senor Napisano 26 Sierpnia 2017 #469552 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Nick: senor Wiek: 18 Doświadczenie w pełnieniu podobnej funkcji: Nie posiadałem podobnej funkcji. Posiadasz mikrofon?: Oczywiście, że tak. Dlaczego własnie Ty?: Chciałbym się w końcu sprawdzić jako moderator i pokazać z tej strony od której forum mnie nie zna. Ta strona polega na tym, że jestem pomocny, sumienny w swoich obowiązkach, oraz zawsze staram się rozwiązać konflikty we właściwy sposób. Staż na sieci: Ponad 2 lata Co wprowadzisz na naszego Ts? Coraz częściej da sie zauważyć osoby korzystające z modulatorów głosów, wyzywających sie nawzajem na kanałach publicznych oraz bawiących sie bindami na botach muzycznych. Chciałbym w końcu zrobić z tym porządek. Czy byłeś banowany wcześniej na serwerze? (jeśli tak to za co): 2 razy za kulture, i raz za "podszywanie sie" pod bobsona xd SQNFUN, PodajeHazloOkon, aureox i 9 innych dodali reakcje 11 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 26 Sierpnia 2017 #469554 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Jestem na Tak dajmy mu w końcu szansę chociaż na próbę myślę, że nie pokazał jeszcze pełni swoich możliwości (w pozytywnym tego słowa znaczeniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 26 Sierpnia 2017 #469555 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Składasz podanie kolejny raz więc widac, że Ci zależy. Mimo to jestem neutral. Niby widzę Cie na ts ale jak już to większość czasu siedzisz zmutowany całkowicie i nie angażujesz się bardzo w rozmowę. Plusem jak dla mnie jest staż na sieci i to, że masz swoje zdanie. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 26 Sierpnia 2017 #469557 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Widać, że bardzo mu zależy na pomocy w rozwijaniu się sieci. Składa podanie na kolejną ważną funkcję. Nie pokazał jeszcze swoich pełnych możliwości, bo po prostu nie miał szansy. Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maajkeel Napisano 26 Sierpnia 2017 #469560 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) TAK: + idol został przez ciebie poprowadzony bardzo dobrze + nie dasz na siebie wejść ludziom na ts3 + aktywny + kolejne podanie na modka, ostatnim razem byłeś bardzo blisko - kultura Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez Maajkeel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 26 Sierpnia 2017 #469562 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Jestem na TAK. Mimo iż jesteś kontrowersyjną na sieci osobą to masz moje TAK. Po prostu bronisz swojego i chcesz zawsze żeby prawda była górą. Jesteś pomocny ( przed chwilą mi nawet pomogłeś ) miły, nad kulturą popracujesz. Siedzisz bardzo dużo na ts, czy to na VIP 2 to z kimś innym. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez `KinG` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Sierpnia 2017 #469566 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Zawsze można go dać na okres próbny . Seńor spoko morda, angażował się dużo w życie forum, jedynie czasem siadają mu nerwy . Powodzenia! edit: Chciałbym przypomnieć, że Wandi również był w podobnej sytuacji i szansę swoją dostał. Pozdro ^^ senor i `KinG` dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 26 Sierpnia 2017 #469571 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Mimo iż uczestniczysz regularnie w życiu tsa, jesteś na wielu eventach (typu idol, itp.), ale niestety według mnie jesteś jedną z bardziej kontrowersyjnych osób na sieci, przez co automatycznie według mnie skreśla Cię z jakiejkolwiek posady.. Jeżeli nie będziesz wdawał się w dyskusje (Wiesz o co mi chodzi (jeśli nie, sb, spiny itp.)) to będę na tak, bo tak naprawdę jako jedyny wydajesz mi się najodpowiedniejszy na to stanowisko... Gdy składałeś podanie na moderatora forum, było dobrze, mogłeś to utrzymać (kultura, poziom) i bym nie miał teraz zastrzeżeń, no ale niestety.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 26 Sierpnia 2017 #469576 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Widoczny na tsie często,lecz częściej zmutowany. Gadalismy, graliśmy i nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń poza kulturą.Ja osobiście jestem za okresem próbnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 26 Sierpnia 2017 #469603 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Senor Senor paprykarzu Co tu z Tobą zrobić Widuje Cie codziennie na ts, może nie zawsze chętny do rozmowy ale jestes Wiemy jak z kulturką u Ciebie ale myslę że to jest do ogarnięcia jesli dostałbys ową funkcję Starasz się już którys raz i pokazujesz że Ci zależy Jak dla mnie okres próbny się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 27 Sierpnia 2017 #469716 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2017 Tak. Myślę że w tej rekrutacji obejmiesz to stanowisko. Aktywny miły można powiedzieć że ts-owy nolife Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 28 Sierpnia 2017 #469867 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Jestem na tak, dużo przesiadujesz na ts'ie, jesteś pierwszy do pomocy (mówię tutaj szczególnie o sytuacji z Idolem). Starasz się o tą funkcję baaaaaardzo długo, a ja mając możliwość pracowania z Tobą w redakcji wiem, że dasz sobie spokojnie radę. Jest jedna rzecz, której się obawiam, mianowicie Ty + Majkel to może być para "wybuchowa" na tym tsie. Mam nadzieję, że tak nie będzie. Powodzonka! Maajkeel dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 28 Sierpnia 2017 #469871 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Jestem na Tak : + idol został dobrze poprowadzony + Oganięty + Kultura + Aktywny ( widać go codziennie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 28 Sierpnia 2017 #469872 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Również jestem na Tak Idol był przeprowadzony na bardzo wysokim poziomie. Na TS3 przesiadujesz codziennie, aktywność jest bardzo dobra Składasz kolejne podanie, nie poddajesz się i walczysz do samego końca. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 28 Sierpnia 2017 #469921 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 +Wspaniale przeprowadzony idol +Przebywasz na tym ts już sporo +Znasz się na rzeczy -Kontrowersyjny Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 28 Sierpnia 2017 #469936 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 @Th3End po co tak wk******z?... wszyscy sa na tak, tylko Ty masz do niego jakis problem o "spiny". wlasnie widac kto je prowokuje, to tyle z mojej strony, pozdrawiam serdecznie, a co do podania to jestem na tak: +dlugi staz +poradzi sobie bez problemu +godny zaufania koksy, Maajkeel, Livio i 3 innych dodali reakcje 6 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Sierpnia 2017 #469942 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 (edytowane) Wypowiem sie jako "forumowicz" jestem na.. Jesteś naprawdę dobrą zaufaną osobą byłeś członkiem UBT i spisywałeś sie naprawdę dobrze. Zakończymy na tym, że po rezygnacji poszedłeś własną drogą widzialem Twoje wzloty i upadki, niestety idziesz w tą drugą stronę. Nie potrafię sobie wyobrazić Ciebie W TYM MOMENCIE na tym stanowisku. Wybacz, jestem na NIE. Edytowane 28 Sierpnia 2017 przez Bezzi+++ koksy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 28 Sierpnia 2017 #469951 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Jestem na NIE Jesteś skreślony na samym początku ponieważ nie dogadujesz się z paczką, która zatacza tu krąg, ma swoje rację itp Jesteś osobą, która gra im na nerwach, nie zgadzasz się z ich poglądami więc Ciao Bambino co tu więcej gadać. Siema Doman, Master, wandi i 6 innych dodali reakcje 8 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 28 Sierpnia 2017 #469956 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2017 Spoko morda jesteś, ale bardzo łatwo się wkurw!@$, co jest twoim minusem. Ktoś Cie wkurzy na tsk'u i perma mu dasz? Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 29 Sierpnia 2017 #470090 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2017 Jestem na tak, senor to dobry chlopak, jest asertwyny, wie kiedy powiedzieć nie, jest dlugo na sieci i ogarnia! senor i Knopa dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 30 Sierpnia 2017 #470190 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Witaj! Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to, że nie zostałeś przyjęty na rekrutowane stanowisko. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Niestety, oczekujemy nieco innych kandydatur od pretendetów. Dziękujemy za zgłoszenie i zapraszamy w następnej rekrutacji! Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi