elo elo 350 Napisano 7 Września 2019 #569131 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 (edytowane) Do następnego Q&A nominuję... @LOLSON kc :* @WaRninG1 [P] Czemu jesteś dla mnie nie miły i mówisz do mnie Rudzixon? [O] Obraziłem Cie kiedyś? A to "Rudzixon" to dla jaj. To, że na poważnie wszystko bierzesz, to nie moja wina. [P] Czy to prawda, żebyś chciał żebym Cię nominował do Q&A? [O] Znowu to samo, oczywiście, że nie. Wypowiedzialem się wyżej [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [O] Praca, redakcja, praca, serwer COD 400 @Gunia [P] Czemu ten wyżej ukradł mi jedno pytanko? [O] Nie wiem ? [P] Dlaczego zadajesz takie nudne pytanie dnia? [O] Bez przesady 2, może 3 były nudne. Zapraszam do dodawania codziennie innego pytanka [P] Myślisz, że jesteś lepszym redaktorem od Bartka? [O] Ciężkie pytanie, myślę, że nie. Jesteśmy na w miarę równym poziomie. [P] Czemu wchodzisz na nasze DD2, nie masz swojego CODA? [O] Już mi się nie chce na COD'ach grać. Po 7/8 latach grania only cod nie umiem grać tak jak kiedyś. Dlatego gram na go modzie :d [P] Kto jest największym botem na sieci? [O] Jest takich kilku. @A3ro, @LuckyLoser i @kG. ? [P] Lubisz zdrowe jedzenie czy wręcz przeciwnie? [O] Zależy od humoru. @A3ro [P] Dlaczego tak łatwo zabijam cię ŚMIERCIĄ? [O] ŚMIERCIĄ.. [P] Czy uważasz że admini na 400 są botkami? [O] A szczególnie grajacy assasinami @Losik i "5%" czołgistami @Roy Keane, @DzikuXD ? [P] Gdybyś był opiekunem coda 400 dałbyś mi admina? [O] NIE [P] Kiedy kupisz mi tego obiecanego Kapitana? [O] Nigdy heheh ^^ @asassin432 (jprdl ile tg jest XD) [P] Joł! Jak to jest być redaktorem h3h3h? [O] Elo! Fajnie, lepiej we 2 niż samemu, no nie @Max.Bugs? [P] Lubisz ReTo prawda? [O] Taaaak! [P] Ulubiony utwór wykonawcy wyżej? [O] Wszystkie :3 [P] Śmiertelny wirus zabija Multi-Head! Możesz uratować dwie osoby z sieci, kogo ratujesz? [O] Siebie i @Nadiaaa :* [P] Jakiś tam sport uprawiasz? [O] Jak już mam czas, to piłkę nożną. [P] Lubisz Ligę Legend? [O] Jako grę tak, ale ma dużo bledów. Ale community nie lubię [P] Jak lubisz to jaką postacią grasz najczęściej? [O] Best Jhin Eu no nie @Gormit lowca kotow? [P] aquax odchodzi i daje Ci właściciela (xD) co najpierw robisz na sieci? [O] Banuje kilka osób , daje sobie Naczelnego i Usuwam każdy serw oprócz DD2, go mod 1,2,3 i coda 400 xD [P] Chilwagon - wowowo - remix Co sądzisz o najnowszym utworze "czilwagonu"? [O] Fajna, ale mogłabyć lepsza :3 [P] Ulubiona broń w cs'ku 1.6? [O] https://youtu.be/59JzaHjuuhQ :X [P] Koniec, Ok? Bo już mi się nie chce wymyślać kolejnych głupich pytań... [O] Tak [P] (Nie wiem czy się znasz na e-sporcie w CS:GO xD) Twoim zdaniem kto wygra majora w Berlinie? [O] Fejzklan [P] 你是哪里人? [O] 熱舒夫 [P] elo elo 350 je milý chlap? [O] je? XD [P] Koniec tohto dobra. Dúfam, že ste mali skvelú odpoveď. [O] (XD) @meaN [P] Jak masz na drugie i trzecie imię, jeśli je masz? [O] Patryk, Michał, Andrzej ^-^ [P] Kebab czy Pizza? [O] Zależy, lubię to i to [P] Jakbyś mógł coś od razu zmienić na sieci co to by było? [O] Nic, póki co, no może kogoś bym ukrócił, zachowanie owej osoby [P] Counter Strike 1.6 czy 1.5? [O] 1.6 [P] Dlaczego tyle pijesz? [O] Ostatnio coraz mniej XD [P] Co najczęściej jesz na grillu? [O] #teamKARKÓWKA❤❤ [P] Umiesz zrobić salto do tyłu? [O] Ale nie na trzeźwo [P] Kogo najbardziej nie trawisz na sieci? [O] Ta osoba wie, nie muszę pisać. Ale jest ze 4 takie, 2 mają perma :p [P] Kiedy masz urodziny? [O] 15 Kwietnia [P] Dlaczego chciałeś być redaktorem? [O] Chciałem pomóc Bartkowi, pisałem dlaczego w moim podaniu. [P] Czym się interesujesz? [O] Wieloma rzeczami, gry, muzyka itd.. [P] Jaki jest Twój ulubiony kolor? [O] Zielony [P] Twoja ulubiona drużyna e-sportowa? [O] G2 te z lola, nie csa. [P] Jakbyś mógł opisać się w 1 słowie? [O] Ndjb #PDK [P] Bez czego nie wyobrażasz sobie życia? Chodzi mi tutaj o rzecz np. telefon. [O] Hmm... Soplica wiśniowa/malinowa XD [P] Co myślisz o zastąpieniu gimnazjum klasą siódmą i ósmą? [O] Myślę, że to lepsze rozwiązanie niż gimnazjum. [P] Jakie masz przezwisko? [O] Nazwisko [P] Jakie filmy oglądasz najczęściej? [O] Takie o sobie XD nie klikajcie błagam @ARNOLD KOPYTO [P] Jakim jesteś graczem w cs'a 1.6? [O] Myślę, że dobrym, skoro mnie od odpałów wyzywają (Pozdro dla graczy #1) [P] Grasz w inne gry, jakie? [O] Leauge of Legends, od 3 lat już no i fifka :p czekam na coda nowego [P] Masz swoją drugą połówkę? [O] Tak, kosiam ją [P] Masz rodzeństwo? [O] Tak, brata. [P] Lubisz czipsy? [O] Zielona cebulka, cola, cs 1.6, najlepsze combo [P] Co robisz w wolnym czasie, nie liczy się cs i forum mh [O] Odpowiadałem wyżej na podobne. [P] Lubisz pomagać? [O] Tak, po to jestem na forum, redakcji i codzie, żeby pomagać. [P] Lubisz być w centrum uwagi? [O] Nie. @No Pr0blem [P] Lubisz mnie? [O] Tak. Thx za skiny ;D [P] Co robiłeś ciekawego przez wakacje? [O] Nic, byłem tu i uwdzie. [P] Co myślisz o LGBT? [O] Do ludzi nic nie mam, ale błagam, te ich "protesty"? To jest kur** dramat.. [P] Masz zwierzę? [O] Tak, kilka nawet. [P] Jakie masz hobby? [O] Granie w csa i lola xd @kG. [P] Dlaczego mnie zabijasz na go modzie? [O] Bo lubię, 5-1 xD [P] Jaka jest Twoja gra z dzieciństwa? [O] Assasins creed na psp [P] Dlaczego nie lubisz piosenki "Ona by tak chciala" ? [O] Bo jest ujowa, nie jego styl :p [P] Jak tu trafiłeś? [O] Przez coda 200 ❤ @MARCIN3K [P] (Nie)lubisz mnie? [O] Tak [P] Wolisz być wazonem czy dzbanem? XD [O] ? [P] Dlaczego prosisz o oznaczanie w KJU end EJ? [O] Pisalem 3 razy, nie będę sie powtarzać [P] Czemu COD 400, a nie 45K [O] Bo tak, lepszy jest xd [P] Uważasz siebie za dobrego redaktora? [O] Tak [P] Przed ostatnie pytanie cieszysz się? xD [O] Jedno z 89, jasne, że tak [P] Marcinek to ch*j? XD [O] odpowiedziałeś w pytaniu xD @Clueey [P] Dlaczego jesteś nienormalny? XDD [O] Bo mogę xD [P] Dlaczego tak, aczkolwiek nie? [O] Tak [P] Kiedy idziemy na kebsa? (Ja stawiam Ty płacisz oczywiście) [O] Kiedy chcesz :3 [P] Kiedy masz imieniny? (Bo nie wiem na kiedy flaszkę przygotować) [O] 17 Marca, soplice albo żubrówkę poproszę xD [P] Kim chciałbyś być w przyszłości? [O] Technik Informatyk xd [P] Co zmieniłbyś na forum? [O] Nic [P] Kto według Ciebie z administracji sprawuje swoje obowiązki najlepiej? [O] @LOLSON, bo zapierdziela nieźle :p @sypkilopez [P] Pali się Twój ulubiony browar i serwery multi-head.pl możesz ugasić tylko jedno co by to było? [O] Piwko [P] Kiedy dokończysz trening oporu na longu mój młody padawanie? [O] Ni mam pojęcia, mistrzu Yoda [P] Z każdym robisz tak długie wywiady? [O] Ciesz, że są co chwilę [P] @aquax pozwala ci zdegradować jedną osobę na sieci kto to będzie? [O] Zachowam dla siebie. [P] ile piw wypiłeś na maxa "bez zwrótów" ? [O] idk [P] Potrafisz jeździć traktorem ? [O] Tak [P] Co sądzisz o obecnej sytuacji w Wiśle nie chodzi mi o klub piłkarski? [O] Lipa, bardzo. [P] Jak znalazłeś się na sieci? [O] Było [P] Kto będzie następny w Q&A ? [O] @LOLSON :p @Missia [P] Dlaczego nie wysyłasz mi już nudesków na snapie? [O] Bo Ty przestałaś XD @senor [P] Czemu na cod modach gra najwieksze skupisko stulejarzy i osob z ujemnym iq? [O] Nie mam pojęcia xD Dzięki za pytania, pisałem to 3 godziny, elo. Kw :* Edytowane 7 Września 2019 przez elo elo 350 kG., ARNOLD KOPYTO, Missia i 6 innych dodali reakcje 7 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 7 Września 2019 #569136 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Wymęczyli cie hihih spoko elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 7 Września 2019 #569137 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 (edytowane) (Nie wiem czy się znasz na e-sporcie w CS:GO xD) Twoim zdaniem kto wygra majora w Berlinie? [O] Fejzklan X D Już odpadli btw. Spoko, że odpowiedziałeś na moje głupie pytania typu: elo elo 350 je milý chlap? Pozdrawiam @asassin432 Oj tam, moim.zdaniem w tedy by wygrali, patrz na datę :p Edytowane 8 Września 2019 przez elo elo 350 elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadiaaa Napisano 7 Września 2019 #569142 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 ☺️☺️☺️❤️ elo elo 350 i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 7 Września 2019 #569149 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Ja ci dam jednego z największych botów na sieci szacun że ci się chciało tyle odpowiadać elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 7 Września 2019 #569150 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Ja myślałem że tego mniej będzie... Szacun za chęć! elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DzikuXD Napisano 7 Września 2019 #569176 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Na hu... Mnie pingujesz bocie xd elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kG. Napisano 8 Września 2019 #569207 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Ja największy bot? Zobaczymy jak wbijesz na go moda B) elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 9 Września 2019 #569357 Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Coś cudownego elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 9 Września 2019 #569372 Udostępnij Napisano 9 Września 2019 Dzięki za odpowiedzi! Pozdro byq elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi