Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

Wiem że temat był wałkowany 100000000000x, natomiast chciałbym zaproponować zorganizowanie turnieju 5v5 ONLY STEAM

Mogę podjąć się zorganizowania drużyn, kilka osób chętnych już mam które nie są 15 latkami co zaraz się rozmyślą dlatego chciałbym aby temat nie został od razu zamknięty.

PROSZĘ NIE SPAMOWAĆ bezsensownymi postami typu "ale to już było", "masa wysiłku", "brak czasu, serva" itp. itd.

Otóż moglibyśmy zrobić to pod koniec wakacji albo na początku września, co wiąże się z rozpoczęciem szkoły przez wielu graczy, natomiast jest to okres czasu gdzie można by wszystko na spokojnie dograć.

Proszę o konstruktywne wypowiedzi osób zainteresowanych oraz nie zamykanie tematu "nie bo nie, turnieju nie będzie"

Wstępnie termin określam na koniec sierpnia/początek września. Jak nie będzie pasował to dobierzemy bardziej dogodny.

Server postaram się ogarnąć także bez sceptycznego podejścia jak narazie.

Pozdro

5g KoLoS

PS: Team 5g już prawie mam ogarnięty,

Jeżeli ktoś byłby zainteresowany a nie ma teamu bądź szuka osób do grania również niech się wypowiada

Edytowane przez 5g_KoLoS
.

Wiadomka u mnie + za pomysł, Lubie wyzwania :D ponadto to może pokazać własne umiejętności każdego z osobna oraz fajną zabawe :) .Jestem jak najbardziej za tym ! Mam nadzieje że ktoś zapropsuje jeszcze ten pomysł i dojdzie on do skutku ^^ . Z fartem ! elo 

Już były kiedyś takie turnieje i pierwszy wypalił, a drugi był kompletną klapą, ponieważ organizator sam nie potrafił zapanować nad graczami. Masz moje błogosławieństwo synu, jeżeli zajmiesz tym się profesjonalnie. Jakby już wypaliło to możesz do mnie pisać, pomogę. Pozdrawiam! :D 

• Opiekun Sieci

Zagrałbym, ale nie wiadomo czy będzie na tyle chętnych. Hmm... no jestem na tak -_- .

P.S Najlepiej żeby ci twoi znajomi byli z MH, bo tak to każdy może sobie zorganizować swoich "dobrych graczy".

Edytowane przez breed

@BORN2KILL. ja swój team składam z graczy #2, nikogo spoza server'ów mh brał nie będę.

Jeżeli macie jakichś graczy z którymi chcielibyście zagrać, być w teamie to tagujcie ich.

Jeżeli zbierze się grupa powiedzmy 8 teamów to dobrze jakby 1 osoba decyzyjna do kontaktu była także musi więcej osób wiedzieć po prostu i się wstępnie określić,

Jeżeli termin nie będzie wszystkim odpowiadał to ustalimy jakiś bardziej dogodny tak aby większa rzesza mogła uczestniczyć.

Edytowane przez 5g_KoLoS
.

Jak dla mnie git pomysł :D @^^RYBSON^^ ogarniaj steama i wchodzimy w to :v
@^^RYBSON^^ nie gadaj, że za jakiegoś coucha masz czas ogarniaj steam'a i wjeżdżamy w turniej xD

Edytowane przez PodajeHazloOkon

Taa, każdy się deklaruje że zagra ale i tak nic z tego nie będzie - już widzę jak drużyny będą się ustawiać na mecze xDDD Wiadomo jak te pomysły takich turniejów się kończyły no ale życzę powodzenia...

Patrzę i tak odrobinkę widzę, że z kolosa to taki ala ogranizator majora PGL. xD Jak coś zawsze mogę pomóc w organizowaniu tego turnieju, losować drużyny itp. bo jednak nie oszukujmy się, jeżeli ktoś weźmie ekipę ze skillowych serwerów (czyt. dd2/dd2#2) z 5k godzin na steam, to wiadomo że taka ekipa z np. csgo moda5 nie ma szans na nich, więc proponuję zebrać powiedzmy te 30 osób, a następnie wykonać losowanie teamów, bo to nie ma być turniej o nagrody, a o dobrą zabawę. ;)

@`KinG` No właśnie, o tym mówię. Bezpieczniejsze będzie wybranie 20-30 osób, zebranie ich nicków, stażu w csie, liczbą godzin itp. (danymi odnośnie csa) i przyłączyć każdego tak, aby był sens gry. np.

Th3End

Strażnik Gracuś

Tomass

BORN2KILL

logiś

Z takim teamem wiadomo że nikt nie wygra xdd Wiadomo, że każdy z tych osób ma jakiś poziom i potrafią grać nie chcąc chwalić, więc proponuję zebrać kilka osób i zamaist 5 takich gladiatorów w jednym teamie, dobrać ich jako kapitanów do innych drużyn a dołączyć kolejno inne osoby, słabsze, lecz umiejące grać rzecz jasna.

@`KinG` No to w takim razie musielibyśmy w ostatnim czasie (gdy będziemy mieli serwer i drużyny) do buraczków i to ustalić, bo sami nie możemy decydować, rzecz jasna. :D

Ja nie gram, więc no... :lolek: Tylko podjąłem się współorganizacji. :D

Edytowane przez Th3End

@Th3End ja moge załatwić lepsze osoby z 10k na steam, ale co to za sens grać z takimi jak ich nawet nie zabijesz. ;) Tak jak pisałem wcześniej i dalej to Pisze wybrać z 30 osob 6-ciu kapitanów losujemy składy i GRAM.

@Th3End E tam, gdyby Gracjana nie mieli to na spokojnie da sie z nimi wygrać :) Ja bym do tego turnieju dodał jeszcze nagrody :) żeby było walczyć o co - nie mowie tu o premkach na miesiąc tylko zalozmy VIPY na dowolnym serwerze na tydzień. Poza tym ty chyba oporowy jakoś bardzo nie jesteś mam rację? :D

Edytowane przez `KinG`

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...