Taki Cudowny 17 Posted November 14, 2018 siema jestem Michał mam 17 lat. Mieszkam w Brodnicy kujawsko-pomorskie interesuję się sportem i informatyką lubię jeździć na bmx i spotykać się w wolnych chwilach z przyjaciółmi lubię melanżować jak każdy inny przyszedłem tu z cssetti i powiedziałem sobie zarejestruję się i pogram z wami Pozdrawiam Taki Cudowny i widzimy się na serwerach Share this post Link to post Share on other sites
A3ro 530 Posted November 14, 2018 Siema, nareszcie ktoś z kujawsko-pomorskiego . Zapraszam na cod 400 Share this post Link to post Share on other sites
Czlowiek Depresja 4253 Posted November 14, 2018 Hejka! Share this post Link to post Share on other sites
wandi 2859 Posted November 14, 2018 miejmy nadzieje że nie jesteś ciepły elo Share this post Link to post Share on other sites
erroR.! 219 Posted November 14, 2018 Cześć nieznajomy Share this post Link to post Share on other sites
2speed 1 Posted November 15, 2018 Siemano i pozdro z Gołdapi Share this post Link to post Share on other sites