A3ro Napisano 6 Stycznia 2019 #542259 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Jak podałem w tytule chciałbym zaproponować pare nowych klas a oto moje propozycje: 1.Nazwa: Anioł (Premium) Bronie: Ak47, Deagle Opis: Posiada 2/3/4 duszki, dodatkowe obrażenia+int z HE, zmniejszona widoczność tak jak złodziej, +25dmg z dgl 2.Klasa: Łowca Bronie: g3/sg1, elite berrety, he Opis: Widzi miny i pułapki. +20 obrażeń z g3 . Specjalna umiejętność która mu daje 4 sekundy niewidzialności. 3.Klasa: Wytrenowany Medyk (Premium) Bronie: m4a1, deagle, he Opis: Posiada 2 apteczki (uzycie co 10 sekund), standardowo dają 25hp+INT ich działanie trwa 5 sekund (mnożnik w stylu 5int= 1hp byłby rozsądny). Może wskrzesić 2 graczy ze własnej drużyny na rundę. 4.Klasa: Kucak Opis: Jest niewidzialny podczas kucania na kosie (niewidka jak assasin), +30dmg z dgl Bronie: Dgl i usp Wiem że przypomina strzelca wsparcia ale podałem że miałby lepszą niewidke od niego. 5.Klasa: Allah Opis: ma 1/7 na zrespienie siê u wroga na początku rundy, oraz ma 2 fałszywe paki które wybuchają jak się na nie wejdzie Bronie: tmp i famas Staty są do wymyślenia. Zapraszam wszystkich graczy tego serwera, co o tym sądzicie: @SirJunior, @Losik, @elo elo 350, @Verti, @Kula, @Kempes #, @Nemezis ad, @Nodi, @cover jak kogoś nie wymieniłem to sorki Nodi, elo elo 350 i Kula dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 6 Stycznia 2019 #542260 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 No i w końcu normalna propka :). klasy spoczko są osobiście zmieniłbym nazwę z kucak ja kucacz. + za chęci A3ro i Nodi dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kula Napisano 6 Stycznia 2019 #542318 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 co do klasy Aniol to juz Ci mowie ze jest za dobra i po pierwszym resecie bedzie nerfiona a co do reszty jestem za plusik za intencje Nodi i A3ro dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdziwiony125 Napisano 6 Stycznia 2019 #542327 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 klasy props oks a może coś jeszcze o tym łuczniku? tyle rozmów ostatnio było na jego temat myślę że napewno fajna klasa by się dodała:P A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cover Napisano 7 Stycznia 2019 #542409 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Propozycje dobre,rozsądne aczkolwiek kucak jest strzelec wsparcia wystarczający Anioł za dużo by miał tych duszków reszta okej A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikz' Napisano 8 Stycznia 2019 #542484 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 1. Anioł za dobry, poza tym jest już Duch Kapitana.. 2. Z Łowcą też trochę przesadziłeś z tym +20, również nie widzę tej klasy jakoś... 3. Ta premka troszkę słaba, aczkolwiek niezły pomysł, ale trzeba zobaczyć, że aktualnie jest sporo premek na serwerze. 4. Kucak=Strzelec Wsparcia 5. Z tym odrodzeniem na respie wroga temat był wałkowany już chyba z kilkadziesiąt razy, byłoby to za dobre. Respisz się i robisz tam rzeź zabijając połowę lub nawet większość teamu, nie kupuję tego. Proponuję, aby najpierw zabrać się za aktualne klasy, zobaczyć co w nich nie tak, co ulepszyć, co znerfić. Kula dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 8 Stycznia 2019 #542548 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 1. Za dużo duchów by miał anioł , po drugie dość jest już premek , po trzecie jest rusek co ma zamiast duszków rakiety i tak samo ma dmg + inta z HE. 2. Jest już klasa okulista co widzi miny itd. po co kolejna. 3. Odpada 2 apteczki za mocna klasa by była. i tak jak wspominałem jest już dość premek na chwile obecną. 4. Kucak = strzelec wsparcia tak jak pisali wyżej przedmówcy. 5. Respienie się u wroga było niejednokrotnie poruszane i nie ma szans o takiej klasie ani perku. Jak już dajecie propozycje proponuje , aby zabrać się o aktualne klasy co znerfić co ulepszyć a nie dokładać kolejne nieprzemyślane klasy zdziwiony125, Kula, A3ro i 1 inny dodali reakcje 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi