Kanron aka Sextasy Napisano 26 Lutego 2018 #499394 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Anioł (Premium) Inteligencja : 40 Zdrowie : 45 Wytrzymałość : 20 Kondycja : 35 Opis klasy : Bronie: MP5 , Glock Opis: Posiada 2 duszki , 1/2 na zadanie obrażeń+int z HE , + 10DMG z MP5 , 3 skoki Wiem możecie być przeciwni że znów klasa która może zabić na odległość , aczkolwiek daję taką propozycję w obronie tych klas , ponieważ zostały strasznie osłabione , aczkolwiek rakieta to 200DMG max , zeby zyskać to DMG trzeba miec ok, 100lvl i ciągle ładować w INT. a HP zostaje bez pkt i do powiedzmy 100lvl zostajemy z hp na poziomie 140 ! ;/ Prosze o opinie @EvO , @Nodi , @JAKoB , @FunnyPuma , @Surim Samuraj Charemu , @MoNt3 , @Maja. , @Wicevil , @Assaseall , @Tazor , @HardeQ , @Kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 26 Lutego 2018 #499399 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) Można by było zabrać te HE+int, zostawić te 10 dmg do mp5 i zrobic jako nonpremium @FunnyPuma Może by w końcu pomyśleć o nonpremium klasie a nie same premki tylko dodawać Edytowane 26 Lutego 2018 przez Maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 26 Lutego 2018 #499458 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) Ja bym dał +15 DMG z mp5 skoro to ma być premka. Zabrałbym te HE+int i zamiast tego dał np. rozrzut/szybkostrzelność zależną od kondycji. Co o tym sądzicie? Edytowane 26 Lutego 2018 przez FunnyPuma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 26 Lutego 2018 #499470 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Jak dla mnie to po prostu ulepszony i pomieszany Rusek z duchem kapitana. ;x średniawy pomysł ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Lutego 2018 #499481 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Odebrałbym mp5 bo to strasznie przewałkowana broń, w zamian dodałbym p90 +10 dmg i minimalnie zmniejszonym rozrzutem (oczywiście nie "eliminator", a trochę zmniejszony). Poza tym wydaje się okej, aczkolwiek dużo tych klas "obszarowych" się zrobiło, ja bym pomyślał nad jakąś raczej nową mechaniką, a szczególnie przy premkach, na które już nie starsza flag Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Assaseall Napisano 26 Lutego 2018 #499484 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Czy ja wiem czy kolejna premke robic? Nie klepiej na podobnej zasadzie tylkoze zmniejszonymi mozliwosciamy jako non premium? Np +5dmg zamiast mp5 i p90 to dac famasa lub mac, i z 2 skoki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 26 Lutego 2018 #499488 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Jak dla mnie można pomyśleć nad nową klasą, ale non premium i taką której jeszcze nie ma, aby wprowadzić coś nowego na serwer, ponieważ jest już dużo podobnych klas. Moją propozycją jest : Wampir: Inteligencja : 0 Zdrowie : 20 Wytrzymałość : 15 Kondycja : 25 Bronie: famas, deagle Opis: przez zadawanie obrażeń innym odnawia swoje hp, famas +5 dmg i 2 skoki. Dajcie znać co o tym sądzicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicevil Napisano 26 Lutego 2018 #499529 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 (edytowane) @Kanron aka Sextasytwój pomysł jest taki sobie gdyż pojawia się mp5, a to już przereklamowana broń, coś innego tutaj wstawić. A i zamiast 1/2 HE też coś innego wstawić, jak Puma powiedział. @Surim Samuraj Charemunwm czy sens kolejną klase robić, bo już ich trochę za dużo się robi, można myśleć ewentualnie o nerfy i buffy tych klas Edytowane 26 Lutego 2018 przez Wicevil CH3RY dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CH3RY Napisano 26 Lutego 2018 #499533 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2018 Można by było spróbować, ale zamiast robić kolejna klasę premium, to proponuję usunąć jakąś najmniej używaną i zamienić na tą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 27 Lutego 2018 #499684 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 @Kanron aka Sextasy Ja bym proponował zastąpić tą klasą ruska albo ruska lepiej ulepszyć ,tą ewentualnie zrobić nonpremium ( np. posiada 2 duchy 1/9 na odbicie pocisku Bronie: P90 , famas ) Jest już zeus i rusek ja bym pomyślał nad nowością a nie robienie klas na tej samej zasadzie tak to widzę . @Surim Samuraj Charemu wampir kojarzy mi się podobna klasa truciciel ale no można by dodać nową a wywalić jakąś starą bo za dużo ich jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kanron aka Sextasy Napisano 27 Lutego 2018 Autor #499712 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2018 @Nodi w takim razie wolałbym ulepszyć Ruska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXizoo Napisano 28 Lutego 2018 #499889 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2018 (edytowane) @Kanron aka Sextasy też uważam że fuska przydałoby się leciutko podciągnąć to jest o wiele lepszy pomysł Edytowane 28 Lutego 2018 przez Dr.eXizoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 3 Marca 2018 #500560 Udostępnij Napisano 3 Marca 2018 calkiem ciekawa klasa mozna zrobic 2 odmiany jedna bez he i inta na no premium a druga z he i intem na premium kazdy moze sprobowac na non i ewentualnie wykupic dana klase Kanron aka Sextasy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Marca 2018 #501395 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Tak naprawdę rakiety i duchy działają tak samo, różnią się jedynie modelem, więc byłyby 2 prawie identyczne klasy. Skoro parę osób jest zgodnych co do ulepszenia ruska, pójdziemy w tym kierunku, a szczegóły zostaną ustalone w tym temacie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EvO Napisano 6 Marca 2018 #501396 Udostępnij Napisano 6 Marca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi