kameleonn Napisano 22 Lipca 2018 #522873 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Imię: mariusz Wiek: 24 Czas spędzony na forum: trochę będzieDoświadczenie w moderowaniu: dość dużeCzy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: miałem kiedyś na innej sieci gdy byłem global moderatoremCzy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: nie nigdyIle czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1-3 Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: gdyż zielonym przyda się mała pomoc. Jestem ogarniętym człowiekiem i posiadam doświadczenie na tym stanowisku Edytowane 22 Lipca 2018 przez Kakarotoo klqs dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2018 #522874 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Te podanie to jakiś żart ? Jestem na Nie - Posty - Godziny - Podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 22 Lipca 2018 #522876 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Jestem w 100% pewien, że nie pisałeś tego podania na trzeźwo, a jeśli tak to współczuję ;d Na nie, brak podstaw wymienionych wyżej przez użytkowniczke jest wystarczającym argumentem. kameleonn dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 22 Lipca 2018 #522878 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Na nie -nie widywałem Cie wcześniej żebyś udzielał się na forum -za mało postów -podanie napisane " na kolanie " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 22 Lipca 2018 #522880 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Nie spełniasz wymagań. Nie znam Cię, nie widzę, abyś starał się w jakiś sposób pomóc forum. Rzucasz się od razu na moderatora, a może powinieneś najpierw pokazać, że możemy Ci zaufać. Staraj się aktywnie uczestniczyć w życiu forum, aby dobić te posty (Sam jestem na tym etapie) . Jak widzisz, na razie nikt Ci nie jest w stanie zaufać, a do kandydata na modka trzeba mieć jakieś zaufanie. Godzinę temu, Kakarotoo napisał: Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?:gdyż zielonym przyda się mała pomoc. Jestem ogarniętym człowiekiem I posiadam jakieś tam.doświadczenie myśle że się nadam Jakoś nie przekonuje mnie ta wypowiedź. Jak dla mnie pisałeś, to na odpierdziel i się nawet nie postarałeś. Podanie na moderatora ma być ładne i przekonujące. To podanie nie przekonuje, ale to totalnie. Kolejnym argumentem na nie jest to, że złamałeś punkt regulaminu: Cytat Pisania całej wypowiedzi pogrubioną czcionką, pochyloną czcionką, podkreśloną czcionką, przekreśloną czcionką - stosujemy tylko po to, żeby podkreślić znaczenie danego słowa w poście. Ty całe podanie, napisałeś czcionką pogrubioną. Jednym plusem jest tak naprawdę to, że masz doświadczenie i długo jesteś na forum. Reszta jest na minus. Jestem również na nie. Pozdrawiam Rekuseq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Lipca 2018 #522890 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Na nie Jesteś dla mnie zdecydowanie zbyt anonimowy, do tego po zmianie nicku nikt nie wie kim jesteś. Nie masz także spełnionych wymagań co z automatu Cię skreśla. Tak czy inaczej powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 22 Lipca 2018 #522893 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 na nie!!! podanie napisane mega słabo, posty sie nie zgadzają i ogólnie nie widzę Cie w tej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 22 Lipca 2018 #522896 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Kpina, podanie napisane na odpier.dol, a jednak chodzi o podanie na stanowisko moderatora forum. Każdy to widzi dlatego czym prędzej można je odrzucić, elo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 22 Lipca 2018 #522900 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 Jestem na nie. Wszystkie powody zostały podane wyżej, popracuj nad rozbudowaną formą wypowiedzi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Lipca 2018 #522907 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2018 (edytowane) Na nie. Dlaczego nie TY(rozbudowana wypowiedź): Nie przekonałeś mnie kompletnie niczym, podanie jakby pisane na klawiaturze ekranowej. Niespełnione warunki. Edytowane 22 Lipca 2018 przez HardeQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 23 Lipca 2018 #522932 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Tak jak u innych uzytkowników: brak spełnienia warunków, automatycznie skreśla tutaj możliwości współpracy. Ponadto nie znam Cię w ogóle, nie wiem kim jesteś... Pracuj na forum, a będzie CI dane Pozdrawiam, Lindsay Lohan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 23 Lipca 2018 #522933 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2018 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi