Missia Napisano 22 Września 2019 #570323 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 (edytowane) @Gunia:[P] Jak zaczęła się Twoja przygoda z Multi-Head? [O] Szukałam jakiegoś fajnego cod moda i trafiłam na cod 400, tam poznałam @brOOk3n i to On zaprosił mnie na sieć. [P] Skoro przestałaś się zajmować redakcją, to najwidoczniej nie miałaś na to czasu... Ale przyjmijmy, że teraz znalazłbyś czas czy w takim wypadku chciałabyś powrócić do tego i na nowo się nią zająć? [O] Obecnie jest to niemożliwe bo tego czasu brakuje, za rok jak wszystko pójdzie po mojej myśli to jest taka możliwość. Może niedługo coś wyjdzie z moją małą pomocą. Może, może.. ;D[P] Z kim masz lepszy kontakt z mamą czy tatą? Jak myślisz, dlaczego tak jest? [O] Myślę, że z mamą. Tata lata ciągle do pracy, a jak jest w domu to i tak sieci na telefonie bo dzwonią z pracy. Moja mama zawsze była otwarta na różne rozmowy, może też dlatego.[P] Jesteś osobą, która wprost mówi to co myśli czy jednak zatrzymujesz to dla siebie? [O] Zależy komu. Kiedyś wszystko trzymałam dla siebie, teraz wiem, że to się nie opłaca i zazwyczaj mówię to co uważam. Uczę się tego. [P] Jak lubisz spędzać czas wolny? [O] Bardzo lubię robić zdjęcia i je obrabiać. Ostatnio tak jak wspominałam w wywiadzie próbuję coś w fotomodelingu. Poza tym polubiłam też ostatnio oglądanie seriali/filmów, nigdy tego nie lubiłam. Czasem też w coś pogram, ale zazwyczaj to chwilkę bo mój laptop już nie działa tak jak kilka lat temu. ;D[P] Masz taką osobę z którą przyjaźnisz się od dzieciństwa? [O] Nie.[P] Czym zajmujesz się na co dzień? Uczysz się, pracujesz? [O] Uczę się, chodzę do 4 klasy technikum.[P] Z kim stąd masz najlepszy kontakt? [O] Zdecydowanie z Szymonem (@brOOk3n), ponieważ spotykamy się na libacje alkoholowe i nie tylko, w realnym świecie. Zawsze też bardzo dobry kontakt miałam z @Bene, @Varg i @LOVASSS[P] Czy na sieci przebywa taka osoba której nie lubisz od początku od kiedy tutaj jesteś? [O] W sumie to nie.[P] Co myślisz o obecnych redaktorach? [O] Myślę, że świetnie sobie radzą. Co wchodzę na forum to zawsze jest coś świeżego w redakcji - to dobrze.[P] Pomorskie najlepsze? [O] Oczywiście. [P] Masz jakąś piosenkę którą słuchasz codziennie? [O] Ostatnio katuję takie coś: @RYBSON:[P] Dlaczego Tosia szczeka na sąsiada? Czegoś ty jej o nim naopowiadała? [O] Tosia na wszystkich szczeka [P] Kogo z Mh na ten moment chciała byś zobaczyć najbardziej? Możesz wymienić więcej niż jedną osobę jeśli takie są. [O] Ciebie oczywiście! Chciałabym też zobaczyć @Varg, @Mikus, @M@R!O, @aquax, @LOVASSS i jeszcze paru.. @z.r.a.z. również czeka na obiecaną kolację. [P] Dlaczego chodzisz z bratem? [O] Bo tak mi się podoba! [P] Po ślubie z wiesz kim weźmiesz jego nazwisko czy zostawisz swoje? XD [O] Myślę, że dla zasady wezmę Jego nazwisko. (Zauważyłeś, że w sumie już możemy pytać się o siebie np. w szpitalu bo mamy to samo nazwisko? Nikt nam przecież nic nie udowodni haha)[P] Kiedy zaprosisz do siebie nad piękne Polskie morze? [O] Cały czas Cię zapraszam. @LOLSON:[P] Zamierzasz iść w stronę modelingu? [O] Modelingu nie bo jestem za niska, fotomodelingu być może. To wszystko kwestia czy podołam.[P] Dlaczego mówisz, że nie masz czasu na MH, a widuje Cie codziennie na tsie? [O] Coś podkoloryzowałeś, że codziennie bo to nie prawda. A jak już wchodzę to nie na długo. Siedząc na ts'ie mogę jednocześnie robić coś innego, mając rangę na forum musiałabym skupić się na tym w 100%.[P] Kogo brakuje Ci ze starej ekipy? [O] Tak mnóstwo osób, że nie dam rady wymienić. O kilku też wspominałam wyżej.[P] Co po szkole? [O] Studia, bardzo bym chciała. Pierwszorzędnym planem jest dietetyka na GUMedzie, drugorzędnym Amerykanistyka na UG. Maturka o wszystkim zdecyduje.[P] @Missia wrUć? [O] Może kiedyś [P] Jak podoba Ci się obecny styl forum? [O] Jest przejrzysty czyli ma najważniejszą dla mnie cechę.[P] Który styl był według Ciebie najlepszy? [O] Kilka ich było, czasem szczerze mówiąc nie widziałam dużych różnic. Nie mam do tego oka. @A3ro:[P] Czy zagramy kiedyś na cod 400? [O] Jak kupię sobie nowego kompa i będzie reset, oki? [P] Kogo najmilej wspominasz z coda? [O] Myślę, że @M@R!O, @brOOk3n, @Ania, @EvO, @KreatywnyAli, @HaZarD Wymieniłabym więcej. @elo elo 350: [P] Jak zdrówko? [O] Jeszcze kaszlę, ale jest zdecydowanie lepiej. [P] Dlaczego przestałaś udzielać mi fotomodelingu na snapie? [O] Haha Robię coraz mniej zdjęć na snapie. [P] Co tam u Ciebie i Tosi? xD [O] A dobrze, dziękujemy. Tośka wczoraj obchodziła swoje 2 urodzinki. [P] Dlaczego ten wyżej gra śmiercią? [O] Nie wiem, ale kojarzę, że to dobra klasa. [P] Idziemy na maca? [O] Tego właśnie mi teraz potrzeba. @assasin432:[P] Nie znam Cię za bardzo więc spytam się - Jak masz na imię? [O] Michalina, miło mi [P] Do jakiej szkoły uczęszczasz bądź uczęszczałaś? [O] Chodzę do 4 klasy technikum o profilu 'technik żywienia i usług gastronomicznych'. @Bene:[P] 1. Jakie jest Twoje najlepsze i najgorsze wspomnienie związane z siecią? [O] Mogłabym wymieniać i wymieniać. Wspomnę o jednym, fajnym wspomnieniu, mianowicie jak grałeś Ty, ja, @Alexa i ktoś jeszcze w bodajże 'pytanie czy wyzwanie' na tsie w Boże Narodzenie 2016. Najgorszego nie mam. [P] 2. Czego najbardziej żałujesz i czego Ci brakuje po odejściu graniczeniu sieci w życiu? [O] Spędzania czasu ze znajomymi stąd. Dosyć mocno to ograniczyłam. [P] 3. Jakie są Twoje plany na przyszłość po ukończeniu szkoły? [O] Tak jak wyżej wspomniałam - studia. Tylko ciągle zastanawiam się czy dietetyka to dobry pomysł. [P] 4. Znowu qmple? [O] Bardzo bym chciała. [P] 5. I najważniejsze: Co sobie w życiu cenisz najbardziej, i jak to jest być skrybą? [O] Dalej nie wiem o co chodzi w tym filmiku, ale podoba mi się Miłość i zdrowie to wartości dla mnie najważniejsze. @Max.Bugs:[P] Jakie gatunki filmowe preferujesz? [O] Kryminalne, kino akcji. Bardzo lubię oglądać filmy, które już szybciej oglądałam. [P] Ulubione danie? [O] Kiedyś były to pierogi, obecnie chyba tortilla. Na pewno coś z kurczakiem, ryżem i makaronem. [P] Co sadzisz o administracji sieci? [O] Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. [P] Dlaczego taka nominacja do następnego Q&A? [O] Jeszcze nie wiem kogo nominuję, zaraz się zastanowię. [P] Kiedy gramy w 1.6 [O] Jak kompa zmienię. [P] Czy "Tosia" z powyższych pytań to niebezpieczny tygrys? [O] I to jeszcze jak! 6kg czystego niebezpieczeństwa. [P] Kiedy wracasz do redakcji? [O] Może kiedyś, zobaczę jak to wszystko się ułoży. [P] Lubisz czytać książki? jeśli tak to jakie? [O] Nie za bardzo, kiedyś więcej czytałam. [P] Najbardziej niezręczna sytuacja w Twoim dotychczasowym życiu? [O] Ojj nie mam pojęcia. [P] Dlaczego znasz wszystkich na sieci? xD [O] Tyle lat miałam, żeby poznać tutejszych ludzi i jakoś tak się stało. A co, potrzebujesz kogoś numer/fb? [P] Która pora roku jest Twoją ulubioną i dlaczego? [O] Lato, zdecydowanie. Uwielbiam to, że mogę chodzić po nocach bez marznięcia. Marzy mi się mieszkać gdzieś gdzie lato jest baaaaardzo długie. [P] Lubisz gotować? [O] Bardzo lubię. Ale w domu! W szkole na lekcjach gotowanie wygląda zdecydowanie inaczej. [P] Dlaczego @Bezzi kilka dni temu powiedział, ze doda pytania i dalej ich nie dodał? [O] On jest pijany, nie ma co wymagać. [P] Jak tam z Panem Tadziem? [O] Zobaczymy, oceny jeszcze nie ma. ;D Dziękuję ślicznie za pytanka. Biorę na swój celownik @B2K, dawno Cię w Q&A nie było, poza tym bardzo Cię lubię więc padło na Ciebie. Buziaczki! Edytowane 23 Września 2019 przez Missia Bezzi, Max, z.r.a.z. i 6 innych dodali reakcje 2 6 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 22 Września 2019 #570324 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Odpowiedzi super jak osoba która je pisała Dzięki za pozdrowionka, a ze spotkaniem zapraszam na najbliższy zlot! ^^ Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 22 Września 2019 #570328 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 Popsułaś pytanie o skrybę co prawda, ale reszta jako tako xD Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 22 Września 2019 #570329 Udostępnij Napisano 22 Września 2019 I gitarka, dawaj na maca ja stawiam i płace Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 23 Września 2019 #570352 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Na chwile obecna nie potrzebuje zadnego kontaktu ale jak tylko nadejdzie taka potrzeba - na pewno sie zglosze! Dzieki serdeczne za odpowiedzi, trzymam kciuki za Tadka! Pozdrawiam! Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 23 Września 2019 #570364 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 22 godziny temu, Missia napisał: Biorę na swój celownik @B2K w imieniu swoim i borna dziekuje ci missia za nominowanie go do nastepnego q&a czas przygotowac okolo 50 zjebanych pytan edit: q&a dobrze zrobione, odpowiedzi nie napisane na od******l. nawet fajnie sie czytalo, mimo ze i tak cos tam wiem o tobie pozdro i powodzonka w realnym zyciu Missia i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brOOk3n Napisano 23 Września 2019 #570435 Udostępnij Napisano 23 Września 2019 Spoko Q&A, dużo pytań, rozwinięte odpowiedzi, podoba się oczom Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@R!O Napisano 24 Września 2019 #570490 Udostępnij Napisano 24 Września 2019 @Missia miałaś mnie odwiedzić jak zrobisz prawko... Długo mam czekać? Missia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soe CHWM Napisano 28 Września 2019 #570785 Udostępnij Napisano 28 Września 2019 najsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi