Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Odnośnik HLTV na stronie głównej serwera CS:GO#3 jest błędny. 
Zalecałbym sprawdzenie pozostałych linków HLTV czy są przypisane poprawnie do serwerów.

Jak ktoś doda notatkę do posta, to autor posta nie może go edytować @LOLSON

Edytowane przez SQNFUN
Napisano
5 godzin temu, LOVASSS napisał:

W dziale "Reklam serwerów" w połowie tematów jest polska data, a w połowie angielska. Coś się przestawiło, chyba. :D 

W działach ubt np przy niektórych ss'ach, które wiszą ponad 24h też piszę po angielsku czego wcześniej nie było.

Napisano

Powrócił problem z YT, jak wrzucam link na profil to nie zamienia się w okienko z YT tylko wyskakuje taki błąd:
Nie można osadzić odnośnika, ponieważ wystąpił nieoczekiwany błąd: Internal Server Error: "Co\u015b posz\u0142o nie tak (\u0ca0_\u0ca0) Prosz\u0119 spr\u00f3bowa\u0107 ponownie.".

Napisano (edytowane)

Scroll dalej co jakiś czas się wyłącza, proszę o naprawienie tego, ponieważ strasznie irytuje.

EDIT: @Freezu niedawno robiłem formata ale nic nie pomógł - problem dalej występuje i to nie tylko u mnie. 
@Bezzi nie tylko w notatkach, bo w 'aktywności' również 'a' wygląda prawie tak samo jak 'o'.
@Freezu po godzinnym używaniu forum scroll znowu się wyłączył. // zazwyczaj tak się dzieje jak przeskakuje z innej karty na MH i scroll tylko tutaj się wyłącza.

Edytowane przez SQNFUN
Napisano

Panowie technicy można zmienić czcionkę w notatkach ? Literka "a" wygląda za bardzo jak "o" nieidentycznie, lecz jednak bardzo podobnie, nie wiem czy tylko mi sie to rzuca w oczy.

Druga kwestia raczej mniej istotna, bo pewnie mało kto tam zagląda, ale proszę zobaczyć, że miejsca są źle dobierane co do ilości reputacji LINK KLIK!

Z góry dziękuję za rozważenie propozycji :zwyciestwo: 

@Mategros wpisz multi-head.pl/online :D 

Napisano (edytowane)

Kiedy będzie można sprawdzać kto jest online w ciągu 15 min? Na telefonie? 

Screenshot_2017-04-21-20-21-55.png

@Bezzi aha, ale jednak lepiej by było na samym dole forum :D

Edytowane przez Gość
Napisano

W dzialach dotyczacych UBT   przydalo by sie zeby jak kiedys od razu sie pojawial wzor jak klikniemy nowy temat ulatwia to zglaszanie cziterow  badz nieumiejetnym napisanie  odwolania  wg  wzoru

Napisano

Witam.

Powrócę z tematem, jeżeli jest napisana data przy tematach " 24 kwiecień" , to polecam zmienić na 24 kwietnia -  przecież nie mamy tyle czwartych miesięcy  w roku, tylko 24 dzień miesiąca kwietnia, to tak na wspomnienie.

Poza tym polecam części czytających:

nie z czasownikami osobno, a z przymiotnikami razem - bo to razi prawie tak jak  te dni wyżej.

Z uszanowaniem,

Polak, piszący i znający w miarę język ojczysty...  z.r.a.z.

edit:

@Freezu dziekuje :*!

Napisano (edytowane)

Dział ,,klany" można by jakoś ożywić, a jak nie to usunąć, skoro i tak nic się tam nie dzieje.

Edit: Czy kogoś, kto notorycznie nabija sobie posty sposobem ,,głosuj na nasz serwer" (mimo, że tam nie gra), albo w dziale ,,przywitaj się" nie powinno to podchodzić pod nabijanie postów i jakoś karane?

Edytowane przez Doman
Napisano

Z ciekawości przed chwilą zajrzałem do zakładki "Uprawnienia" a tam taki byk.

Opiekun UBT oraz Super Moderator (rangi, których obowiązkiem jest przyjmowanie lub odrzucanie rekrutów) nie ma możliwości przyjmowania podań, a niedawno miał tą opcje na zielono. 

Trzeba to naprawić.

bShKX7U.png

Napisano (edytowane)
1 godzinę temu, Th3End napisał:

Z ciekawości przed chwilą zajrzałem do zakładki "Uprawnienia" a tam taki byk.

Opiekun UBT oraz Super Moderator (rangi, których obowiązkiem jest przyjmowanie lub odrzucanie rekrutów) nie ma możliwości przyjmowania podań, a niedawno miał tą opcje na zielono. 

Trzeba to naprawić.

bShKX7U.png

Wystarczy, że przewiniesz sobie wyżej na post @Mastera. Przyjmowanie podań - chodzi o podania admina, bo to chyba logiczne że opiekun ubt przyjmuje podania do ubt :P 

Proponuje dodać opcje o której wspomina kolega niżej. Gdy ktoś napisze 2 posty pod rząd to zostaną one połączone w jeden. Zapobiegnie to zbędnego spamu przez osoby które nie zdają sobie sprawy że nie można pisać posta pod postem, popełnią błąd lub po prostu będą miały laga. 
11i3ibr.jpg @Bezzi# URLOP>majówka taka opcja pomogłaby użytkownikom którzy za bardzo nie ogarniają albo się pomylą w uniknięciu warna czy też upomnienia dlatego sugerowałbym wprowadzenie takiej opcji. Po za tym nie bardzo rozumiem o jakich logach mówisz. Życzę udanego urlopu :D 

Edytowane przez SQNFUN
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...