tym samym.聽

My艣l臋, 偶e to tak po kr贸tce o mnie i mojej dzia艂alno艣ci na rzecz forum.聽

Dzi臋kuj臋 i pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

Podanie 艂adnie napisane, zdania rozbudowane, interpunkcja na wysokim poziomie. Jeste艣 aktywn膮 osob膮 na forum, nie dajesz sobie wej艣膰 na g艂ow臋.聽

+sta偶
+kultura
+mi艂y
+godny zaufania
+pomocny

Pe艂ni艂 ju偶 funkcj臋 moderatora i wie co i jak. Wsz臋dzie go pe艂no, ka偶dy to zauwa偶y艂 i widzi. Jestem jak najbardziej na TAK, najlepszy kandydat w dniu dzisiejszym :)

Edytowane przez M a m c i a
Odno艣nik do komentarza

Du偶e TAK

Karol najlepszy kandydat (opr贸cz mnie oczywi艣cie) na to stanowisko. Ma do艣wiadczenie, wie co i jak w moderacji. Nie ma 偶adnych warn贸w co 艣wiadczy o jego dobrej znajomo艣ci regulaminu. Z interpunkcja oraz ortografia nie ma problemu. Zale偶y mu co wida膰 tak偶e po tym d艂ugim podaniu聽kt贸rego nie przeczyta艂em bo nie.

Dzi臋kuj臋, pozdrawiam.聽

@Karol. numer konta pv.

Odno艣nik do komentarza

Nie znam kolegi zbyt dobrze by co艣 o nim napisa膰 ale z tego co zaobserwowa艂em wydaj臋 si臋 na prawd臋 mi艂膮, sympatyczn膮 i godn膮 polecenia osob膮 na to stanowisko :)

+sta偶

+do艣wiadczenie

+kultura

+ch臋ci

Odno艣nik do komentarza

Jeste艣 ogarni臋t膮 osob膮, ale musz臋 by膰 na nie z powod贸w tego, 偶e by艂e艣 ju偶 moderatorem i mia艂e艣 szans臋 si臋 wykaza膰. Ponadto posiadasz w historii 3 warny (+1) i 3 upomnienia (+0) co 艣wiadczy wed艂ug mnie o s艂abej znajomo艣ci zasad panuj膮cych na forum.

Odno艣nik do komentarza

Twoich zg艂osze艅 jest wi臋cej ni偶 akcji moderator贸w. Wszystkie "przypa艂y" odpracowa艂e艣 z nadwy偶k膮. T膮 nadwy偶k膮 zapracowa艂e艣 na moderatora i akceptacja podania mnie usatysfakcjonuje.聽聽

Wypowiadam si臋 raz na 3k poda艅 na sieci wi臋c nie zmarnuj tego聽:zwyciestwo:

Odno艣nik do komentarza

W porz膮dku ch艂opak, my艣l臋, 偶e dogaduje si臋 z wi臋kszo艣ci膮 u偶ytkownik贸w i to chyba (na powa偶nie) jedyny warunek, kt贸ry powinien spe艂nia膰.聽

Reszt臋 jak jest kumaty (a jest) to ogarnie w pierwsze dni posiadania koloru. B艂臋dami nie ma co si臋 przejmowa膰 (tymi o kt贸rych piszesz), ka偶dy czasami przypajacuje, a ca艂okszta艂tem (wedle tego co sam wnioskuj臋 po rozmowach聽z nim) moim osobistym zdaniem to nadrabia.聽

Skoro powa偶nie potrzebny wam kolejny moderator to jest to najlepszy kandydat i elo.

// "mia艂e艣 okazj臋 si臋 wykaza膰", a kto powiedzia艂, 偶e okazja przydarza si臋 raz w 偶yciu? Zluzujcie z upomnieniami i warnami, na d艂u偶sz膮 met臋 odpowiadanie za pierdo艂y z przesz艂o艣ci (szczeg贸lnie gdy wyrobi艂e艣 sobie solidn膮 mark臋) to g艂upota. Na teraz jest aktualnie najlepszym kandydatem. :)

Edytowane przez HardeQ
Odno艣nik do komentarza

Tak,Tak , Tak
+Do艣wiadczenie
+sta偶|
Osoba bardzo mi艂a ,,Pomocna sp臋dzaj膮ca du偶o czasu na forum . Wsz臋dzie jest Ciebie pe艂no :D , starasz si臋聽 wi臋c wydaje mi si臋 ze zas艂u偶y艂e艣 aby sprawowa膰 t膮 funkcje聽 . Powodzenia聽 :)

Odno艣nik do komentarza

By艂e艣 ju偶 moderatorem forum - posiadasz ogromne do艣wiadczenie. Jeste艣 bardzo pracowity, razem z @Knopa聽odwalacie kawa艂 dobrej roboty w redakcji, to si臋 szanuje ch艂opaki, naprawd臋 jestem pe艂en podziwu.聽

Bananami (UBT) opiekujesz si臋 艣wietnie, mia艂em przyjemno艣膰 z Tob膮 wsp贸艂pracowa膰, nie widz臋 偶adnych przeciwwskaza艅. Mam tylko nadziej臋, 偶e tym razem wytrzymasz psychicznie i nie poddasz si臋 tak jak wtedy.聽

Masz m贸j g艂os, powodzenia.

Odno艣nik do komentarza

Liczy艂em jeszcze na chocia偶 jedno podanie od starszego wyjadacza, lecz si臋 przeliczy艂em.. Nie jest zaskoczeniem to, 偶e bior膮c pod uwag臋 Twoj膮 postaw臋 dzisiejsz膮 jak i dawn膮 zrobi艂e艣 bardzo du偶e post臋py, z trolla i gnoma kt贸ry 艂apa艂 warny sta艂e艣 si臋 szanowan膮 osob膮 na sieci, wysoko postawion膮 i w dodatku nie osiad艂e艣 na laurach. Znam Ci臋 te偶 do艣膰 d艂ugo, ju偶 b臋dzie ponad rok, ch艂opak skromny, pracowity i obiektywny. Gdy by艂em w ubt razem z nim, nie zdarzy艂o si臋, abym by艂 艣wiadkiem pochopnie podj臋tej decyzji, czy te偶 kary dla jednego z poddanych. :D Najlepszy z obecnych kandydat贸w pod ka偶dym wzgl臋dem, to nie podlega dyskusji, du偶o czasu sp臋dza na forum, cz臋sto go wida膰 wsz臋dzie. Piszesz na sb - Karol jest. Przegl膮dasz offtopic - Karol jest. Przegrzebujesz kosz na 艣mieci - Karol jest. :D Je偶eli b臋dziesz pracowa艂 konsekwentnie, to osi膮gniesz wiele, #road2h@. :D Reasumuj膮c, jestem na du偶e tak, powodzenia Karol, oby presja nie okaza艂a si臋 wi臋ksza! :)

Odno艣nik do komentarza

Wzgl臋dem dawnych czas贸w poprawi艂e艣 si臋 co idzie zauwa偶y膰. Jeste艣 osob膮 sumienn膮, kulturaln膮, pomocn膮, a taki w艂a艣nie powinien by膰 moderator. Kolejnym Twoim atutem jest to 偶e jest Ciebie du偶o na forum. No i jeste艣 najlepszym z kandydat贸w (aktualnie).聽

Odno艣nik do komentarza

Nie spodziewa艂em si臋, 偶e zamierzasz wr贸ci膰 do zielonego kolorku ;)聽.
Twoje podanie Karolu najbardziej mnie przekonuje. Jeste艣 osob膮 bardzo obiektywn膮 i konsekwentn膮 w swoich obowi膮zkach, zg艂aszasz ka偶de z艂amanie regulaminu i starasz si臋 by膰 pomocny w ka偶dej dziedzinie. Jestem na Tak, bo twoj膮 pracowito艣ci膮 zas艂u偶y艂e艣, by wr贸ci膰 na to stanowisko. Pozdrawiam.

Odno艣nik do komentarza

Bezzi , Karolku. Otrzymujesz ode mnie wielkie TAK! Jeste艣 osob膮 bardzo sympatyczn膮 , spokojn膮 , bezstronn膮 , kulturaln膮. Z twoich wypowiedzi widz臋, ze ortografi臋 , interpunkcj臋, sk艂adnie itd. masz nienagann膮. Po艣wi臋casz si臋 swoim rangom , duu偶o przebywasz na forum, oraz jeste艣 przy tym znany i lubiany! Z nast臋pn膮 rang膮 poradzisz sobie bez dw贸ch zda艅.

Pozdrawiam cieplutko

Odno艣nik do komentarza

Nie jestem tutaj jako艣 d艂ugo ale Karol rzuca mi si臋 w oczy odk膮d tutaj przyby艂em. Wydaje si臋 by膰 kompetentn膮 osob膮 na to stanowisko, poza tym podanie bardzo 艂adnie napisane. Sprawia wra偶enie osoby ogarni臋tej, a dodatkowo ma tutaj konkretny sta偶.聽Poza tym pe艂ni艂 ju偶 kiedy艣 t膮 funkcje wi臋c wie z czym to si臋 je. Powodzenia go艣ciu :)

Jestem na du偶e TAK.

Odno艣nik do komentarza

Bezo...

Kr贸tko i w temacie: mia艂e艣 ju偶 okazj臋 mie膰 to stanowisko - mia艂e艣 tez okazje z niego zrezygnowa膰 (tak, pami臋tam okoliczno艣ci)- jednak nabra艂e艣 du偶o do艣wiadczenia, zg艂aszasz oraz masz wiedz臋 na temat regulacji i proces贸w na sieci. Jako ekipa modk贸w mamy nadziej臋, 偶e stoj膮c przed wyborem, trudna decyzj膮 - przyjmiesz j膮 na barki i nie b臋dzie odwrot贸w. Osobi艣cie uwa偶am, 偶e zrobi艂e艣 jeden z najwi臋kszych post臋p贸w na tej sieci.

TAK - Witamy w gronie moderator贸w.

Odno艣nik do komentarza

Go艣膰
Ten temat zosta艂 zamkni臋ty. Brak mo偶liwo艣ci dodania odpowiedzi.
  • Dodaj now膮 pozycj臋...