Clueey 973 Napisano 5 Marca 2020 Jaki jest Twój ulubiony sposób płatności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
elo elo 350 2 035 Napisano 5 Marca 2020 Zależy, jak wodaxowi to psc, normalnie to kartą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SadoS 964 Napisano 5 Marca 2020 Blik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reejku 660 Napisano 5 Marca 2020 Blik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NiuniaQueenMisia 8 Napisano 5 Marca 2020 A ja jestem staromodna i powiem że gotówką XD uwielbiam patrzeć jak kasjerka liczy te grosze i się doliczyć nie może i mówi że wszystko wporzadku XDDD 😂😂😂 2 Rey i Max dodali reakcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Max 3 456 Napisano 5 Marca 2020 Gotowka bo nie lubie patrzec jak mi na koncie ubywa xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Don Matelko 863 Napisano 5 Marca 2020 Zależy co akurat mam ale z reguły to karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PsYcI-I0 198 Napisano 5 Marca 2020 karta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marlenka 73 Napisano 5 Marca 2020 Karta!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rey 115 Napisano 5 Marca 2020 Gotówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Missia 3 371 Napisano 5 Marca 2020 Karta, blik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SECURITY 16 Napisano 5 Marca 2020 Karta Bezpieczniej a wrazie w się kurła dzwoni i siano wiozą xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bene 871 Napisano 5 Marca 2020 Zbliżeniowo max 50złxd 1 wandi dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
*AnGeLa* 14 Napisano 5 Marca 2020 Ja też zostanę gdzieś w tyle - gotówka ! Jednak dobrze się płaci kartą.. tylko tak szybko ubywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkalpeeR 1 Napisano 5 Marca 2020 Gotówka ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wandi 2 834 Napisano 6 Marca 2020 (edytowane) kartą /// jak mój ziom @Bene Edytowane 6 Marca 2020 przez warniak 1 Bene dodał reakcję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach