kameleonn Napisano 22 Lipca 2018 #522873 Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Imię: mariusz Wiek: 24 Czas spędzony na forum: trochę będzieDoświadczenie w moderowaniu: dość dużeCzy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: miałem kiedyś na innej sieci gdy byłem global moderatoremCzy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: nie nigdyIle czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1-3 Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: gdyż zielonym przyda się mała pomoc. Jestem ogarniętym człowiekiem i posiadam doświadczenie na tym stanowisku Edytowane 22 Lipca 2018 przez Kakarotoo klqs dodał reakcję 1
Gość Napisano 22 Lipca 2018 #522874 Napisano 22 Lipca 2018 Te podanie to jakiś żart ? Jestem na Nie - Posty - Godziny - Podanie
Bezzi Napisano 22 Lipca 2018 #522876 Napisano 22 Lipca 2018 Jestem w 100% pewien, że nie pisałeś tego podania na trzeźwo, a jeśli tak to współczuję ;d Na nie, brak podstaw wymienionych wyżej przez użytkowniczke jest wystarczającym argumentem. kameleonn dodał reakcję 1
Gustaw Napisano 22 Lipca 2018 #522878 Napisano 22 Lipca 2018 Na nie -nie widywałem Cie wcześniej żebyś udzielał się na forum -za mało postów -podanie napisane " na kolanie "
Rekuseq Napisano 22 Lipca 2018 #522880 Napisano 22 Lipca 2018 Nie spełniasz wymagań. Nie znam Cię, nie widzę, abyś starał się w jakiś sposób pomóc forum. Rzucasz się od razu na moderatora, a może powinieneś najpierw pokazać, że możemy Ci zaufać. Staraj się aktywnie uczestniczyć w życiu forum, aby dobić te posty (Sam jestem na tym etapie) . Jak widzisz, na razie nikt Ci nie jest w stanie zaufać, a do kandydata na modka trzeba mieć jakieś zaufanie. Godzinę temu, Kakarotoo napisał: Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?:gdyż zielonym przyda się mała pomoc. Jestem ogarniętym człowiekiem I posiadam jakieś tam.doświadczenie myśle że się nadam Jakoś nie przekonuje mnie ta wypowiedź. Jak dla mnie pisałeś, to na odpierdziel i się nawet nie postarałeś. Podanie na moderatora ma być ładne i przekonujące. To podanie nie przekonuje, ale to totalnie. Kolejnym argumentem na nie jest to, że złamałeś punkt regulaminu: Cytat Pisania całej wypowiedzi pogrubioną czcionką, pochyloną czcionką, podkreśloną czcionką, przekreśloną czcionką - stosujemy tylko po to, żeby podkreślić znaczenie danego słowa w poście. Ty całe podanie, napisałeś czcionką pogrubioną. Jednym plusem jest tak naprawdę to, że masz doświadczenie i długo jesteś na forum. Reszta jest na minus. Jestem również na nie. Pozdrawiam Rekuseq
Gość Napisano 22 Lipca 2018 #522890 Napisano 22 Lipca 2018 Na nie Jesteś dla mnie zdecydowanie zbyt anonimowy, do tego po zmianie nicku nikt nie wie kim jesteś. Nie masz także spełnionych wymagań co z automatu Cię skreśla. Tak czy inaczej powodzenia.
Master Napisano 22 Lipca 2018 #522893 Napisano 22 Lipca 2018 na nie!!! podanie napisane mega słabo, posty sie nie zgadzają i ogólnie nie widzę Cie w tej roli.
SQNFUN Napisano 22 Lipca 2018 #522896 Napisano 22 Lipca 2018 Kpina, podanie napisane na odpier.dol, a jednak chodzi o podanie na stanowisko moderatora forum. Każdy to widzi dlatego czym prędzej można je odrzucić, elo.
Opiekun Sieci Born Napisano 22 Lipca 2018 #522900 Opiekun Sieci Napisano 22 Lipca 2018 Jestem na nie. Wszystkie powody zostały podane wyżej, popracuj nad rozbudowaną formą wypowiedzi. Pozdrawiam.
HardeQ Napisano 22 Lipca 2018 #522907 Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Na nie. Dlaczego nie TY(rozbudowana wypowiedź): Nie przekonałeś mnie kompletnie niczym, podanie jakby pisane na klawiaturze ekranowej. Niespełnione warunki. Edytowane 22 Lipca 2018 przez HardeQ
z.r.a.z. Napisano 23 Lipca 2018 #522932 Napisano 23 Lipca 2018 Tak jak u innych uzytkowników: brak spełnienia warunków, automatycznie skreśla tutaj możliwości współpracy. Ponadto nie znam Cię w ogóle, nie wiem kim jesteś... Pracuj na forum, a będzie CI dane Pozdrawiam, Lindsay Lohan
z.r.a.z. Napisano 23 Lipca 2018 #522933 Napisano 23 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
2
1
1
1
Popularne Dni
22 Lip
10
23 Lip
2
Najaktywniejsi w tym temacie
z.r.a.z. 2 posts
Gustaw 1 post
Bezzi 1 post
kameleonn 1 post
Popularne Dni
22 Lip 2018
10 posts
23 Lip 2018
2 posts
Popular Posts
kameleonn
Imię: mariusz Wiek: 24 Czas spędzony na forum: trochę będzie Doświadczenie w moderowaniu: dość duże Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: miałem kiedyś na innej sieci gd
Bezzi
Jestem w 100% pewien, że nie pisałeś tego podania na trzeźwo, a jeśli tak to współczuję ;d Na nie, brak podstaw wymienionych wyżej przez użytkowniczke jest wystarczającym argumentem.