Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Siemanko. Tutaj chciałbym aby dodano pare nowych klas aby urozmaicać grę nowym graczom a oto moje propozycje: 

Grenadier: klasa która ma 1/3 z he i granat co 15 sekund, bronię: ump +10dmg

Inżynier: może postawić działko (postawienie e) które zadaje obrażenia zależne od inty, bronie m4 albo gali.

Laki Luke: klasa która miała by moduł odrzutowy (użycie e),bronie dual elite 1/6

Spadochroniarz: ma spadochron (użycie e), bronie ak +5dmg Zapraszam do wypowiedzi: @Nodi@HardeQ, @EgzeF, @Wicevil, @FunnyPuma.

@Vix33nek!to klasy zwykłe :)

Edytowane przez A3ro
Napisano

No to Tak

Grenadier może być

Inżynier też nawet spoko tylko te dzialko to tak ze nie klikasz e i juz jest tylko pojawia sie klucz i musisz bic az bd 100% ale zeby to za szybko nie szło

Spadochroniarz na nie jak dla mnie zbędna klasa

Napisano

1. Grenadier podobny by był do Karabiniera, bo Karabinier ma 1/4 z HE tak mi się wydaję, a jest perk "palące rękawiczki", który bodajże daję co 5 sekund HE.

2. Wystarczy, że SG są z Kill Streaków.

3. To taki drugi Talib, chcesz żeby @BORN2KILL. karał cały serwer znowu? 

4. Tutaj zamiast dodawać klasę ze spadochronem, można by dodać spadochron na cały serwer.

:kappa: 

Napisano

Ja bym wywalił klasy nie grane a dodał nowe 

Grenadier spoko klasa czemu by nie

Inżynier trochę mam obawy że gracze mogi by bugować działko i by latało po mapie i było wszystkich byłem światkiem takiej sytułacji jestem neutralny 

Laki Luke jest podobna klasa talib po co ,kolejna

Spadochroniarz moim zdaniem lepiej dodać na cały serwer żeby  urozmaicić grę ;) 

Napisano (edytowane)

@EgzeF fajny momysł z tym kluczem. @NodiNodi a nawet jakby bugowali działko to by bany dostawali:kappa:. Ale to działko urozmaiciło by grę i powinno zostać dodane.

Edytowane przez A3ro
Napisano (edytowane)

Grenadier na nie, na serwerze byłby jeden wielki wylew - non stop padanie przez he. Swojego czasu był wielki nacisk na ten 1/x z he, a gdy już było dużo takich klas no to o przyjemnej grze można było tylko pomarzyć.

Inżynier z galilem jeśli miałby działko strzelające na określony dystans i ograniczoną ilością hp to można się zastanowić.

Laki Luke i spadochroniarz bez sensu.

PS: Zastanówmy się nad poprawą balansu klas, a nie pakowaniu kolejnego zbędnego gówna na serwer, którego i tak jest dużo.

Edytowane przez Haq#
Jeszcze coś
Napisano (edytowane)

Jedyna klasa nad którą można by sie zastanowić to inżynier. I też pytanie czy proponujesz klasy premium czy zwykłe?

A tak ogólnie to najpierw trzeba ogarnąć klasy aktualnie niegrywalne, albo je pozmieniać albo usunąć i wtedy dopiero zająć się myśleniem nad nowymi klasami.

Na tą chwile nic z tego nie zostanie dodane. Są inne potrzebne rzeczy do zrobienia aktualnie.

Edytowane przez Vix33nek!
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...