Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Czołem wszystkim.
Piszę temat gdyż uważam regulamin za niezbyt przejrzysty.
W mojej opinii konieczne są zmiany które wykluczą wszelkie niejasności.
Poniżej zamieszczam aktualne punkty regulaminu z moimi adnotacjami.

7. Zakaz chodzenia po TXT. (przelatywać nad nimi można ale "odbijać się" już nie)
AD -  regulamin TXT wymaga odświeżenia.
8. Miny, Pułapki, Repliki- nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie, do tego na pochylniach i wzniesieniach.
AD - Dodał bym do tego zapisu mimo wszystko trutkę klasy truciciel. Ponadto karał bym banem za tzn kreskę z min ( mina jedna za drugą ) w wąskim przejsciu, takich cudaków nie da się ominąć nie mając max kondycji.
11. Nie przeszkadzamy innym w grze celowo blokując.
AD - Usunąć zapis, plugin który został wgrany eliminuje go.
12. Staramy się wykonywać cele mapy (zakaz kampienia z paką na respie i jeśli pozostanie jedna minuta idziemy po hosty).
AD - Wyrzucenie gracza/graczy za ich niewykonanie po upłynięciu czasu rundy.
18.  Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie paki bądź wyprowadzenie hostów oraz w miejscach, które uniemożliwiają tt dojście do bs, szczególnie na mapach rats_office, rats_1337, eldorado.
AD - Najbardziej kontrowersyjny zapis, niejasny i skutki w postaci banów zależą od interpretacji danego admina.
Moja propozycja - całkowite przyzwolenie na dowolne stawianie SG ( można je zniszczyć ), bądź zakaz zaostrzyć do formy: "SG nie może sięgać na BS - w jakimkolwiek stopniu"

Zapraszam do wypowiedzi, a kogoś z góry do pochylenia się nad tym.
Pozdrawiam, Losik.

@cover @Nodi @ikz' @Nemezis ad @Kula @syjon. @Kempes # @Cycu9412 @~Czarna~ @SadoS

Edytowane przez Losik
Napisano

Z 18 Się zgodzę 

oraz przyjmuje to by zmienić reguły panujące na tym serwerze , 

bo oczywiście niektórzy gracze nie stosują się do tego punktu a nie grają tu już 2dni "Długo" 

Chce zobaczyć te zmiany może odmieni serwer stanie się lepszy niż jest teraz , 

- macie jakieś sugestie ?

Zapraszam wszystkich adminów Cod 400 oraz opiekuna Serwer.

DSC_5198-960x500.jpg.2a640bfa828e9062707c219683a49ece.jpg

Napisano

Co do SG nie ma złotego środka, albo może sięgać na BS, albo całkowicie nie może.
Ja jestem zwolennikiem tego by była dowolność w stawianiu.
 @BORN2KILL. to SG jest najbardziej nurtującym tematem gdyż, jeden admin stwierdzi że sięga w nieznacznym stopniu na BS i nie da bana za to, drugi zaś powie że sięga na bs mimo wszystko i bana wręcza. Postawienie sprawy jasno rozwiąże ten problem :)

Napisano

Poprawki punktów bardzo dobre ewentualnie jeszcze trochę ję uszczególnić do tego tak jak napisał @Kempes # miny w przejściach powinny być zakazane. A jeśli chodzi o sg to jestem za tym by można było stawiać w każdym miejscu oprócz wyjścia z respa TT i zasięgu z bs. 

Napisano

A więc tak ;

8. Miny, Pułapki, Repliki- nie stawiamy w miejscach takich jak: okienka, drabinki, na pace, w wentylacji i pod wyjściami z wentylacji , na schodach, na BS, przy hostach, na drzwiach które blokują otworzenie ich/przejście przez nie, do tego na pochylniach i wzniesieniach. Nie stawiamy min 1 na 2 w wąskich przejściach. Również nie stawiamy truki truciciela na BS oraz przy Hostach i nie bygujemy jej stawiając w ostaniej sekundzie rundy na respie wroga (Zabijając graczy , gdy rozpocznie się runda.)

8. 1. Zakaz stawiania min oraz pułapek  W pomieszczeniach gdzie są hosty, przed wejściami do tych pomieszczeń. 

11. Do usunięcia , gdyż został wgrany na serwer plugin Team Semiclip (Przenikanie przez graczy).

12. Staramy się wykonywać cele mapy (zakaz kampienia z paką na respie i jeśli pozostanie jedna minuta idziemy po hosty). Za nie wykonywanie celi mapy.(Kick, ban do 30 min).

18.  Zakaz stawiania sentry guna w miejscach które całkowicie uniemożliwiają rozbrojenie paki bądź wyprowadzenie hostów oraz w miejscach, które uniemożliwiają tt dojście do bs, szczególnie na mapach rats_office, rats_1337, eldorado. SG nie może sięgać na BS w jakimkolwiek stopniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...