Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Może nie zauważyłem, może mam słaby wzrok, może starczy umysł ale nie mogę edytować własnego posta w tym wątku 

Edytowane przez CC@
Napisano (edytowane)
14 godzin temu, CC@ napisał:

Może nie zauważyłem, może mam słaby wzrok, może starczy umysł ale nie mogę edytować własnego posta w tym wątku 

Mam to samo, posta możesz edytować max przez 2minuty od jego dodania.
Proszę o naprawienie automatycznego obserwowania tematów w których się wypowiadam, bo przez to robi mi się burdel na mailu, a nie chce mi się za każdym razem odznaczać obserwacji,

36035857406955390080.jpg
67380812468859192218.jpg

Przy zakładaniu tematu brakuje 'opcji' np. kolorów itd. (przy pisaniu posta jest ok).

Edytowane przez SQNFUN
Napisano (edytowane)

W menu strona główna otwiera nową kartę.

Proponuję, aby w tabeli serwerów po przyciśnięciu gametracker, strona otwierała się w nowej karcie.

Edytowane przez memes2010
Napisano

Na samym dole forum brakuje kolorków i opisów np "czerwony" "administrator" tak jak to było wcześniej.

I czegoś takiego jak "najnowszy użytkownik"

Napisano
6 minut temu, S0B0T4 napisał:

Na samym dole forum brakuje kolorków i opisów np "czerwony" "administrator" tak jak to było wcześniej.

I czegoś takiego jak "najnowszy użytkownik"

Legenda jest w przygotowaniu.

"najnowszy użytkownik" jest w prawym panelu na samym dole. Domyślam, że chodzi Ci o te statystyki na dole ale czy będą to nie wiem, tutaj musiałby się Lolek i Freezu wypowiedzieć.

Napisano (edytowane)

Dział zgłoszeń nie działa, widać zgłoszenie, ale więcej nic nie da się zrobić. 

Hazard;Mi generalnie panel nie chce się odpalać, jakiś błąd.

Edytowane przez HaZarD
Napisano
Dnia 18.02.2017 o 18:26, Doman napisał:

Kolor szary nie pasuje do forum, wszystko się zlewa i źle to wygląda.

Po prawej w ,, posty" widać prawie całą wypowiedź zamiast  osoby, która napisała i tematu. Chodzi mi o to jak wyglądało to wcześniej.

Nie planujemy zmian w kolorach forum. Posty zrobione.

2 godziny temu, LOVASSS napisał:

Dział zgłoszeń nie działa, widać zgłoszenie, ale więcej nic nie da się zrobić. 

Hazard;Mi generalnie panel nie chce się odpalać, jakiś błąd.

Zrobione, bug w bazie danych.

1 godzinę temu, SUNN. napisał:

Po nadaniu 10 ostrzeżeń użytkownik nadal może pisać posty.

Zrobione.

Napisano (edytowane)

Zauważyłem problem:

Zobaczyłem powiadomienie "Aquax wspomniał o tobie:temat" klikając w to powiadomienie przenosi mnie tu

niby post edytowany 9h temu przez Anie,ale nie widzę żadnej treści ani wspomnienia o mnie. :/:/

Edytowane przez Gość
Napisano

Nie wiem czy ktoś o tym mówił, ale.. 

Niby mam 4 powiadomienia, a pokazuje mi 2, nawet nie wiem jakie. Jak w nie klikam to nic mi sie nie pokazuje. 

Screenshot_2017-02-20-08-24-54.png

Napisano
15 minut temu, Missia napisał:

Niby mam 4 powiadomienia, a pokazuje mi 2, nawet nie wiem jakie. Jak w nie klikam to nic mi sie nie pokazuje. 

Też mam z tym problem nawet wiadomosci wysłać do danej osoby nie moge bo wyskakuje ze skrzynka zapelniona a konto mam dopiero pare dni . Jak wiadomosci przychodza to jak klikne na cyfre wyswietla mi sie ona ale nie powiem denerwuje Mnie to juz :D

Napisano

Nie wiem czy to propozycja, czy już jest taka natomiast. Wchodząc do rangi usługi na forum i serwerach, klikajac premium jest jeden wielki bajzel. Nie widać co ile kosztuje, brak podstawowych informacji.

Napisano
6 godzin temu, S0B0T4 napisał:

Zauważyłem problem:

Zobaczyłem powiadomienie "Aquax wspomniał o tobie:temat" klikając w to powiadomienie przenosi mnie tu

niby post edytowany 9h temu przez Anie,ale nie widzę żadnej treści ani wspomnienia o mnie. :/:/

Poproś opiekuna serwera bądź Super Admina o stworzenie nowej listy.

6 godzin temu, Mentosik. napisał:

Wchodząc w niektóre posty wywala dziwny błąd:

Przepraszamy, wystąpił mały problem (╯°□°)╯︵ ┻━┻

Coś poszło nie tak (ಠ_ಠ) Proszę spróbować ponownie.

Kod błędu: EX0

Nie zauważyłem niczego podobnego, podeślij link do przykładowego postu w którym jest taki problem.

5 godzin temu, SQNFUN napisał:

Lista serwerów odpala się przy wejściu w jakikolwiek temat - bezsensu scrollować, powinna być tylko na stronie głównej

Zrobione.

5 godzin temu, Missia napisał:

Spróbuję potem wgrać inny styl mobilny i sprawdzimy czy dalej będzie ten problem.

3 godziny temu, Mentosik. napisał:

Można automatycznie wyłączc opcje: Powiadamiaj mnie o odpowiedziach

Nie ma takiej potrzeby.

Godzinę temu, Ceverios napisał:

Nie wiem czy to propozycja, czy już jest taka natomiast. Wchodząc do rangi usługi na forum i serwerach, klikajac premium jest jeden wielki bajzel. Nie widać co ile kosztuje, brak podstawowych informacji.

Dzieje się tak z powodu BBCode, którego aktualne forum już nie obsługuje w ten sam sposób co stare. Poproś moderatora lub super moderatora o edycję.

8 minut temu, Master napisał:

prosze o zamknięcie rekrutacji na moderatora TS3

Zrobione.

Napisano (edytowane)
Dnia 18.02.2017 o 10:51, SUNN. napisał:

Jeśli kogoś zacytuję w poście to skrót alt+a powoduje napisanie "ą" i zaznaczenie całej zawartości posta, więc jeśli szybko piszemy to usuwamy sobie całą treść :D

Proszę coś z tym zrobić, ponieważ strasznie to irytuje...
Proponuje również aby tylko AMXBANS i Sklep w górnej części forum otwierały się w nowym oknie.
Dodać support adminów do EKIPY.

Edytowane przez SQNFUN
Napisano
11 minut temu, H E R O I N A napisał:

Wzór układał @happy Czas spędzony na forum usunięty. 

Zrobione.

Dalej przy cytowaniu posta po wpisaniu "ą" zaznacza cały tekst.
Support adminów w ekipie również dalej nie ma chociaż zawsze tam byli. 

Edit. 

Support dodany, pracujemy nad tym ą.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...