Administrator aquax Napisano 20 Listopada 2018 #536336 Administrator Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Pod tematem proszę zgłaszać swoje propozycje, uwagi oraz wychwycone przez was błędy. Nasz technik na bieżąco będzie je analizował i poprawiał. (Nie Lolson spokojnie ) VisTeR.', Bezzi, klqs i 3 innych dodali reakcje 3 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Listopada 2018 #536338 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Wkradł się w tło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 20 Listopada 2018 #536339 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 (edytowane) + na lapku mam coś takiego xD @sitefuture drugie zdjęcie to pod czatem takie coś mi się pojawia na lapku. @sitefuture Modek dodał mi osiągniecie a tu na powiadomieniu coś takiego nie da się nawet kliknąć. Edytowane 20 Listopada 2018 przez Kolorowa Adrianno dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 20 Listopada 2018 #536341 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 (edytowane) 1. Te linki nie działają przenoszą na forum (nieważne zostało zmienione) 2. Za duże odstępy między wiadomościami. 3. Każda ranga powinna być z grubej czcionki jak ops lub h@ bo wygląda nieestetycznie. (Subiektywna opinnia) 4. Niee działa zwijanie - rozwijanie działów. 5. Na telefonie brak info o ostatnim poście pod działem. 6. Jak klikniemy na post flaga jest biała, moim zdaniem na każdym poście bez klikania powinna tak wyglądać. 7. Napis strona główna. Za ciemny 8. Panel moda (na tel) 9. www.multi-head.pl/staff dodajcie to gdzieś. 10. Ranga super modertora ts3 jest biała https://multi-head.pl/profile/16891-master/ 11. Możesz zrobić żeby ten panel był pływający? 12. https://multi-head.pl/notifications/options/ 13. Zmieńcie na polski 14. Dodajcie polskie znaki do NICKÓW. 15. Jak klikamy w szukaj to takie coś wyskakuje (telefon) Edytowane 21 Listopada 2018 przez Twoj Bezzi Mamusiaa, Adrianno i Master dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lauu Napisano 20 Listopada 2018 #536344 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Ten super moderator jest pod nickiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 20 Listopada 2018 #536345 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2018 Ja bym obnizyl ta tabelke i nad nia dal te odnosniki, bo bedzie wygladalo to estetyczniej. Aaa i banery w partnerach nie dzialaja :< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Listopada 2018 #536351 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 Proponuję dodać 2 tabelki tak jak to było do tej pory na wersji mobilnej "Najnowsze tematy" "Najnowsze posty" Baniatowaty dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 21 Listopada 2018 #536368 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 (edytowane) https://scr.hu/yjR15p1 - posty nachodzą na osiągnięcia, osiągnięcia mogły by być jeszcze po prawej (w tym przypadku obok 5k powinno być 3 lata) I zwińcie te tabelki serwerów na telefonie bo forum ciągnie się jak serdle z kaufa /// Chodzi o rozdzielczość monitora tak? Mozilla Edytowane 21 Listopada 2018 przez w a n d i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 21 Listopada 2018 #536499 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2018 brak serwera glosowego w tabeli!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 23 Listopada 2018 #536649 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Dajcie możliwość zminimalizowania tabeli z serwerami bo na tele jest tragedia Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Listopada 2018 #536650 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 (edytowane) Brakuje ip userów na telefonie. / Proszę o zrobienie podforum w dziale typera. Piłka nożna E-sport Muszę to jakoś segregować żeby nie było syfu, a narazie jest. I prosze o dodanie mi permisji w tym dziale opubt tych permisji nie ma https://multi-head.pl/forum/84-multi-headowy-typer/ Edytowane 23 Listopada 2018 przez Twoj Bezzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 23 Listopada 2018 #536724 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2018 Dobrze, że nie lolson bo wiadro się zna pionteczekessa, Bezzi, Livio i 1 inny dodali reakcje 2 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 24 Listopada 2018 #536743 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) 1. Post dodany do starego tematu ustawia ten temat w najnowszych tematach a nie tak to powinno byc, post to post temat to temat. 2. Jeżeli da się zrobić sprawny licznik czasu online to można by dodać. Edytowane 24 Listopada 2018 przez Vix33nek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 24 Listopada 2018 #536745 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2018 (edytowane) 1 sprawa to gdzie Ci 2 użytkownicy? A 2 to dodanie bansa do zakładek Bans na telefonie oczywiście. Edytowane 24 Listopada 2018 przez elo elo 350 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 26 Listopada 2018 #536969 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2018 1. Usunąć rangę celebryta z mojego profilu. 2. Dodać rangę celebryta do legendy rang. 3. Naprawić/wprowadzić coś takiego aby po kliknięciu np. rangi redaktora pokazywało wszystkich redaktorów, a nie tylko tych którzy mają ustawioną tą rangę jako główną. 4. Pogonić obecnych redaktorów do roboty, bo kompletnie nic się nie dzieje. 5. Przenieść ten temat z informacji do działu propozycji dotyczących forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Grudnia 2018 #537752 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2018 (edytowane) Proszę ogarnąć dział darowizn, bo nie mam jak wpłacić hajsu na moją ukochaną sieć ;__; Po pierwsze, zamiast płatności paypal proszę o dodanie płatności dotpay lub innego gówna które umożliwi mi zrobienie przelewu z mbanku, ing bądź banku pekao na konto aquaxa. (tutaj jeszcze dodam że jestem zbyt leniwy aby robić przelew manualnie na adres aquaxa dlatego zależy mi aby zostało to ogarnięte) Po drugie ogarnijcie tabelkę w której wpisuje kwotę którą chce przelać, bo obecnie nie wiem czy to dolary, euro czy złotówki chociaż tak czy siak nie zamierzam korzystać z paypala. Po trzecie proszę o ustawienie opcji możliwości wpisania własnego celu, bądź rozszerzenia opcji typu "wsparcie serwera dd2#2", "złotówki na chlebek boży" czy "dobrowolna wpłata hajsu, bo mam go za dużo". Póki co z wpłatą się wstrzymam i poczekam aż problem zostanie rozwiązany, ponieważ paypala nie posiadam, a jebać z manualnym przelewem też mi się nie chce. EDIT: https://multi-head.pl/donate/make-donation/ Edytowane 1 Grudnia 2018 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CS-ESCAPE Napisano 2 Grudnia 2018 #537775 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 1. Po zalogowaniu błąd wywala, ktoś ewidentnie grzebał w kodzie 2. Tutaj chyba nie muszę pisać 3. Po co ta tabelka tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CS-ESCAPE Napisano 2 Grudnia 2018 #537779 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 1, 2 widać 3. Nie możesz tego wyśrodkować używając <center> ? Może też wypadało by domknąć kod? Ps. Jeśli już kodujesz to koduj możliwie, bo na niektórych rozdzielczościach to tragedia. Jest coś takiego jak zbadaj element w przeglądarce, tam możesz wybrać rozdzielczość i sprawdzić. Przykładowo @media screen and (max-width: 767px) { .zmienna { background-size: "np." 700px; } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 2 Grudnia 2018 #537788 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 (edytowane) 59 minut temu, CS-ESCAPE napisał: 1, 2 widać 3. Nie możesz tego wyśrodkować używając <center> ? Może też wypadało by domknąć kod? Ps. Jeśli już kodujesz to koduj możliwie, bo na niektórych rozdzielczościach to tragedia. Jest coś takiego jak zbadaj element w przeglądarce, tam możesz wybrać rozdzielczość i sprawdzić. Przykładowo @media screen and (max-width: 767px) { .zmienna { background-size: "np." 700px; } nie wymadrzaj sie tutaj, bo to Ty odpalasz styl komputerowy na telefonie i masz jakis problem ze zle dziala XD tak przy okazji, zle sa ustawione uprawnienia dla goscia i czesc nazw dzialow nie wyswietla sie prawidlowo + tabelke serwerow mozna usunac ze stylu mobilnego Edytowane 2 Grudnia 2018 przez Freezu wandi i klqs dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CS-ESCAPE Napisano 2 Grudnia 2018 #537792 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 (edytowane) 43 minuty temu, Freezu napisał: nie wymadrzaj sie tutaj, bo to Ty odpalasz styl komputerowy na telefonie i masz jakis problem ze zle dziala XD zgadzam się, jest to styl komputerowy dlatego że technik nie umie pod wersję mobilną zakodować xD Ps. Niektórym proponowałby się poduczyć jeszcze HTML + .css, nie łapać się za wszystko co się da, bo tak później wychodzi. To że się kod zamyka to w podstawówce chyba uczą, nie pamiętam. Edytowane 2 Grudnia 2018 przez CS-ESCAPE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 2 Grudnia 2018 #537801 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2018 16 minut temu, CS-ESCAPE napisał: zgadzam się, jest to styl komputerowy dlatego że technik nie umie pod wersję mobilną zakodować xD Ps. Niektórym proponowałby się poduczyć jeszcze HTML + .css, nie łapać się za wszystko co się da, bo tak później wychodzi. To że się kod zamyka to w podstawówce chyba uczą, nie pamiętam. nie widzę żadnego problemu z "kodowaniem", wszystkie problemy które przedstawiłeś są spowodowane tym że nie umiesz używać forum może czas zaoferować swoje usługi skoro technik nie zna podstaw? 2 godziny temu, CS-ESCAPE napisał: 1. Po zalogowaniu błąd wywala, ktoś ewidentnie grzebał w kodzie ten błąd to nie kwestia grzebania w kodzie, wystarczy wklepać w google Adrianno dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Grudnia 2018 #538126 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Prosze o dodanie szablonow "kanał utworzony" oraz "ranga przyznana" w dziale TS3 dla poddziałów: Prosba o range, Prosba o kanał. Chcialbym aby to wygladało tak jak kiedys. ponizej maly wzor: w miejsce "dostajesz unbana" prosze o tekst "Kanał utworzony" Witaj Graczu. Twoja prośba o kanał prywatny na Team Speak została rozpatrzona pozytywnie. Jeśli po wejściu na serwer TS3 jednak go nie będzię, skontaktuj się z moderatorem TS. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl I analogicznie w poddziale prosba o range: w miejsce "dostajesz unbana" prosze o tekst "Ranga dodana" Witaj Graczu. Twoja prośba o range na Team Speak została rozpatrzona pozytywnie. Jeśli po wejściu na serwer TS3 jednak jej nie będzię, skontaktuj się z moderatorem TS. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Edytowane 4 Grudnia 2018 przez Master Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fixen Napisano 4 Grudnia 2018 #538131 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 ///Propozycja Dodajcie na forum kto ile spędził godzin/dob i tak dalej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 4 Grudnia 2018 #538152 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 (edytowane) Taki błąd estetycznie to nie wygląda Edytowane 4 Grudnia 2018 przez erroR.! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 4 Grudnia 2018 #538190 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2018 1. Przenieść range Technika Ts3 do serwerowych - skoro rangi takie jak; Super Moderator Ts3 oraz Moderator Ts3 znajdują się w grupie "serwerowe" to nie wiem dlaczego Technik ma znajdować się w Administracyjnych. Wydaję mi się, że w grupie "Administracyjne" powinny się znajdować rangi, które mają uprawnienia do zarządzenia całym forum ( Administrator, Opiekun Sieci, Super Admin) 2. To samo co wyżej, tylko że teraz proponuję przenieść Super Moderatora Forum do grupy "Forumowe" 3. Moim zdaniem Technik Ts3 powinien mieć możliwość dodawania notatek, ALE TYLKO I WYŁĄCZNIE W SWOIM DZIALE - apeluje o zabranie możliwości dodawania notatek przez Technika Ts3 na "terenie całego forum" Na chwilę obecną to tyle. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi