elo elo 350 Napisano 7 Września 2019 #569134 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 Zasady:- Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty lub po tygodniu od założenia tematu.- Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedź [O].-Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy.-Zabrania się kopiowania pytań własnych, bądź innych użytkowników z poprzednich edycji Q&A! Pytania mogą być podobne, lecz nie skopiowane metodą kopiuj-wklej. PROSIŁBYM O CZYTANIE REGULAMINU! Pytania do @LOLSON'a zadajecie do soboty (14.08), a następnie @LOLSON w niedzielę (15.08) stworzy temat z odpowiedziami. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 7 Września 2019 #569177 Udostępnij Napisano 7 Września 2019 [P] Jakim typem człowieka jesteś? [P] Kiedy wpadasz na DD2? [P] Czy Twoim zdaniem DD2 jest najbardziej rozwiniętym serwerem na Multi-Headzie? [P] Kto Twoim zdaniem zasługuje na awans z obecnych moderatorów? [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Jak znalazłeś się na sieci? [P] Kogo z Multi-Head lubisz najbardziej? [P] Jesteś romantykiem? [P] Jakich ludzi nie lubisz? [P] Czemu nie mogę nadal zadawać pytania dnia? ? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 8 Września 2019 #569199 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 [P] Jak się u nas znalazłeś? [P] Ile masz lat? [P] Gdzie mieszkasz? [P] Jaki masz charakter? [P] Czemu mnie nie lubisz? [P] Jak wygląda Twoja praca na sieci? ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARNOLD KOPYTO Napisano 8 Września 2019 #569202 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 (edytowane) [P] czy poczynania ma mh idą w dobra stronę [P] masz jakieś zwierzaki [P] piwo czy piwo [P] co byś zmienił ma mh [P] pamiętasz swój pierwszy raz hahah [ w csa ] [P] uprawiasz jakiś spory [P] co ci sprawia przyjemność [P] skąd pomysł na nick Edytowane 9 Września 2019 przez ARNOLD KOPYTO elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 8 Września 2019 Autor #569206 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 (edytowane) [P] Co oznacza Twój nick na steamie i ts3? (Zgaduję, że Lolson xd) [P] Kiedy znowu mam Ci wykerować wingmana? [P] Gdzie byłeś pod koniec wakacji? [P] Zrobisz kiedyś więcej niz 30 dni? XD [P] Znowu w życiu mi nie wyszło.. [P] Ulubiony raper? [P] Ile masz tatuaży? [P] Skąd wziąłeś tamte bindy? Chyba, że to nie bindy [P] Kiedy wywiad? [P] Ken Ju giw mi redaktor naczelny pliz? Akłaks dont łant giw mi dis ranga (aj łil pej monej for dis ranga) [P] Jaką masz rangę w GO? [P] Będziesz moim tinder love? [P] Dlaczego jesteś zaraz po mnie i Riptonie naczelną stuleją na cb? (mam ssy) Mówiłem, będzie więcej Edytowane 9 Września 2019 przez elo elo 350 ARNOLD KOPYTO dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuman Napisano 8 Września 2019 #569251 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 [P] Jak zazwyczaj spędzasz dzień? [P] Jak spędziłeś te wakacje? [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? [P] Ulubiony typ muzyki? [P] Ulubiony gatunek filmowy? [P] Czy masz jakieś zwierzaki? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 8 Września 2019 #569253 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 [P] Jak podpierdzielić komuś PORADNIK W ETS2? [P] Ale dlaczego nie jeździsz ze mną i @Consecuente? [P] Jak mogłeś się zgubić razem z @NeQ na tym samym skrzyżowaniu w tym samym mieście w tym samym czasie? :O [P] Czemu jesteś AFK zawsze na początku MM? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Czarna~ Napisano 8 Września 2019 #569254 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 Ja to o wszystko co chcę wiedzieć pytam na bieżąco ale jednej rzeczy to nie wiem.... [P] Kiedy się razem napijemy Synu? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 8 Września 2019 #569276 Administrator Udostępnij Napisano 8 Września 2019 [P] Jak do nas trafiłeś? [P] Czy chciałbyś jeszcze kiedyś pojechać na zlot ? (tym razem na dłużej) [P] Czy Twoja dziewczyna gra z tobą w gry? elo elo 350, Master i aureox dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 8 Września 2019 #569279 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 [P] Czy kiedyś zagramy na cod 400? [P] Cs 1.6 czy Cs:GO? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sypkilopez Napisano 8 Września 2019 #569325 Udostępnij Napisano 8 Września 2019 P- opur na longu czy śmierć? P - ulubione danie? P - co byś zmienił na sieci? P- czy jak byś tonął to chwycił byś się brzytwy? P - umiesz cofać do przodu? P - jesteś botem czy botem? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 10 Września 2019 #569412 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 [P] Kogo miałeś na myśli wypowiadając te słowa? "No ty śmieciu je***y k***a wyjebie Cię z tej moderacji"? [P] Sprzedajesz tego Matiza? [P] Czym zajmowalbys się jako budowniczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Września 2019 #569416 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 [p] co myślisz o pochylni? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Września 2019 #569427 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 [Q] Jaki masz plan na dalsze rozwijanie sieci? [Q]CS czy bardziej w stronę czegoś innego? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 10 Września 2019 #569429 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 10 Września 2019 [P] Wiejesz zazwyczaj mocno czy lekko? elo elo 350 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 10 Września 2019 #569433 Udostępnij Napisano 10 Września 2019 [P] Na jednej pustynie spotyka się przysłowiowa "Wichura" z przysłowiowym "Huraganem". Toczą, że sobą walkę, który z nich wygrywa? [P] Gdzie uderzy huragan Dorian? ariadrin, MARCIN3K, RYBSON i 3 innych dodali reakcje 1 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Września 2019 Autor #569667 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 Dziękuję za pytania. Prosiłbym @LOLSON o stworzenie tematu z odpowiedziami do jutra Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 14 Września 2019 Autor #569668 Udostępnij Napisano 14 Września 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi