aureox Napisano 12 Listopada 2018 #535178 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Witam, Proponuję, aby dodać opcję "kto przeglądał ostatnio temat" - była już kiedyś, nie wiem dlaczego nie została ona dodana. Jest to bardzo pomocne, w szczególności dla ubt (przykładowo; będziemy wiedzieć czy admin, który został zawołany do tablicy zajrzał chociaż w temat) Jak widać sqn już raz zakładał temacik z taką propozycją, ale technik chyba kompletnie olał sprawę A3ro, klqs, LuckyLoser i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 12 Listopada 2018 #535189 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 jestem za aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 12 Listopada 2018 #535192 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Również jestem za, przydało by się aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 12 Listopada 2018 #535199 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Też za! aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 12 Listopada 2018 #535200 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Było, przydawało się. Tak. aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lauu Napisano 12 Listopada 2018 #535202 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Jestem za! aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LukiBGO Napisano 12 Listopada 2018 #535203 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Zawsze i wszędzie będę za aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 12 Listopada 2018 #535213 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 A ja Was nie rozumiem ludzie, jesteś moderatorem nie widziałeś z 10 tematów które zamknął Lolson podkreślając że bedzie nowy styl i wtedy piszemy propozycje? Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 12 Listopada 2018 #535214 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2018 Jestem za tym pomysłem aureox i Bezzi dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 13 Listopada 2018 #535422 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2018 Ja tez jak najbardziej za, mozna w ten sposob weryfikowac sporo rzeczy, ktore przydadza sie administracji i nie tylko ;3 aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Listopada 2018 #535439 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Jestem na nie, bo już się rozmyśliłem, a takie dublowanie tematów jest zbędne i powinieneś dostać +1 za spam. Livio, Bezzi i wandi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 14 Listopada 2018 #535449 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 Wcale to nie jest potrzebne, pewnie 60% ludzi z tego nie korzystało. Według mnie to jest zbędne. aureox i RYBSON dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 14 Listopada 2018 Autor #535454 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2018 3 godziny temu, SQNFUN napisał: Jestem na nie, bo już się rozmyśliłem, a takie dublowanie tematów jest zbędne i powinieneś dostać +1 za spam. XDDDDDD To co teraz napisałeś jest po prostu śmieszne - nagle tak z du*y zmieniasz zdanie? Hmmm ciekawe dlaczego, no pewnie dlatego że to Moderator forum aureox napisał taki sam temat co ja i w sumie to zmienię se zdanie a jemu niech wpierdziela +1 za napisanie takiego samego tematu. Godzinę temu, Kolorowa napisał: Wcale to nie jest potrzebne, pewnie 60% ludzi z tego nie korzystało. Według mnie to jest zbędne. Czytam i normalnie leje z tego. Żebyś Ty jeszcze wiedziała ile to jest 60% ludzi z tego forum. Jestem ciekawy ile razy z tego korzystałaś wczesniej, żeby zobaczyć czy zawołany admin zobaczył chociaż temat, w którym został oznaczony czy też olał sobie sprawę. Jest to bardzo przydatne. Nie musi to być dla każdego, ale chociaż dla Ubt i od modka wyżej. Mamusiaa i Lauu dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi