Bezzi Napisano 30 Czerwca 2018 #520219 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Nick z TS3: Bezzi Czas zaistniałej sytuacji: Kilka dni temu. Opis problemu + ewentualny dowód: Rozumiem śmieszki heheszki, lecz zwyczajnie chce żeby kanał z moim nickiem zniknął lub został edytowany Visterku. @VisTeR.' @SQNFUN @Master Pisałem do kilku osób bez odzewu stąd temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 30 Czerwca 2018 #520221 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Ja umywam rączki, ponieważ przedwczoraj na zebraniu moderatorów poruszałem temat nazwy tego kanału i chciałem go całkowicie usunąć ale reszta moderatorów stwierdziła że to nic obraźliwego i tak zostało... Ten podkanał należy do opiekuna sieci tak więc to on powinien zarządzać treściami jakie tam umieszcza. Jakby ktoś miał w nazwie kanału TWÓJ SQNFUN to też bym się wk*****ł i domagał się usunięcia dlatego wcale się nie dziwie tej skardze. p.s obecnie jestem w pracy ale jak nikt tego nie usunie do czasu gdy wrócę to sam to zrobię (jeżeli permisje mi na to pozwolą)@VisTeR.' @Master Edytowane 30 Czerwca 2018 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 30 Czerwca 2018 Autor #520222 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 9 minut temu, SQNFUN napisał: Ja umywam rączki, ponieważ przedwczoraj na zebraniu moderatorów poruszałem temat nazwy tego kanału i chciałem go całkowicie usunąć ale reszta moderatorów stwierdziła że to nic obraźliwego i tak zostało... Nie jest obraźliwe, raczej mnie bawi, lecz chce żeby zostało to edytowane/usunięte z racji, że nikt mnie nie pytał o treść kanału. Najlepsze jest to, że dowiaduje się o tym od osób trzecich, a pisemne wołanie na pw skutkuje tym, że wcale nie skutkuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Czerwca 2018 #520224 Administrator Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Już tego nie ma. Ripton, RYBSON i Bezzi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 30 Czerwca 2018 #520225 Administrator Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi