Marlenka Napisano 3 Lutego 2020 #585040 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 (edytowane) @Psycholog banan [P] Czy jesteś dziewczyną? XD [O] Poczekaj sprawdzę... W dowodzie mam wpisane "kobieta" więc chyba tak [P] Bezzi z tobą porozmawiał na ts/dc? [O] Nie, mieliśmy natomiast okazję popisać chwilę ze sobą [P] Czy ktoś podoba ci się na forum ? [O] Ciężko mi powiedzieć, nie przeglądałam wszystkich fotek [P] Czy ktoś nie zasługuje na aktualną pozycje na forum? [O] Jestem tutaj zbyt krótko aby to ocenić [P] Ile razy byłaś uważana na chłopa? [O] Aż 4 razy, natomiast nie rozumiem do tej pory dlaczego [P] Kogo nienawidzisz na forum a kogo uwielbiasz ? [O] Uwielbiam wszystkich, nie jestem osobą, która szuka wrogów [P] Wóda czy piwo? [O] Z dwojga złego wybieram piwo @Reeejkuu [P] lubisz mnie? [O] No jasne że tak aniołku [P] jaki kolejny tatuaż chcesz sobie zrobić? [O] Nigdy tego nie planuję, zawsze mam milion pomysłów na raz. Zazwyczaj idę do mojego kolegi, który tak mnie krzywdzi, a on ma już dla mnie ciekawą propozycję. @Born [P] Kim ty jesteś? [O] Jestem kobietą @RYBSON [P] Jaki alkohol najbardziej lubisz pić? Marka, smak dokładnie. Kolega chce wiedzieć. [O] Nie lubię alkoholu. Jeżeli już coś piję to drinki. Mojito, Pina colada @Gustaw [P] Kolega kolegi sąsiada pyta ile masz w bicku? [O] Kolega spokojnie obejmie mój biceps jedną dłonią [P] Gdybyś miała do wyboru między @RYBSON i @elo elo 350 to czmeu byłby to @Born? [O] Odpada, nie znam @Born [P] Jak długo masz zamiar spędzić na forum? [O] Czas pokaże Oby jak najdłużej [P] Czemu jak 3/4 shoutboxa zobaczy że jak jesteś online to im się włącza stuleja? [O] Normalna reakcja, gdy faceci widzą nową kobietę na forum @wandi [P] Skąd jesteś? [O] Konstancin - Mała miejscowość pod Warszawą [P] Lubisz zdrowe odżywianie? [O] W życiu. Jestem świnką, jem wszystko (prócz kilku małych wyjątków, Ty wiesz jakich ;P) @elo elo 350 [P] Tak? [O] A może nie? [P] Z iloma raperami się znasz? [O] Z wieloma. Siedzę w tym środowisku, dlatego wielu z nich jest dla mnie jak druga rodzina [P] Jak poznałaś Kartky'iego? :O [O] Poznaliśmy się na Młodych Wilkach w 2017r jak dobrze pamiętam. [P] Założysz snapa? [O] NIGDY!!!! @j4k s!3 gr4 [P] whisky czy piwo? [O] Piwo piwo piwo [P] pies czy kot? [O] I piesek i kotek, kocham wszystkie zwierzątka [P] ja czy @wandi ^^ [O] Ty i @wandi @Mategros (P) Jakie jest twoje marzenie? [O] Mam bardzo wiele marzeń. Jedno z moich największych marzeń to aby moja mama wróciła do zdrowia i wygrała z chorobą z którą zmaga się od kilku lat. Inne moje marzenie to zwiedzić cały świat i założyć wspaniałą rodzinę. Proste ale szczere (P) Z kim masz najlepszy kontakt z MH? [O] Kilka osób się znajdzie. @Mategros@Verti@Reeejkuu@wandi@j4k s!3 gr4 (P) Twój ulubiony serwer? [O] Jasne że ODD2 Jeszcze raz wielkie dzięki @Max Bugs za nominację. Wam wszystkim dziękuję za bardzo ciekawe pytania. Ja natomiast nominuję @ReeejkuuPowodzenia robaczku :* @wandi a Ciebie pozdrawiam zarazo mała Edytowane 3 Lutego 2020 przez Marlenka Max, Reejku, elo elo 350 i 3 innych dodali reakcje 4 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Lutego 2020 #585041 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 no pozdrowienia ale gorące! Marlenka i Max dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 3 Lutego 2020 #585043 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Ja też cię lubię i dzięki za nominację! @Marlenka Marlenka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Lutego 2020 #585049 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 K00zak Marlenka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 3 Lutego 2020 #585060 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Spodziewałem się lepszej odpowiedzi, szczególnie, że większość Ciebie nie kojarzy czy też nie ma prawa kojarzyć, ale cóż - happens. Marlenka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Lutego 2020 #585066 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 dzięki za pozdrowienia i również serdecznie pozdrawiam! Marlenka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 3 Lutego 2020 #585069 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Git odpowiedzi. Marlenka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lutego 2020 #585090 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Dziękuję za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 3 Lutego 2020 #585125 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 Szanuję za marzenia, szczególnie za ich pierwszą część. Coraz ciężej o ludzi, którzy myślą o innych, a nie tylko o sobie, nawet tych najbliższych mają w du**e w tych czasach, także podwójne szanowanko. Pozdrawiam Marlenka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 3 Lutego 2020 #585131 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2020 @Marlenka nie masz za co dziekowac Mi sie odpowiedzi bardzo podobaja niestety zabraklo czasu, zeby pojawily sie tez jakies z mojej strony. Na moje nieszczescie akurat mam ostatnio troche koczowniczy tryb zycia i jestem ciagle poza biurem. Zycze duzo zdrowia dla mamy i oby reszta tez sie spelnila, pozdrawiam cieplutko! Marlenka dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość vertisek Napisano 4 Lutego 2020 #585223 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2020 Już myślałem że, o Mnie zapomniałaś ? hehe @Marlenka ❤️ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 11 Lutego 2020 #586048 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2020 Jakie pytania takie odpowiedzi ;p Mi się tam fajnie czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi