Wicevil Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Nick: Wicevil Wiek: miesiąc do 15 Doświadczenie: Nie miałem okazji być adminem Znajomość AMXX: 4 Staż w CS-się: ogólnie to około 3-4 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Jak wchodzę na serwer to ostatnio pojawia się kilku stałych adminów + opiekun, więc myślę, że mogł bym pomóc na tym serwerze, żeby też mieli mniej do ogarniania Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czasem 2h, czasem więcej, różnie to bywa Kontakt: Facebook, Steam, forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/wicevil/80.72.43.106:27022/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunnyPuma Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 +/-Wiek +/-AMXX +Steam +Godzinki +Nie widziałem, żebyś łamał regulamin Jestem za okresem próbnym. Powodzenia Wicevil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtyś Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Jestem za okresem próbnym +/- wiek +/- amxx - z tego co zauwazylem to zbyt pochopnie oskarżasz ludzi o czitowanie, zamiast poczekac i oglądnąć delikwenta +steam +godziny Wicevil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Myślę, że można dać szansę: +aktywny +dojrzały jak na swój wiek +/-amxx, przyjdzie z czasem +komunikatywny -nie postępuj zbyt pochopnie (czasami Ci się to zdarza) Okres próbny. Wicevil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoNt3 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Okres próbny Wiek - ale można przymknąc oko na to Doświadczenie się zdobywa w "pracy" także damy rade AMX lichutko ale jako admin nie jest to skomplikowane. Jak dostaniesz admina zgłoś się do mnie wszystko wytłumaczę Steam + Godzinki + A i Wicevilku z tą kulturką trzeba popracować bo widzę postępy już i będzie gicior Także witamy w gronie bo Vixen się raczej zgodzi Wicevil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malutka Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Jestem za okresem próbnym +/- wiek +amx - każdy się kiedyś nauczy +steam +aktywność Życzę powodzenia Wicevil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mentosik. Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 Jestem na tak +Steam +dobre gt -/+ amxx Wicevil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nodi Posted January 5, 2018 Share Posted January 5, 2018 (edited) Jestem za okresem próbnym + Steam +/- Wiek +/- AMXX spokojnie damy radę +/- Kultura +Godziny są - Trochę zbyt pochopnie oceniasz graczy Edited January 5, 2018 by Nodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maja. Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Za okresem próbnym Wiek -/+ Amx da się podszkolić Ogólnie zgłasza na [email protected] , nie ma z nim problemów. Można dać mu szanse. Wicevil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PodajeHazloOkon Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Na tak: +steam +GT +Przestrzega regulaminu -Pochopnie czasami ocenia graczy, ale to mu przejdzie wraz z nadaniem mu funkcji Powodzenia Wicevil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haq# Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Jak dla mnie to wiek nie ma tu nic do znaczenia, bo adminowali nawet młodsi gracze od Wicevila poza tym jak na swój wiek to jest ogarnięty. Z resztą sam zaczynałem w podobnym wieku Co do doświadczenia, każdy zaczynał od takiego zera, więc dajmy szansę i jemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Zostajesz przyjęty na okres próbny wynoszący 2 tygodnie, po tym czasie okaże się czy zostaniesz z nami na dłużej. W razie jakichś pytań gdybyś czegoś nie wiedział zgłoś się do mnie na steam bądź tutaj na priv a z wszystkim Ci pomogę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2018 Share Posted January 6, 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...