Gustaw Napisano 20 Września 2018 #529066 Napisano 20 Września 2018 (edytowane) Witam wszystkich graczy Wraz z @Gormit lowca kotow postanowiliśmy poświęcić chwile uwagi owemu serwerowi i pomyśleć co można zmienić aby ludzie próbowali wrócić do nas tak jak było to kiedyś Mamy nadzieję że owe propozycje wam się spodobają a może dodacie sami coś od siebie ZMIANY SERWERA 1. ZMIANA KLAS Amadeusz ---> Dodać więcej HP ( 30 na start ) + 2 skoki Speedhacker --> Dodać bunnyhopa + więcej kondycji na start ( 125 ) Skoczek --> Obniżyć inteligencje do 0 żeby mniej z rakiety bił Reaper ---> Zmienić AK47 na M4 + 2 skoki, raz na runde może przenieść postawione działko Snajper ---> Dodać dual beretty +5 dmg z nich Lekarz ---> Zmienić mu 1/13 z famasa + 1/4 z granata Szturmowiec --> Zmienić brak rozrzutu tak żeby miał zmniejszony i zależny od inteligencji 2. ZMIANA PERKÓW LUB DODANIE Wyrzucić deagla generała lub zamienić na 1/5 z deagla Wyrzucić sztukę dezorientacji Wyrzucić akumulator 24V Wykradacz hp zwiększyć przedział do 15-30 WYRZUCIĆ AWP SCOPE !!! Wyrzucić Łowca Headów Wyrzucić Naboje ninji Naprawić SYGNET RAMBO Zmienić SZAŁ żeby działał od 75hp Wyrzucić Buty Majora Zmienić maksymalne skupienie ---> więcej expa Wyrzucić Moc Czołgisty Zmienić morfine żeby szansa na odrodzenie od 1/1 do 1/4 Wyrzucić Tajemnice Skazańca Wyrzucić Tarcze Szpiega Wyrzucić Wytrzymała kamizelkę Naprawić Zestaw Alkaida Wyrzucić Naboje mistrza Wyrzucić Trujące naboje Wyrzucić Zwinne palce Naprawić perk KLASA CYBERSUIT I CZOŁGISTA bo ine można zabrać Cybera Apteczka-- Możliwość 2-krotnego uleczenia 3. KLASY I PERKI a)PERKI -Mistrz AK/M4 ---> 1/15 na zabicie z AK/M4 -Glock Maister --> 1/4 do 1/6 na zabicie z glocka -Tajemnica glocka --> +30dmg z glocka i +20dmg z USP -Zestaw astronauty ---> Autobh + zmniejszona grawitka -Plecak odrztowy --> Moduł odrzutowy + bh -Oczy Boga ---> Widzisz miny, pułapki i niewidzialnych -Narzędzie Ahmeda ---> Natychmiastowe rozbrojenie/podłożenie bomby (Łatwiejsze wykonywanie misji) -Łuk stalkera ---> 2 strzałki co 10 sekund -Pułapki konspiranta --> dostajesz 2 pułapki na runde -Seryjny zabójcy ---> Co runde dostajesz losowego /KS poza NUKE,EMP,CAR PACKAGE, EMERGENCY AIRDROP b) KLASY -Przywrócić IMIGRANTA (Premium) ( 3 skoki, widzi niewidzialnych, 1/3 Granat, M4 i AK + 5dmg) -Syryjczyk ( auto bh, apteczka, Mac10 i uzi, 1/4 granat, 1/16 krytyk) -Generał ( Mac10, 80+int dmg Granat, Przebija Twardy baniak ) -Telegrafista ( M4 + 5dmg, wbudowane UAV, 1/4 na odrodzenie się pośmierci ) -Zimny żołnierz 1/10 na zamrożenie wroga, M4 + 5dmg 4. Dodać /freelvl. 5. Zmienić CYCLEMAP żeby nie było raz westwood a następna mapa to westwood_big 6. Zmiana szybkości exp -do 100lvl exp normalny -od 101-150 wolniejszy -do 151-200 bardzo wolno żeby nowi gracze nie uciekali widząc 130lvl np 7. Dodać do małych map -minitrain -miniassault -fy_snow -cs_max 8. Dodać możliwość blokowania wymiany perkami z innymi graczami 9. Czat głosowy nawet po śmierci gracze mogą się porozumiewać ze sobą nawet z przeciwną drużyną ---> jak na cod400 10. Zmiana modelów broni -Przywrócić stare model tj. AK Vulkan czy AWP assimov zostawić ewnetualnie scouta 11. Dodać /regulamin i /regulamin2 Temat będę edytował jeśli coś mi przyjdzie jeszcze do głowy Edytowane 23 Września 2018 przez Gustaw Gormit lowca kotow, A3ro, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 5
Weteran MH SadoS Napisano 20 Września 2018 #529075 Weteran MH Napisano 20 Września 2018 1. ZMIANA KLAS + Amadeusz ---> Dodać więcej HP ( 30 na start ) + 2 skoki + Speedhacker --> Dodać bunnyhopa + więcej kondycji na start ( 125 ) +/- Skoczek --> Obniżyć inteligencje do 0 żeby mniej z rakiety bił - inteligencje zostawić w spokoju obniżyć dmg który się wraz z nią zwiększa -Reaper ---> Zmienić AK47 na M4 + 2 skoki, raz na runde może przenieść postawione działko - moim zdaniem ogólnie klasa do wyrzucenia + Snajper ---> Dodać dual beretty +5 dmg z nich + Lekarz ---> Zmienić mu 1/13 z famasa + 1/4 z granata + Szturmowiec --> Zmienić brak rozrzutu tak żeby miał zmniejszony i zależny od inteligencji 2. ZMIANA PERKÓW LUB DODANIE całość dobrze przemyślana duży + (zostawiłbym łowcę headów dobrze się z tym expi) Wyrzucić deagla generała lub zamienić na 1/5 z deagla Wyrzucić sztukę dezorientacji Wyrzucić akumulator 24V Wykradacz hp zwiększyć przedział do 15-30 WYRZUCIĆ AWP SCOPE !!! Wyrzucić Łowca Headów Wyrzucić Naboje ninji Naprawić SYGNET RAMBO Zmienić SZAŁ żeby działał od 75hp Wyrzucić Buty Majora Zmienić maksymalne skupienie ---> więcej expa Wyrzucić Moc Czołgisty Zmienić morfine żeby szansa na odrodzenie od 1/1 do 1/4 Wyrzucić Tajemnice Skazańca Wyrzucić Tarcze Szpiega Wyrzucić Wytrzymała kamizelkę Naprawić Zestaw Alkaida Wyrzucić Naboje mistrza Wyrzucić Trujące naboje Wyrzucić Zwinne palce Naprawić perk KLASA CYBERSUIT I CZOŁGISTA bo ine można zabrać Cybera Apteczka-- Możliwość 2-krotnego uleczenia 3. KLASY I PERKI a)PERKI + -Mistrz AK/M4 ---> 1/15 na zabicie z AK/M4 + -Glock Maister --> 1/4 do 1/6 na zabicie z glocka +/- -Tajemnica glocka --> +30dmg z glocka i +20dmg z USP - trochę za dużo dmg 25glock 15 usp + -Zestaw astronauty ---> Autobh + zmniejszona grawitka (grawitkę zrobiłbym jak u skoczka) - -Plecak odrztowy --> Moduł odrzutowy + bh (moduł + bh trochę za mocne zostawiłbym moduł bez zmian) - -Oczy Boga ---> Widzisz miny, pułapki i niewidzialnych (za mocne) +/- -Narzędzie Ahmeda ---> Natychmiastowe rozbrojenie/podłożenie bomby (za mocne można zmniejszyć czas do jakiś 2s) +/- -Łuk stalkera ---> 2 strzałki co 10 sekund (niech zamienia nóż na łuk stalkera i działa tak ja u niego) + -Pułapki konspiranta --> dostajesz 2 pułapki na runde - -Seryjny zabójcy ---> Co runde dostajesz losowego /KS poza NUKE,EMP,CAR PACKAGE, EMERGENCY AIRDROP (pomysł dobry ale jednak przesadzone moim zdaniem można zrobić perk który przysyła nam car package i niszczy się po użyciu) b) KLASY mi się podobają wszystkie -Przywrócić IMIGRANTA (Premium) ( 3 skoki, widzi niewidzialnych, 1/3 Granat, M4 i AK + 5dmg) -Syryjczyk ( auto bh, apteczka, Mac10 i uzi, 1/4 granat, 1/16 krytyk) -Generał ( Mac10, 80+int dmg Granat, Przebija Twardy baniak ) -Telegrafista ( M4 + 5dmg, wbudowane UAV, 1/4 na odrodzenie się pośmierci ) -Zimny żołnierz 1/10 na zamrożenie wroga, M4 + 5dmg 4. Dodać /freelvl. ++++ 5. Zmienić CYCLEMAP żeby nie było raz westwood a następna mapa to westwood_big jeszcze większy + 6. Zmiana szybkości exp +/- obecnie nie jest źle -do 100lvl exp normalny -od 101-150 wolniejszy -do 151-200 bardzo wolno żeby nowi gracze nie uciekali widząc 130lvl np 7. Dodać do małych map + -minitrain -miniassault -fy_snow -cs_max 8. Dodać możliwość blokowania wymiany perkami z innymi graczami + 9. Czat głosowy nawet po śmierci gracze mogą się porozumiewać ze sobą nawet z przeciwną drużyną ---> jak na cod400 + A3ro dodał reakcję 1
Szymonster Napisano 20 Września 2018 #529076 Napisano 20 Września 2018 Co do Klas to spotkałem się na jednym serwerze z klasą KUCACZ , gdy kucał miał zmniejszoną widoczność niezależnie od rodzaju broni posiadał 1/6 z he miał 2 takie he .. Co do broni posiadał m4 dmg zwiększony od inteligencji pozdroo w końcu coś razem zmienimy na wspólnej dwusetce
A3ro Napisano 20 Września 2018 #529080 Napisano 20 Września 2018 Jak już są propozycje to ja popieram pomysł z dodaniem kucacza , klasa fajna a ja mam na nią nawet pomysł : dać jej całkowitą niewidkę podczas kucania na kosie a dać dodatkowo 1/3 z kosy i 15 dmg z dgl. A co do klas to pomysł fajny. A perki jak najbardziej mi się podobają.
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Września 2018 #529104 Opiekun Sieci Napisano 20 Września 2018 (edytowane) Temat przejrzałem na szybko i od razu mogę stwierdzić że: -Mapcycle tak nie działa, że sobie wykluczacie mapki w taki sposób jak zaproponowałeś. Rozwiązania są dwa - west 1 do wyjebania (co dla mnie jest słabym pomysłem); 2 - większa pula map (coś ciekawszego/innego może zachęci do wybierania inneh mapy). - Exp jest totalnie do zmienienia. Rozumiem, dlaczego ustawiony został taki jaki jest, ale bez przesady. Zwiększyć trzeba i to ogromnie. Ogólnie też mam w głowie jakieś pomysły, by postawić to nogi i jutro postaram się podzielić z nimi oraz na spokojnie dam moje przemyślenia na temat klas i perków wyżej. Większość jest w miarę ok, ale szczegóły potem. W sumie najprostrzą propką ode mnie jest wgranie starej kopii serwera (o ile ktoś z administracji takową posiada). P.S. Cieszę się, że ktoś poruszył ten temat, bo sam od dluższego czasu dostrzegałem ten problem. Edytowane 20 Września 2018 przez BORN2KILL. SQNFUN, Gormit lowca kotow i Gustaw dodali reakcje 3
Master Napisano 20 Września 2018 #529107 Napisano 20 Września 2018 glock Maister zdecydowanie przesadzony i nie wyobrazam sobie kogoś z 1/4 glockiem na serwerze bo ludzie by wyszli w trakcie kilku rund. co do reszty to jutro sie jakos ustosunkuje Gustaw dodał reakcję 1
Gustaw Napisano 21 Września 2018 Autor #529133 Napisano 21 Września 2018 (edytowane) @Master a jak są Talibowskie Naboje 1/4 to co? Usp 1/4 pomyśleliśmy że Glock też może mieć coś takiego oczywiście to nie jest tylko 1/4 tylko od 1/4 do 1/6 tak jak perk wymieniony wyżej @BORN2KILL. jeśli ktoś posiada starą wersję to również jestem za Edytowane 21 Września 2018 przez Gustaw
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Września 2018 #529153 Opiekun Sieci Napisano 21 Września 2018 (edytowane) 1. ZMIANA KLAS Amadeusz ---> Dodać więcej HP ( 30 na start ) + 2 skoki - 2 skoki jak dla mnie odpadają, proponuję popracować nad ogólnymi statystykami tej klasy, np. inta +5/10 na start. Speedhacker --> Dodać bunnyhopa + więcej kondycji na start ( 125 ) - dobra propozycja Skoczek --> Obniżyć inteligencje do 0 żeby mniej z rakiety bił - zmniejszenie inteligencji do 0, zwiększenie kondycji do 20/25/30 Reaper(Premium) ---> Zmienić AK47 na M4 + 2 skoki, raz na runde może przenieść postawione działko - dobra propozycja, sprawdziłbym również, czy wbudowane +10 dmg działa w ogóle. Jeżeli nie -> do naprawy Snajper ---> Dodać dual beretty +5 dmg z nich - dobra propozycja Lekarz ---> Zmienić mu 1/13 z famasa + 1/4 z granata - dobra propozycja Szturmowiec --> Zmienić brak rozrzutu tak żeby miał zmniejszony i zależny od inteligencji - kiepski pomysł, niech zostanie taki jaki jest. 2. ZMIANA PERKÓW LUB DODANIE Wyrzucić deagla generała lub zamienić na 1/5 z deagla - perk do zostawienia Wyrzucić sztukę dezorientacji - perk do zostawienia Wyrzucić akumulator 24V - perk do zostawienia Wykradacz HP zwiększyć przedział do 15-30 - dobra propozycja/do zostawienia WYRZUCIĆ AWP SCOPE !!! - perk do zostawienia Wyrzucić Łowca Headów - perk do zostawienia Wyrzucić Naboje ninji - perk do zostawienia Naprawić SYGNET RAMBO - dobra propozycja Zmienić SZAŁ żeby działał od 75hp - dobra propozycja Wyrzucić Buty Majora - perk do zostawienia Zmienić maksymalne skupienie ---> więcej expa - dobra propozycja/do zostawienia Wyrzucić Moc Czołgisty - można zostawić, lecz wymagana jest naprawa. Zmienić morfine żeby szansa na odrodzenie od 1/1 do 1/4 - perk do zostawienia Wyrzucić Tajemnice Skazańca - perk do zostawienia Wyrzucić Tarcze Szpiega - do wyjebania Wyrzucić Wytrzymała kamizelkę - perk do zostawienia Naprawić Zestaw Alkaida - perk do zostawienia Wyrzucić Naboje mistrza - perk do zostawienia Wyrzucić Trujące naboje - perk do zostawienia Wyrzucić Zwinne palce - perk do zostawienia Naprawić perk KLASA CYBERSUIT I CZOŁGISTA bo ine można zabrać Cybera - dobra propozycja Apteczka-- Możliwość 2-krotnego uleczenia - perk do zostawienia 3. KLASY I PERKI a)PERKI -Mistrz AK/M4 ---> 1/15 na zabicie z AK/M4 - można dodać -Glock Maister --> 1/4 do 1/6 na zabicie z glocka - jeżeli na serwerze są talibowskie naboje, to czemu nie wgrać i tego perku? jestem za -Tajemnica glocka --> +30dmg z glocka i +20dmg z USP - dmg +20 starczy, jestem za -Zestaw astronauty ---> Autobh + zmniejszona grawitka - dobra propozycja -Plecak odrztowy --> Moduł odrzutowy + bh - dobra propozycja -Oczy Boga ---> Widzisz miny, pułapki i niewidzialnych - dobra propozycja -Narzędzie Ahmeda ---> Natychmiastowe rozbrojenie/podłożenie bomby (Łatwiejsze wykonywanie misji) - dobra propozycja -Łuk stalkera ---> 2 strzałki co 10 sekund - dobra propozycja -Pułapki konspiranta --> dostajesz 2 pułapki na runde - dobra propozycja -Seryjny zabójcy ---> Co runde dostajesz losowego /KS poza NUKE,EMP,CAR PACKAGE, EMERGENCY AIRDROP - jestem przeciwny b) KLASY -Przywrócić IMIGRANTA (Premium) ( 3 skoki, widzi niewidzialnych, 1/3 Granat, M4 i AK + 5dmg) - dodać jeszcze do tego eliminator i jest git. -Syryjczyk ( auto bh, apteczka, Mac10 i uzi, 1/4 granat, 1/16 krytyk) - jestem za -Generał ( Mac10, 80+int dmg Granat, Przebija Twardy baniak) - moja propozycja: zmiana na AUG, 1/12 na hs + 2 miny -Telegrafista ( M4 + 5dmg, wbudowane UAV, 1/4 na odrodzenie się pośmierci ) - moja propozycja: zmiana na MP5 + P90, wbudowane UAV, lekka niewidka i zmiejszona grawitacja -Zimny żołnierz 1/10 na zamrożenie wroga, M4 + 5dmg - moja propozycja: bez dodatkowego dmg'u 4. Dodać /freelvl. - ustawić /freelvl od wbicia 75/100 lvl'u dopiero, na cod400 jest ustawione od konkretnego 5. Zmienić CYCLEMAP żeby nie było raz westwood a następna mapa to westwood_big - tu już się wypowiadałem na ten temat 6. Zmiana szybkości exp - tu już się wypowiadałem na ten temat -do 100lvl exp normalny -od 101-150 wolniejszy -do 151-200 bardzo wolno żeby nowi gracze nie uciekali widząc 130lvl np 7. Dodać do małych map -minitrain -miniassault -fy_snow -cs_max +fy_snow2 , fy_snow_orange 8. Dodać możliwość blokowania wymiany perkami z innymi graczami - dobra propozycja, przykład - cod 400 9. Czat głosowy nawet po śmierci gracze mogą się porozumiewać ze sobą nawet z przeciwną drużyną ---> jak na cod400 - dobra propozycja 10. Zmiana modelów broni -Przywrócić stare model tj. AK Vulkan czy AWP assimov zostawić ewnetualnie scouta - co do modeli nie mam zdania. + moja propozycja zmian: 1. Zacznijmy od totalnej błahostki -> niech klasy premium mają ten dopisek (Premium), bo młodsza elita od n-lat pyta się np. czy to premka. 2. Cybersuit(Premium) --> przywrócić 1/15 z M4 i AK 3. Konspirant(Premium) --> zwiększenie kondycji do 20/25/30 , zmniejszyć czas uwięzienia w pułapce i by nie zakopywały całego modelu, z 400 można wziąć gotowca. 4. Elektryk --> zwiększenie inteligencji do 0/5/10/15 5. Talib --> zmiana 1/5 z deagle'a na 1/4 6. Admirał --> zmiana MP5 1/18 na AK 1/15, dodanie jednej apteczki, zmniejszenie inteligencji 10. 7. Strzelec Wsparcia --> zmiana niewidki na kucaniu zależnej od inteligencji, na niewidkę wbudowaną, dodanie 1/4 z m3 8. Sanitariusz(Premium) --> zmiana 1/12 z famasa na 1/9, zmiana 4 natychmiastowych apteczek na 3 stawiane apteczki. 9. Dodanie klas: Namiestnik --> +10dmg z M4, dwa skoki, 1/3 z HE Chorąży --> 2 rakiety, MP5, -10 inteligencji, 20 kondycji, stara gwardia powinna pamiętać tą klasę. Mędrzec --> AUG, teleport co 5 sec Kapral --> Auto-Kampa + 10dmg, twardy baniak, 1/4 na zrespienie się po śmierci Partyzant --> lekka niewidka, p90, im mniej HP tym większy dmg. Introwertyk -->p90 5+int, moduł odrzutowy, co 5 sec 10. Dodanie perków: Złoty Deagle - 1/4 z deagle'a Kamuflaż - niewidka 70 Peleryna Kucacza - niewidka podczas kucania Złodziej - 1/6 na kradzież perku przeciwnikowi 11. Uszeregowanie alfabetyczne perków, bo ciężko cokolwiek znaleźć w tym chaosie. 12. Odblokowanie Podręcznika Szpiega na Stalkerze. 13. Dodanie do obecnych map: cs_alpin cs_assault css_cache de_lidl de_tesco de_survivor de_dust4ever de_cpl_mill cs_miilitia cs_747 de_rats2_2002 cs_casa de_dinaunion de_cliffcabin 14. Zmiana freezetime'u na 0 Edytowane 21 Września 2018 przez BORN2KILL. Gormit lowca kotow i Gustaw dodali reakcje 1 1
Sebastiannn Napisano 21 Września 2018 #529166 Napisano 21 Września 2018 Dobra propozycja, nowości zawsze mile widziane. Może jeszcze jakieś nowe rs'y?
Gustaw Napisano 21 Września 2018 Autor #529191 Napisano 21 Września 2018 Myślę że rs'ami zajmie się @BORN2KILL. xd Born i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1
Gość Napisano 21 Września 2018 #529196 Napisano 21 Września 2018 Powiem tak macie rację przydało by się przywrócić serv do życia jutro postaram się pomóc też coś dodam
Pol czlowiek Napisano 24 Września 2018 #529610 Napisano 24 Września 2018 bardzo fajny pomysł przyda się odświeżyć ten server PS. Oen juz wbil 200 lvl więc można powoli myśleć nad resetem
aureox Napisano 29 Września 2018 #530010 Napisano 29 Września 2018 @Anime ⚙WolfIDraV⚙ Gormit lowca kotow dodał reakcję 1
Lyo8.8 Napisano 1 Października 2018 #530178 Napisano 1 Października 2018 Witam, co do zmian to mam takie propozycje: 1. Dodanie klasy Jumper jako premium zamiast medrzec normlanie Nazwa: JumperBronie: elitki , augOpis: teleport co 5s (odległość w zależności od int) , 1/10 szansa na zrespienie sie na poczatku rundy na respie przeciwnika lub 1/3 bez przeladowania jak u medrca , 1 HE+1FLASHStatystki- Inteligecja: 15- Życie: 20- Wytrzymałość: 20- Kondycja: 10 2. nowe perki - Nazwa : GHOST Opis: Jesteś niewidzialny, ciche kroki, 1hp -Tajemnica serwera jak na cod 400
Weteran MH SadoS Napisano 31 Października 2018 #533225 Weteran MH Napisano 31 Października 2018 @Malu @LOLSON temat stoi dość sporo. Zmiany tutaj są dosyć duże i czasochłonne ale jakby któryś mógł przerzucić gotowca konspiranta z 4setki bo te pułpaki na 200 są za długie i naprawić perk czołgista&cybersuit (straszny spam jest o tym na serwerze) to będę wdzięczny.
Gustaw Napisano 1 Listopada 2018 Autor #533302 Napisano 1 Listopada 2018 @Malu @aquax i reszta wyższej administracji. Jeżeli nikt nie ma czasu na zmiany serwera. Może lepiej złączyć serwery 200 i 400? Albo usunąć 200 ze względu na maniejszą ilość graczy w porównaniu z 400? Gracze oczekują zmian a temat stoi miesiąc.
WolfIDraV Napisano 1 Listopada 2018 #533310 Napisano 1 Listopada 2018 Jeśli ktoś może to co najważniejsze streścić mi wysłać na pw a ja pomału to powykonuje SadoS dodał reakcję 1
Administrator aquax Napisano 1 Listopada 2018 #533314 Administrator Napisano 1 Listopada 2018 Ja ogólnie mam już cały zapis w notatniku i głowie jak serwer mógłby wyglądać. Teraz będę miał więcej czasu na wszystko więc ruszymy z realizacją tego. Bezzi, Sebastiannn, VisTeR.' i 3 innych dodali reakcje 3 2 1
Sebastiannn Napisano 3 Listopada 2018 #533592 Napisano 3 Listopada 2018 @aquax, jest również problem z klanami, mają jakieś dziwne bugi, więc miej to na uwadze.
Administrator aquax Napisano 18 Grudnia 2018 #540088 Administrator Napisano 18 Grudnia 2018 Działamy już powoli z tym cod modem na serwerze testowym. Dzięki wszystkim za propozycje. Jak na razie nie mam konkretów więc nie będę nic pisał. W razie czego zaloze nowy temacik. Gustaw dodał reakcję 1
Administrator aquax Napisano 18 Grudnia 2018 #540089 Administrator Napisano 18 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
4
3
2
2
Popularne Dni
20 Wrz
6
21 Wrz
5
1 Lis
3
18 Gru
2
Najaktywniejsi w tym temacie
Gustaw 4 posts
aquax 3 posts
SadoS 2 posts
Sebastiannn 2 posts
Popularne Dni
20 Wrz 2018
6 posts
21 Wrz 2018
5 posts
1 Lis 2018
3 posts
18 Gru 2018
2 posts
Popular Posts
aquax
Ja ogólnie mam już cały zapis w notatniku i głowie jak serwer mógłby wyglądać. Teraz będę miał więcej czasu na wszystko więc ruszymy z realizacją tego.
Gustaw
Witam wszystkich graczy Wraz z @Gormit lowca kotow postanowiliśmy poświęcić chwile uwagi owemu serwerowi i pomyśleć co można zmienić aby ludzie próbowali wrócić do nas tak jak było to kiedyś Mamy
Born
Temat przejrzałem na szybko i od razu mogę stwierdzić że: -Mapcycle tak nie działa, że sobie wykluczacie mapki w taki sposób jak zaproponowałeś. Rozwiązania są dwa - west 1 do wyjebania (co dla m