Marshallek Napisano 6 Maja 2018 #512754 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 INFORMACJE OGÓLNE Wraz z @Rekuseq mamy zaszczyt poprowadzić turniej 5vs5 na naszej sieci. Jest to turniej Counter-Strike 1.6, który odbędzie się 19 maja (sobota). Planujemy zrobić turniej na 8 drużyn, chyba że będzie dużo chętnych - dokupimy drugi serwer. Serwery będą posiadały HLTV. USTAWIENIA GRY * 8 drużyn BO1, finał BO3 (jedna mapa, finał 3 mapy) lub * 16 drużyn BO1, półfinał i finał BO3 (jedna mapa, półfinał i finał 3 mapy) * System MR15 (30 rund, połowa 15 rund) * Dogrywki MR6 (tutaj gracze dostają po 10.000$ na start) * Długość rundy 1 minuta 55 sekund. * Czas zamrożenia 10 sekund. * Czas zakupu broni 30 sekund (10 zamrożenia + 20 sekund rundy) * Czas do wybuchu bomby 40 sekund. ZASADY: * Pula 7 map: de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_train, de_tuscan, de_mirage, de_cbble * Wybór map (BO1) poprzez odrzucanie (pierwsza odrzuca drużyna, która zostanie wylosowana) * Wybór map (BO3) każda drużyna wybiera po jednej mapie. Trzecia mapa jest losowana. * Wybór stron - wybór ma drużyna która wygra rundę nożową. * Zakaz używania wszelakich cheatów, skryptów i innych wspomagaczy. * Zakaz obrazy przeciwników - może skończyć się dyskwalifikacją całej drużyny. * Zakaz próby ustawiania wyników (próby zgłaszać do mnie). INFORMACJE TECHNICZNE: Organizacja: @Marshallek @Rekuseq Serwer: 1shot1kill, czysty, bez pluginów. TeamSpeak: ts3.multi-head.pl Drabinka: https://challonge.com/pl Losowanie stron / map: https://www.random.org/lists/ ZAPISY: * 5 osób + 1 rezerowa * Zapisów drużyny dokonują tylko liderzy. * Udział mogą brać tylko gracze naszych serwerów. Nazwa drużyny: Lider: Skład: Kontakt do Lidera: Rekuseq, Bacior, NaYs i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 6 Maja 2018 #512755 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 (edytowane) Zajebisty termin na ten turniej sobie wybrałeś. Rano dodałem temat o IDOLU który odbędzie się właśnie w sobotę - dwa eventy w jeden dzień to mega lipa. Jak się zdecyduje na udział to edytuje ten post ale wątpię, bo tego dnia będzie organizowany IDOL. EDIT: Poczujcie moje dobre serce, IDOLA przełożyłem na niedziele (20 maja) - mam nadzieje że nie nadaremno! Edytowane 6 Maja 2018 przez SQNFUN Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 6 Maja 2018 Autor #512761 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 5 minut temu, SQNFUN napisał: Zajebisty termin na ten turniej sobie wybrałeś. Jeśli będzie tylko 8 drużyn, może być ze turniej będzie w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 6 Maja 2018 #512775 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 (edytowane) Nazwa drużyny: 12345 Lider: @VEX` Skład: @Idealna Bania @Ripton @Vampire RYBSON @BorN. @VEX` @Vampire VisTeR.' [R] Kontakt do Lidera: Forum, steam, fb (z tego co wiem, to organizatorzy nie będą mieli żadnego problemu w kontaktowaniu się ze mną :D). Edytowane 6 Maja 2018 przez VEX` DajzSiebieWszystko, Rekuseq i Baniatowaty dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Maja 2018 #512785 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 Ja się tylko wtrącę z jedną małą uwagą. Udział mogą brać tylko gracze z naszych serwerów? Mam nadzieję, że tylko steam? I gdzie info o obowiązkowym demku od każdego gracza? Jeżeli będą grać jakimś cudem Ns'y, to nie wyobrażam sobie żeby nie kręcił on swojego demka. Już mieliśmy jednego który się spalił na takim turnieju co skutkowało permem na całą sieć. sypkilopez dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 6 Maja 2018 Autor #512788 Udostępnij Napisano 6 Maja 2018 6 minut temu, Vampire RYBSON napisał: Ja się tylko wtrącę z jedną małą uwagą. Udział mogą brać tylko gracze z naszych serwerów? Mam nadzieję, że tylko steam? I gdzie info o obowiązkowym demku od każdego gracza? Jeżeli będą grać jakimś cudem Ns'y, to nie wyobrażam sobie żeby nie kręcił on swojego demka. Już mieliśmy jednego który się spalił na takim turnieju co skutkowało permem na całą sieć. Bedą równiez mogli grac gracze non-steam, bo watpie czy uzbieramy nawet 4 druzyny only steam. Bedzie hltv + kazdy bedzie robił demka ktore bedzie musial dostarczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NaYs Napisano 8 Maja 2018 #513150 Udostępnij Napisano 8 Maja 2018 (edytowane) Nazwa drużyny: Zgredziki Lider: @NaYs Skład: @DennyS @DajzSiebieWszystko @NaYs @Aczej <3 @Kyou @Apecio Kontakt do Lidera: Forum, Steam. Edytowane 11 Maja 2018 przez NaYs Rekuseq, RYBSON, VEX` i 2 innych dodali reakcje 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 9 Maja 2018 #513259 Udostępnij Napisano 9 Maja 2018 (edytowane) Nazwa drużyny: twoja matka nasza kuuu Lider: wandi Skład: wandi, @skaj, @Raxalo, @aureox, @Maajkeel, @pietrazini Kontakt do Lidera: telefoniczny Edytowane 12 Maja 2018 przez wandixoxoxoxoxon skaj, Rekuseq i Th3End dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pau. Napisano 10 Maja 2018 #513337 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Jaka jest nagroda za winek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaj Napisano 10 Maja 2018 #513338 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 3 minuty temu, Pau. napisał: Jaka jest nagroda za winek? A to juz nie wazne bo i tak nie wygrasz wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 10 Maja 2018 #513339 Administrator Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 W zależności od ilości zapisów. Im więcej, tym nagroda będzie lepsza. Pau. i VisTeR.' dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NeQ Napisano 10 Maja 2018 #513369 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 (edytowane) Nazwa drużyny: Lider: Skład: Kontakt do Lidera: Wzór wprowadza w błąd więc proszę go zmienić jakieś zielone dzieci nie ogarniają, że można to zrobić przypadkiem. Poprawcie na standardowy kolor, bo osobiście sam bym skopiował i wpisał wszystko pod wzór, co by skutkowało napisaniem całego postu kolorem żółtym, o co czepiają się niektóre dzieci czy jak kto woli tata @Anime RYBSON Pozdrawiam, Edytowane 10 Maja 2018 przez NeQ RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaY Napisano 10 Maja 2018 #513471 Udostępnij Napisano 10 Maja 2018 Siema Niech mnie ktoś wkręci w skład :DD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hitmaNCS:GO#6 Napisano 12 Maja 2018 #513701 Udostępnij Napisano 12 Maja 2018 Nazwa drużyny: Emery'Lider: @hitmaNCS:GO#6Skład: @DIABL0 @Turam @malykibol @GuzekArbuzekKontakt do Lidera: Forum Turam dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 15 Maja 2018 #514273 Udostępnij Napisano 15 Maja 2018 (edytowane) KONIEC ZAPISÓW ! Zapisały się 4 drużyny: -12345 -Zgredziki -twoja matka nasza kuuu -Emery' Drabinka: KLIK Dokładne godziny danych meczy będą podane równo przy rozpoczęciu turnieju. Życzymy wraz z @Marshallek wszystkim drużynom powodzenia! Nagrody będą podane bliżej turnieju. Edytowane 15 Maja 2018 przez Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marshallek Napisano 19 Maja 2018 Autor #514780 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 @VEX` @hitmaNCS:GO#6 @wandixoxoxoxoxon @NaYs Zapraszam o godzinie 13:50 na TS3: ts3.multi-head.pl NaYs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Maja 2018 #514784 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 w celu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 19 Maja 2018 #514785 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 @wandixoxoxoxoxon No na turniej :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 19 Maja 2018 #514786 Udostępnij Napisano 19 Maja 2018 https://steamcommunity.com/profiles/76561197972500900/ dodaj mnie jeśli możesz to pogadamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 20 Maja 2018 #514956 Administrator Udostępnij Napisano 20 Maja 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi