femarix Napisano 9 Kwietnia 2018 #508437 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Chciałbym tutaj serdecznie się odwołać co do mojego upomnienia. Uzytkownik o nicku @Bezzi mówiąc kolokwialnie pierdzielnął mi upomnienie . Powodem tego było napisanie posta pod postem.Napisał mi on cos w rodzaju off topic , a wiec jestem typowym januszem jak mam to rozumiec ? Temat był o zlocie powinna to byc przyjemnosc wypisywanie tam roznych pierdół ze zlotem związane , ale NJE musiał mi pan Karol strzelic kuzwa w ryja jakims upomnieniem. Bardzo było mi smutno z tego powodu ale przypomnialem sobie , że mozna się odwołać z takimi rzeczami jak w szkole. Raz rura mi zagroziła w szkole z matmy ahaha źle na tym skonczyla. Chciałbym aby pan Karol był bardziej miły dla innych ze mnie uczuciowy chłopak jest ale boje się o zdrowie innych , więc prosze cię o to abyś pomyślał o swoich czynach i na przyszłość milej patrzył na takie sprawy . Pozdrawiam serdecznie Krystiano. pionteczekessa, senor, Mikus i 7 innych dodali reakcje 1 2 7 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 9 Kwietnia 2018 #508440 Administrator Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) >Badz mno >Anon lvl 19 >Chciej napisac smieszny post aby pokazac ze na zlot warto przyjechac >Piszesz wspomnienia z innych zlotow >smieszek.png >przychodzi randomowy karol i daje ci upomnienie >cosieodajniepawlilo.gif >zdaj sobie sprawe ze ty brat wlasciciela forum zostales upomniany przez moderatora forum >gostek nie zdaje sobie sprawy z tego jaka moc posiadasz na tym forum >mimo to pisz odwolanie bo jestes grzeczny >brak profitu Pomoc i realizacja @150kg 201iq 5cm. Alkohol wchodzi... Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez VisTeR.' RYBSON, Bene, senor i 7 innych dodali reakcje 1 2 7 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Kwietnia 2018 #508441 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Rozumiem, że ten temat który jest napisany na kolanie bez wzoru i żadnej składni to jakiś żart?;d 5 minut temu, femarix napisał: Uzytkownik o nicku @Bezzi mówiąc kolokwialnie pierdzielnął mi upomnienie . Powodem tego było napisanie posta pod postem. Dokładnie Femcio tak było! 5 minut temu, femarix napisał: Napisał mi on cos w rodzaju off topic , a wiec jestem typowym januszem jak mam to rozumiec ? Dokładnie to co było i jest w notatce 'Zasady obowiązują to nie dział off topic, post pod postem = upomnienie.' Nie rozumiem o co chodzi z tym Januszem, Januszu. 8 minut temu, femarix napisał: Temat był o zlocie powinna to byc przyjemnosc wypisywanie tam roznych pierdół ze zlotem związane , ale NJE musiał mi pan Karol strzelic kuzwa w ryja jakims upomnieniem. Temat jest o zlocie, złamałeś jedną zasade dostałeś upomnienie za POST POD POSTEM - tyle. 5 minut temu, VisTeR.' napisał: >zdaj sobie sprawe ze ty brat wlasciciela forum zostales upomniany przez moderatora forum >gostek nie zdaje sobie sprawy z tego jaka moc posiadasz na tym forum Każdy równy stfu na kolesiówe. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 9 Kwietnia 2018 #508444 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Ten temat znajduje się w dziale skargi i problemy, Ty piszesz że chcesz się odwołać. Oczywiście każdy może się odwołać i wyrazić swoje zdanie. Potraktujmy to zatem jako pewien problem, który Cię gryzie, gdyż wzoru skargi brak. Zatem: jest zakaz pisania postów po sobie, można edytować. Nie jesteś na sieci od tygodnia. Upomnienie z zerem. Prawidłowo. Z drugiej strony, zawsze można założyć w ot temat z propozycjami na zlot. Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Pozdrawiam, Ja femarix, Knopa, senor i 1 inny dodali reakcje 2 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 9 Kwietnia 2018 #508445 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi