Wicevil Napisano 4 Stycznia 2018 #489152 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Nick: Wicevil Wiek: miesiąc do 15 Doświadczenie: Nie miałem okazji być adminem Znajomość AMXX: 4 Staż w CS-się: ogólnie to około 3-4 lata Steam / NonSteam:Steam Dlaczego Ty: Jak wchodzę na serwer to ostatnio pojawia się kilku stałych adminów + opiekun, więc myślę, że mogł bym pomóc na tym serwerze, żeby też mieli mniej do ogarniania Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: czasem 2h, czasem więcej, różnie to bywa Kontakt: Facebook, Steam, forum Link do GameTracker'a: https://cache.gametracker.com/player/wicevil/80.72.43.106:27022/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 4 Stycznia 2018 #489154 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 +/-Wiek +/-AMXX +Steam +Godzinki +Nie widziałem, żebyś łamał regulamin Jestem za okresem próbnym. Powodzenia Wicevil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtyś Napisano 4 Stycznia 2018 #489161 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Jestem za okresem próbnym +/- wiek +/- amxx - z tego co zauwazylem to zbyt pochopnie oskarżasz ludzi o czitowanie, zamiast poczekac i oglądnąć delikwenta +steam +godziny Wicevil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Surim Samuraj Charemu Napisano 4 Stycznia 2018 #489174 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Myślę, że można dać szansę: +aktywny +dojrzały jak na swój wiek +/-amxx, przyjdzie z czasem +komunikatywny -nie postępuj zbyt pochopnie (czasami Ci się to zdarza) Okres próbny. Wicevil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MoNt3 Napisano 4 Stycznia 2018 #489186 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Okres próbny Wiek - ale można przymknąc oko na to Doświadczenie się zdobywa w "pracy" także damy rade AMX lichutko ale jako admin nie jest to skomplikowane. Jak dostaniesz admina zgłoś się do mnie wszystko wytłumaczę Steam + Godzinki + A i Wicevilku z tą kulturką trzeba popracować bo widzę postępy już i będzie gicior Także witamy w gronie bo Vixen się raczej zgodzi Wicevil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malutka Napisano 4 Stycznia 2018 #489188 Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2018 Jestem za okresem próbnym +/- wiek +amx - każdy się kiedyś nauczy +steam +aktywność Życzę powodzenia Wicevil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 5 Stycznia 2018 #489247 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 Jestem na tak +Steam +dobre gt -/+ amxx Wicevil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nodi Napisano 5 Stycznia 2018 #489289 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Jestem za okresem próbnym + Steam +/- Wiek +/- AMXX spokojnie damy radę +/- Kultura +Godziny są - Trochę zbyt pochopnie oceniasz graczy Edytowane 5 Stycznia 2018 przez Nodi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maja. Napisano 6 Stycznia 2018 #489454 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Za okresem próbnym Wiek -/+ Amx da się podszkolić Ogólnie zgłasza na u@ , nie ma z nim problemów. Można dać mu szanse. Wicevil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 6 Stycznia 2018 #489457 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Na tak: +steam +GT +Przestrzega regulaminu -Pochopnie czasami ocenia graczy, ale to mu przejdzie wraz z nadaniem mu funkcji Powodzenia Wicevil dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haq# Napisano 6 Stycznia 2018 #489480 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Jak dla mnie to wiek nie ma tu nic do znaczenia, bo adminowali nawet młodsi gracze od Wicevila poza tym jak na swój wiek to jest ogarnięty. Z resztą sam zaczynałem w podobnym wieku Co do doświadczenia, każdy zaczynał od takiego zera, więc dajmy szansę i jemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2018 #489486 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Zostajesz przyjęty na okres próbny wynoszący 2 tygodnie, po tym czasie okaże się czy zostaniesz z nami na dłużej. W razie jakichś pytań gdybyś czegoś nie wiedział zgłoś się do mnie na steam bądź tutaj na priv a z wszystkim Ci pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Stycznia 2018 #489487 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2018 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi