Th3End Napisano 9 Sierpnia 2017 #465815 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Witajcie! W związku z wyjazdem Agnieszki, gdzie tym razem ona najwięcej włożyła starań w turniej, piszę za nią temat, z powodu braku warunków do napisania go. Organizatorzy: @.:Aga:. & @Th3End Jak to bywa na turniejach, warto by było przytoczyć ala mały regulamin. REGULAMIN OBOWIĄZUJĄCY NA TURNIEJU. 1. Absolutny zakaz cheatów oraz różnych celowników wspomagających (Aimbot, WallHack, ESP, celownik AWP/Scout itp.) 2. Modele ESL (Czerwone/niebieskie) są zakazane podczas rozgrywki. 3. Staramy się grać zespołowo, nie indywidualnie, nie liczą się statystyki, lecz dobro zespołu oraz co najważniejsze – dobra zabawa. 4. Mimo różnych sytuacji w drużynie, odzywamy się do siebie z kulturą (to samo tyczy się czatu na serwerze). 5. Każda osoba grająca w turnieju ma obowiązek nagrać demko ze swojej perspektywy, aby następnie podesłać je organizatorom. Kolejną rzeczą będzie przedstawienie drużyn, a wyglądają one tak. Kapitan zostaje oznaczony gwiazdką ⭐️ Team1: @Idealna Bania⭐️ @Doman @Ripton @Tomass ツ @sypkilopez TEAM2: @MeGusta⭐️ @Inte Tillgänglig Danke:* @QQisBAck @Bezzi+++ @MartyN TEAM3: @Aureox⭐️ @M a m c i a @Missia @Th3End @Bene TEAM4: @SQNFUN⭐️ @nieprawdopodobniak @Maajkeel @señor @VEX` TEAM5: @BORN2KILL..⭐️ @cover @RybSZON @koksy @~KUCYK~ Na serwerze będzie dostępne 5 map, każda ze stron wyklucza jedną mapę z pięciu i pozostają trzy, które będą grane, ustalamy następnie w jakiej kolejności i idziemy na serwer. Oczywiście wszystko na TS3, lub na serwerze, zależy od dyspozycyjności. Wybieranie stron będzie przebiegało w następujący sposób: Osoba, która pierwsza wybierała mapę, automatycznie zostaje przydzielona do drużyny CT, natomiast osoba druga, która wybierała mapę analogicznie ląduje w drużynie TT i na odwrót. Turniej odbędzie się w dni takie jak 11-12.08, czyli jest to piątek i sobota. Możemy zacząć w piątek, lecz każdy kapitan musi potwierdzić, że jego zespół będzie gotowy grać, nie chcę takiego przypadku, że 3 teamy są gotowe, a reszta nie, albo wszyscy, albo wcale. Rund na serwerze będzie 30, to jest oczywiste, po 8 rundach następuje zmiana stron (jednorazowa), a następnie gramy normalnie aż do przewagi 16:X. Punkt 15, jest punktem meczowym, a 16 daje nam wygraną. Jeżeli będzie wynik 15:15, gramy dodatkową jedną rundę, o wszystko. Data, kto z kim gra! Team3 oraz Team5 grają ze sobą 11.08 między godziną 18 a 20. Team4 oraz Team2 grają ze sobą dzień później, po godzinie 19. Drużyna, która wygra w wyżej wymienionym "meczu" zagra od razu, bez przerwy z teamem 1. Przeanalizujcie to, a następnie skontaktujcie się ze swoimi drużynami,a by nie było z tym problemu, że ta i ta drużyna nie przybyła, bo nie wiedziała. Dodatkowo chciałbym bardzo podziękować @WolfIDraV za udostępnienie serwera, oraz za napisanie pluginu, który będzie bardzo ułatwiał nam rozgrywkę, oraz @MeGusta za drobne, lecz znaczne poprawki w ustawieniach serwera. Prosiłbym o szczegółowe zapoznanie, NAGRODY! Wraz @Malu ustaliliśmy system nagród, a wygląda on następująco: Nagrody są przyznawane każdej osobie z teamu. Miejsce 1.Wybrana usługa na miesiąc. Miejsce 2. Wybrana usługa na 2 tygodnie. Miejsce 3. Wybrana usługa na tydzień. Dodatkowo, aby gracze pozostałych drużyn nie poczuły się przegrane, to ustaliliśmy również, że reszta, która nie zdobędzie żadnego z pierwszych trzech miejsc zostanie nagrodzona pewną kwotą w sklepie na stronie. Zgoda na przeprowadzenie całego konkursu zdobyta od @Malu Dodatkowo chciałbym podziękować jeszcze raz @.:Aga:. , dzięki której ten turniej się odbywa, bo gdyby nie ona, nie byłoby tego, ja na pewno bym się tego drugi raz nie podjął, jednak stereotyp jest prawdziwy – we wszystkim potrzebna jest kobieca ręka. Abyśmy mogli was nagrodzić, musimy po turnieju zebrać wasze dane, czyli nick, oraz steamid, więc aby nam ułatwić to, proszę aby każdy z kapitanów zebrał dane swoich graczy i podesłał mi, lub kolosowi. Pragnę przypomnieć, że temat nie jest od dyskusji, lecz od informacji, nie chcę widzieć żadnego spamu, jakiegokolwiek postu, bo od razu nie patrząc na rangę (poza wyższą administracją oczywiście) będzie to zgłaszane i nagradzane warnem. Ważna informacja! Jeżeli komuś coś wypada, to proszę, aby napisał to do mnie na pw/steam od razu, bez czekania do ostatniej chwili, aby nie było jak poprzednio, że 5 osób nagle się wykruszyło. Jeżeli chcecie grać, to podejdźcie do tego na poważnie. Jeśli o czymś zapomniałem, to przepraszam. Powodzenia w grze! aureox, Born, Mamusiaa i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 9 Sierpnia 2017 #465819 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Pkt 1 i 2 mnie dyskwalifikuje Gramy gramy nr 4 i 2 ma najwięcej meczy Pytanie ile trwa mecz i ile jest wszystkich rund? Co jeśli będzie remis? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 9 Sierpnia 2017 #465821 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Zapoznany z regulaminem, nie pozostaje mi nic ja tylko życzyć powodzenia moim przeciwnikom koksy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Challenger2 Napisano 9 Sierpnia 2017 #465826 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 14 minut temu, Bezzi+++ napisał: Pkt 1 i 2 mnie dyskwalifikuje Gramy gramy nr 4 i 2 ma najwięcej meczy Pytanie ile trwa mecz i ile jest wszystkich rund? Co jeśli będzie remis? Jak Cie moze dyskwalifikowac jak Ty komentatorem jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 9 Sierpnia 2017 #465829 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Kolejne posty niezwiązane z tematem będą nagradzane kolejnymi warnami. Proszę o przemyślenie treści merytorycznego postu związanego z turniejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MeGusta Napisano 9 Sierpnia 2017 #465831 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Jak i Bezzi wspomniał mój team przeważnie bywa wieczorową porą a gdy team 2/4 mają najwięcej meczy chciałbym zaproponować: Team 3vs5 zagra w piątek od 18-20:30. Później Team 2vs4 21- aż skończymy. Team 1vs x Sobota 20:30-aż się skończy. Niedziela finał od 20- aż się skończy. Z racji tego że team 2/4 mogą grać 2 mecze pod rząd a wiadomo że taktyka jest potrzebna i dzień przerwy się przyda by przeanalizować mapy które dobrze się by grało. MartyN i Bezzi dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 9 Sierpnia 2017 #465835 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Jesli nagram demko, to nie bede mógł grać bo będzie tak klatkowało, jeśli bedzie dalej taki podpunkt to odpadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 9 Sierpnia 2017 #465845 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Kompletnie nie rozumiem tej tabelki meczów jak i tego że będziemy grali na serwerze z jakimiś pluginami ale dobra, olać to. Nie będę pisał do każdego mojego zawodnika na steamie, bo może przeoczyć moją wiadomość dlatego oznaczam Was Panowie tutaj, zapoznajcie się z tematem i jeżeli ktoś nie da rady zagrać w sobotę o 19 (rozumiem że moja drużyna pierwszy mecz gra w sobotę o 19?) to dawajcie znać od razu. W sobotę będę dopiero 19:15/19:30 tak więc będziecie musieli poczekać. Odbiór, kszzz, kszzz!!! @nieprawdopodobniak @señor @VEX` @Maajkeel Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez SQNFUN VEX`, wandi i Maajkeel dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 9 Sierpnia 2017 #465854 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Godzinę temu, SQNFUN napisał: Kompletnie nie rozumiem tej tabelki meczów jak i tego że będziemy grali na serwerze z jakimiś pluginami ale dobra, olać to. Nie będę pisał do każdego mojego zawodnika na steamie, bo może przeoczyć moją wiadomość dlatego oznaczam Was Panowie tutaj, zapoznajcie się z tematem i jeżeli ktoś nie da rady zagrać w sobotę o 19 (rozumiem że moja drużyna pierwszy mecz gra w sobotę o 19?) to dawajcie znać od razu. W sobotę będę dopiero 19:15/19:30 tak więc będziecie musieli poczekać. Odbiór, kszzz, kszzz!!! @nieprawdopodobniak @señor @VEX` @Maajkeel ja o 19 nie moge ;/ SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 9 Sierpnia 2017 #465858 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 5 godzin temu, Th3End napisał: Abyśmy mogli was nagrodzić, musimy po turnieju zebrać wasze dane, czyli nick, oraz steamid, więc aby nam ułatwić to, proszę aby każdy z kapitanów zebrał dane swoich graczy i podesłał mi, lub kolosowi. Słaby ctrl +c, ctrl +v przecież kolos już dawno się z tego wypisał 5 godzin temu, Th3End napisał: Team3 oraz Team5 grają ze sobą 11.08 między godziną 18 a 20. Rozumiem od 18 do 20, oczywiście wiem, że będą pewne przesunięcia jednak mam nadzieję, że nie duże przynajmniej nie do przodu gdyż do 21 maksymalnie mam czas bo idę na nockę do pracy. Nie pozostaje nic innego jak życzyć wszystkim powodzenia Doman i Inte Tillgänglig Danke:* dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 9 Sierpnia 2017 #465871 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Jeśli się mogę wtrącić a nie gram. Plugin napisać do serweru mixowego? Śmiechu warte, nie może tak być, jeśli ma się odbywać turniej, nie może być wgrany amx mod. Rozgrywka rozgrywką, ale nie róbcie jaj. Od tego jest rcon. @Th3End weź to pod uwagę. RCON tym należy sterować, nie zaśmiecać pluginami. Ponadto rozgrywka jeden dzień między tą a tą godziną? Myślę dogadałeś się do terminu a nie tak z du*y napisane? Bo łatwiej jest aby w ciągu 3 dni zagrali mecz o wybranej porze, niż decydować. Nie zjawi się osoba, bo wypadnie coś, sprawy rodzinne lub wcześniej miało plany ale myśli się wykręci a tu kaprys nie daje rady. Jeśli ma być w ten sposób to wygra jedna drużyna, bo tylko ona się stawi tak naprawdę. @SUNN. a to w sumie swoją drogą. Dla mnie wygodniej byłoby każdy z każdym i ewentualności najlepsze dwa zespoły zagrają finał. Bo nie oszukujmy, szalu w drużynach nie ma ilości. klqs, Doman, Challenger2 i 2 innych dodali reakcje 4 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klqs Napisano 9 Sierpnia 2017 #465872 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) "Rund na serwerze będzie 30, to jest oczywiste, po 8 rundach następuje zmiana stron (jednorazowa), a następnie gramy normalnie aż do przewagi 16:X. Punkt 15, jest punktem meczowym, a 16 daje nam wygraną. Jeżeli będzie wynik 15:15, gramy dodatkową jedną rundę, o wszystko." Czyli założmy, że wynik będzie 16:14. To jedna drużyna będzie grała załóżmy w ct 22 rundy a druga 8, bo zmiana po 8 rundach? Z tego co wiem to zmiana jest po POŁOWIE a nie po 4/15 (czterech - piętnastych). Druga sprawa. Co ten plugin ma robić? Pierwszy raz sie spotkałem, żeby na mixie był amxx @Edit: @Th3End Zeby był plugin musi być amxx wgrany. Po drugie. Ze zmianą drużyn po 8 rundach - chce tylko dobra graczy no ale już więcej nie będę, niech się gracze martwią @Th3End nie chce mi sie z Tobą kłócić. Spytaj się programisty czy amxmodx jest wgrany. Dobra sam sie pofatygowałem: http://imgur.com/a/JEUmi Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez klqs happy, 5g_KoLoS, Born i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 9 Sierpnia 2017 Autor #465913 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 (edytowane) Robicie mi syf z tematu.. @happy #WIECZNY URLOP @klqs nie gracie, a komentujecie, po co? A po drugie kto wam k****a nagadał głupot, że amx jest wgrany? Nie znacie sprawy, a najwięcej komentujecie. Zgodnie z tym co napisałem, w tym temacie nie miało być ŻADNEGO postu, nawet na temat. Takie rzeczy na pw, więc? @Bene @Missia @Aureox Zajmijcie się tym, bo syf się robi w temacie. Jak ten plugin działa? Na samej górze ekranu wyświetla się wynik gry, np. 9:7. Mimo restartu serwera, to wynik nie znika, lecz kontynuuje zliczanie. A po drugie, @happy #WIECZNY URLOP po raz kolejny, najwięcej mówisz,a nic nie robisz, po co? Jeżeli ja czegoś na dany temat nie wiem, to się po prostu nie wypowiadam, zostawiam to, a Ty nie... A po drugie, jeżeli tak masz czas, to zorganizuj to tak, aby grał każdy z każdym.. Ja akurat nie mam zamiaru, bo im więcej dni to większe szanse na to, że ktoś się wyłamie. Wolę wraz z Agnieszką zrobić kilka spotkań w ciągu dwóch dni, ale mieć większe szanse, że to wypali. Po drugie, nie każdy ma czas - zauważ że ja ostatnio mam go mniej, bo jednak jak jest ładna pogoda, to wolę spędzić troszkę czasu na dworze, a nie organizować coś dużego, co i tak nie wypali (doświadczenie z poprzedniej organizacji). Nie chcę widzieć tu żadnego postu, bo wręcz będę się bił o to, aby ta osoba nie dostała jednego warna, a kilka. Już i tak zrobiliście za duży syf. @klqs amxx nie jest wgrany. To jest plugin pisany bez potrzeby innych, aby działał, od kiedy plugin wyświetlający wynik na ekranie + automatyczna zmiana drużyn potrzebuje plugina amx? Edytowane 9 Sierpnia 2017 przez Th3End MeGusta, Bezzi i Knopa dodali reakcje 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Sierpnia 2017 #465928 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2017 Zamykam na prośbę autora. Wszystkie pytania kierujcie mu na pw. Oczywiście, aby nie było spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Sierpnia 2017 #466920 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Autor tematu chce dodać jakieś wyjaśnienia, także słuchamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 15 Sierpnia 2017 Autor #466982 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Jak dobrze wiecie, lub nie, mecz skuna z banią nie odbył się z przyczyny braku serwera. Dlaczego go nie było? Nie wiem, nie do mnie to pytanie kierujcie, lecz do osoby, od której go dostałem (WolfIDraV). Nie rozumiem także waszą falę krytyki w moją stronę, gdyż jak wiele razy przypominałem, ja nie jestem od ustawień serwera, tylko ktoś inny. Każdy mocny w gębie, a gdy przy pierwszym rozpadzie tego turnieju każdy był mocny w niej, ale żaden z was nie podjął się tego kontynuować.. Każdy potrafi krytykować, wytykać błędy, ale nikt nie zainteresował się tym, aby pomóc, tylko kładł naszej dwójce kłody pod nogi, ale bez obaw. Nie przejmuję się tym, mam takich ludzi w pięknych, czterech literkach i jest mi z tym dobrze. Adios! Bene, Inte Tillgänglig Danke:*, koksy i 4 innych dodali reakcje 1 1 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi