KHRYST4L Napisano 18 Lipca 2018 #522300 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 (edytowane) Witam. Mam parę propozycji które myślę ulepsza płynność gry na serwerze. Nie są to moje wymysły bo rozmawiałem z graczami i są tego samego zdania 1. Przede wszystkim zmiana regulaminu jeśli chodzi o miny. Biegnie taki i miny daje typowo w drzwi przed drzwiami w miejscach co większość przebiega. Jest napisane w regulaminie: "8.2.W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach." nie wolno ,a i tak nikt się do tego nie stosuje. 2. Dodać plugin co uniemożliwia oślepienie gracza z teamu fleszem ponieważ pełno lata takich "noob graczy" co rzucając fleshe swoim i się z tego cieszą. 3. Dodać możliwość przechodzenia przez graczy z teamu bo nie kiedy ktoś stanie w drzwiach i nie da się ani przejść ani przeskoczyć zwłaszcza przy rozpoczęciu rundy. Proszę o wypowiedzi co myślicie o takich zmianach Myślec ze polepszy to jakość gry Edytowane 18 Lipca 2018 przez KHRYST4L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 18 Lipca 2018 #522301 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 @KHRYST4L dodry pomysł z tymi pluginami i z zmianami w regulaminie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 18 Lipca 2018 #522410 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 @kHRYST@L co do 1. to jest już taki punkt. z podpunktami do min 8.Miny, Pułapki, Repliki- nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie, do tego na pochylniach i wzniesieniach.8. 1.Zakaz stawiania min W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń.8. 2.W bliskiej odległości od drzwi,schodów bądź okien i w drzwiach. Co do 2 i 3 pomysłu jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 18 Lipca 2018 #522412 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 Punkt 2 jak najbardziej za, co do punktu 3, była już kiedyś możliwość przenikania przez graczy ze swojego teamu, ale zostało to usunięte, bo serwer był niestabilny i się dosyć często kraszował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 18 Lipca 2018 #522415 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 1. W regulaminie jest jasno napisane, gdzie nie można min, nie trzeba tego zmieniać. 2. Jestem za. 3. Było przez pewien czas na serwerze, ale zostało usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 18 Lipca 2018 #522416 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 1. Drzwi - interpretuj jako drzwi otwierane, bramy na duście to zwykłe przejścia. Regulamin jest ustosunkowany, a min nie da się dokładnie sprecyzować. 2. @Anime ⚙WolfIDraV⚙ - to wykonalne? 3. Plugin był i crashował server, przysporzył więcej problemów niż korzyści. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 19 Lipca 2018 #522433 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 2. Z tego co pamiętam istnieje taki plugin trza było by popatrzyć. 3. Plugin był taki na serwerze ale osoby co zabijały z noża miały przez niego problem bo nie raz przez przeciwnika przenikały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KHRYST4L Napisano 19 Lipca 2018 Autor #522583 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2018 No to nie ma nad czym spekulować tylko dodać to z fleshami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Lipca 2018 #522715 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 (edytowane) Podrzucam to z flashami do listy zrobienia. Edytowane 21 Lipca 2018 przez HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Lipca 2018 #522716 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi