Gustaw Napisano 20 Września 2018 #529066 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 (edytowane) Witam wszystkich graczy Wraz z @Gormit lowca kotow postanowiliśmy poświęcić chwile uwagi owemu serwerowi i pomyśleć co można zmienić aby ludzie próbowali wrócić do nas tak jak było to kiedyś Mamy nadzieję że owe propozycje wam się spodobają a może dodacie sami coś od siebie ZMIANY SERWERA 1. ZMIANA KLAS Amadeusz ---> Dodać więcej HP ( 30 na start ) + 2 skoki Speedhacker --> Dodać bunnyhopa + więcej kondycji na start ( 125 ) Skoczek --> Obniżyć inteligencje do 0 żeby mniej z rakiety bił Reaper ---> Zmienić AK47 na M4 + 2 skoki, raz na runde może przenieść postawione działko Snajper ---> Dodać dual beretty +5 dmg z nich Lekarz ---> Zmienić mu 1/13 z famasa + 1/4 z granata Szturmowiec --> Zmienić brak rozrzutu tak żeby miał zmniejszony i zależny od inteligencji 2. ZMIANA PERKÓW LUB DODANIE Wyrzucić deagla generała lub zamienić na 1/5 z deagla Wyrzucić sztukę dezorientacji Wyrzucić akumulator 24V Wykradacz hp zwiększyć przedział do 15-30 WYRZUCIĆ AWP SCOPE !!! Wyrzucić Łowca Headów Wyrzucić Naboje ninji Naprawić SYGNET RAMBO Zmienić SZAŁ żeby działał od 75hp Wyrzucić Buty Majora Zmienić maksymalne skupienie ---> więcej expa Wyrzucić Moc Czołgisty Zmienić morfine żeby szansa na odrodzenie od 1/1 do 1/4 Wyrzucić Tajemnice Skazańca Wyrzucić Tarcze Szpiega Wyrzucić Wytrzymała kamizelkę Naprawić Zestaw Alkaida Wyrzucić Naboje mistrza Wyrzucić Trujące naboje Wyrzucić Zwinne palce Naprawić perk KLASA CYBERSUIT I CZOŁGISTA bo ine można zabrać Cybera Apteczka-- Możliwość 2-krotnego uleczenia 3. KLASY I PERKI a)PERKI -Mistrz AK/M4 ---> 1/15 na zabicie z AK/M4 -Glock Maister --> 1/4 do 1/6 na zabicie z glocka -Tajemnica glocka --> +30dmg z glocka i +20dmg z USP -Zestaw astronauty ---> Autobh + zmniejszona grawitka -Plecak odrztowy --> Moduł odrzutowy + bh -Oczy Boga ---> Widzisz miny, pułapki i niewidzialnych -Narzędzie Ahmeda ---> Natychmiastowe rozbrojenie/podłożenie bomby (Łatwiejsze wykonywanie misji) -Łuk stalkera ---> 2 strzałki co 10 sekund -Pułapki konspiranta --> dostajesz 2 pułapki na runde -Seryjny zabójcy ---> Co runde dostajesz losowego /KS poza NUKE,EMP,CAR PACKAGE, EMERGENCY AIRDROP b) KLASY -Przywrócić IMIGRANTA (Premium) ( 3 skoki, widzi niewidzialnych, 1/3 Granat, M4 i AK + 5dmg) -Syryjczyk ( auto bh, apteczka, Mac10 i uzi, 1/4 granat, 1/16 krytyk) -Generał ( Mac10, 80+int dmg Granat, Przebija Twardy baniak ) -Telegrafista ( M4 + 5dmg, wbudowane UAV, 1/4 na odrodzenie się pośmierci ) -Zimny żołnierz 1/10 na zamrożenie wroga, M4 + 5dmg 4. Dodać /freelvl. 5. Zmienić CYCLEMAP żeby nie było raz westwood a następna mapa to westwood_big 6. Zmiana szybkości exp -do 100lvl exp normalny -od 101-150 wolniejszy -do 151-200 bardzo wolno żeby nowi gracze nie uciekali widząc 130lvl np 7. Dodać do małych map -minitrain -miniassault -fy_snow -cs_max 8. Dodać możliwość blokowania wymiany perkami z innymi graczami 9. Czat głosowy nawet po śmierci gracze mogą się porozumiewać ze sobą nawet z przeciwną drużyną ---> jak na cod400 10. Zmiana modelów broni -Przywrócić stare model tj. AK Vulkan czy AWP assimov zostawić ewnetualnie scouta 11. Dodać /regulamin i /regulamin2 Temat będę edytował jeśli coś mi przyjdzie jeszcze do głowy Edytowane 23 Września 2018 przez Gustaw Born, A3ro, RYBSON i 2 innych dodali reakcje 5 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 20 Września 2018 #529075 Weteran MH Udostępnij Napisano 20 Września 2018 1. ZMIANA KLAS + Amadeusz ---> Dodać więcej HP ( 30 na start ) + 2 skoki + Speedhacker --> Dodać bunnyhopa + więcej kondycji na start ( 125 ) +/- Skoczek --> Obniżyć inteligencje do 0 żeby mniej z rakiety bił - inteligencje zostawić w spokoju obniżyć dmg który się wraz z nią zwiększa -Reaper ---> Zmienić AK47 na M4 + 2 skoki, raz na runde może przenieść postawione działko - moim zdaniem ogólnie klasa do wyrzucenia + Snajper ---> Dodać dual beretty +5 dmg z nich + Lekarz ---> Zmienić mu 1/13 z famasa + 1/4 z granata + Szturmowiec --> Zmienić brak rozrzutu tak żeby miał zmniejszony i zależny od inteligencji 2. ZMIANA PERKÓW LUB DODANIE całość dobrze przemyślana duży + (zostawiłbym łowcę headów dobrze się z tym expi) Wyrzucić deagla generała lub zamienić na 1/5 z deagla Wyrzucić sztukę dezorientacji Wyrzucić akumulator 24V Wykradacz hp zwiększyć przedział do 15-30 WYRZUCIĆ AWP SCOPE !!! Wyrzucić Łowca Headów Wyrzucić Naboje ninji Naprawić SYGNET RAMBO Zmienić SZAŁ żeby działał od 75hp Wyrzucić Buty Majora Zmienić maksymalne skupienie ---> więcej expa Wyrzucić Moc Czołgisty Zmienić morfine żeby szansa na odrodzenie od 1/1 do 1/4 Wyrzucić Tajemnice Skazańca Wyrzucić Tarcze Szpiega Wyrzucić Wytrzymała kamizelkę Naprawić Zestaw Alkaida Wyrzucić Naboje mistrza Wyrzucić Trujące naboje Wyrzucić Zwinne palce Naprawić perk KLASA CYBERSUIT I CZOŁGISTA bo ine można zabrać Cybera Apteczka-- Możliwość 2-krotnego uleczenia 3. KLASY I PERKI a)PERKI + -Mistrz AK/M4 ---> 1/15 na zabicie z AK/M4 + -Glock Maister --> 1/4 do 1/6 na zabicie z glocka +/- -Tajemnica glocka --> +30dmg z glocka i +20dmg z USP - trochę za dużo dmg 25glock 15 usp + -Zestaw astronauty ---> Autobh + zmniejszona grawitka (grawitkę zrobiłbym jak u skoczka) - -Plecak odrztowy --> Moduł odrzutowy + bh (moduł + bh trochę za mocne zostawiłbym moduł bez zmian) - -Oczy Boga ---> Widzisz miny, pułapki i niewidzialnych (za mocne) +/- -Narzędzie Ahmeda ---> Natychmiastowe rozbrojenie/podłożenie bomby (za mocne można zmniejszyć czas do jakiś 2s) +/- -Łuk stalkera ---> 2 strzałki co 10 sekund (niech zamienia nóż na łuk stalkera i działa tak ja u niego) + -Pułapki konspiranta --> dostajesz 2 pułapki na runde - -Seryjny zabójcy ---> Co runde dostajesz losowego /KS poza NUKE,EMP,CAR PACKAGE, EMERGENCY AIRDROP (pomysł dobry ale jednak przesadzone moim zdaniem można zrobić perk który przysyła nam car package i niszczy się po użyciu) b) KLASY mi się podobają wszystkie -Przywrócić IMIGRANTA (Premium) ( 3 skoki, widzi niewidzialnych, 1/3 Granat, M4 i AK + 5dmg) -Syryjczyk ( auto bh, apteczka, Mac10 i uzi, 1/4 granat, 1/16 krytyk) -Generał ( Mac10, 80+int dmg Granat, Przebija Twardy baniak ) -Telegrafista ( M4 + 5dmg, wbudowane UAV, 1/4 na odrodzenie się pośmierci ) -Zimny żołnierz 1/10 na zamrożenie wroga, M4 + 5dmg 4. Dodać /freelvl. ++++ 5. Zmienić CYCLEMAP żeby nie było raz westwood a następna mapa to westwood_big jeszcze większy + 6. Zmiana szybkości exp +/- obecnie nie jest źle -do 100lvl exp normalny -od 101-150 wolniejszy -do 151-200 bardzo wolno żeby nowi gracze nie uciekali widząc 130lvl np 7. Dodać do małych map + -minitrain -miniassault -fy_snow -cs_max 8. Dodać możliwość blokowania wymiany perkami z innymi graczami + 9. Czat głosowy nawet po śmierci gracze mogą się porozumiewać ze sobą nawet z przeciwną drużyną ---> jak na cod400 + A3ro dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonster Napisano 20 Września 2018 #529076 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Co do Klas to spotkałem się na jednym serwerze z klasą KUCACZ , gdy kucał miał zmniejszoną widoczność niezależnie od rodzaju broni posiadał 1/6 z he miał 2 takie he .. Co do broni posiadał m4 dmg zwiększony od inteligencji pozdroo w końcu coś razem zmienimy na wspólnej dwusetce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 20 Września 2018 #529080 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Jak już są propozycje to ja popieram pomysł z dodaniem kucacza , klasa fajna a ja mam na nią nawet pomysł : dać jej całkowitą niewidkę podczas kucania na kosie a dać dodatkowo 1/3 z kosy i 15 dmg z dgl. A co do klas to pomysł fajny. A perki jak najbardziej mi się podobają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 20 Września 2018 #529104 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 20 Września 2018 (edytowane) Temat przejrzałem na szybko i od razu mogę stwierdzić że: -Mapcycle tak nie działa, że sobie wykluczacie mapki w taki sposób jak zaproponowałeś. Rozwiązania są dwa - west 1 do wyjebania (co dla mnie jest słabym pomysłem); 2 - większa pula map (coś ciekawszego/innego może zachęci do wybierania inneh mapy). - Exp jest totalnie do zmienienia. Rozumiem, dlaczego ustawiony został taki jaki jest, ale bez przesady. Zwiększyć trzeba i to ogromnie. Ogólnie też mam w głowie jakieś pomysły, by postawić to nogi i jutro postaram się podzielić z nimi oraz na spokojnie dam moje przemyślenia na temat klas i perków wyżej. Większość jest w miarę ok, ale szczegóły potem. W sumie najprostrzą propką ode mnie jest wgranie starej kopii serwera (o ile ktoś z administracji takową posiada). P.S. Cieszę się, że ktoś poruszył ten temat, bo sam od dluższego czasu dostrzegałem ten problem. Edytowane 20 Września 2018 przez BORN2KILL. Gustaw, Gormit lowca kotow i SQNFUN dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 20 Września 2018 #529107 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 glock Maister zdecydowanie przesadzony i nie wyobrazam sobie kogoś z 1/4 glockiem na serwerze bo ludzie by wyszli w trakcie kilku rund. co do reszty to jutro sie jakos ustosunkuje Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 21 Września 2018 Autor #529133 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 (edytowane) @Master a jak są Talibowskie Naboje 1/4 to co? Usp 1/4 pomyśleliśmy że Glock też może mieć coś takiego oczywiście to nie jest tylko 1/4 tylko od 1/4 do 1/6 tak jak perk wymieniony wyżej @BORN2KILL. jeśli ktoś posiada starą wersję to również jestem za Edytowane 21 Września 2018 przez Gustaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 21 Września 2018 #529153 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 21 Września 2018 (edytowane) 1. ZMIANA KLAS Amadeusz ---> Dodać więcej HP ( 30 na start ) + 2 skoki - 2 skoki jak dla mnie odpadają, proponuję popracować nad ogólnymi statystykami tej klasy, np. inta +5/10 na start. Speedhacker --> Dodać bunnyhopa + więcej kondycji na start ( 125 ) - dobra propozycja Skoczek --> Obniżyć inteligencje do 0 żeby mniej z rakiety bił - zmniejszenie inteligencji do 0, zwiększenie kondycji do 20/25/30 Reaper(Premium) ---> Zmienić AK47 na M4 + 2 skoki, raz na runde może przenieść postawione działko - dobra propozycja, sprawdziłbym również, czy wbudowane +10 dmg działa w ogóle. Jeżeli nie -> do naprawy Snajper ---> Dodać dual beretty +5 dmg z nich - dobra propozycja Lekarz ---> Zmienić mu 1/13 z famasa + 1/4 z granata - dobra propozycja Szturmowiec --> Zmienić brak rozrzutu tak żeby miał zmniejszony i zależny od inteligencji - kiepski pomysł, niech zostanie taki jaki jest. 2. ZMIANA PERKÓW LUB DODANIE Wyrzucić deagla generała lub zamienić na 1/5 z deagla - perk do zostawienia Wyrzucić sztukę dezorientacji - perk do zostawienia Wyrzucić akumulator 24V - perk do zostawienia Wykradacz HP zwiększyć przedział do 15-30 - dobra propozycja/do zostawienia WYRZUCIĆ AWP SCOPE !!! - perk do zostawienia Wyrzucić Łowca Headów - perk do zostawienia Wyrzucić Naboje ninji - perk do zostawienia Naprawić SYGNET RAMBO - dobra propozycja Zmienić SZAŁ żeby działał od 75hp - dobra propozycja Wyrzucić Buty Majora - perk do zostawienia Zmienić maksymalne skupienie ---> więcej expa - dobra propozycja/do zostawienia Wyrzucić Moc Czołgisty - można zostawić, lecz wymagana jest naprawa. Zmienić morfine żeby szansa na odrodzenie od 1/1 do 1/4 - perk do zostawienia Wyrzucić Tajemnice Skazańca - perk do zostawienia Wyrzucić Tarcze Szpiega - do wyjebania Wyrzucić Wytrzymała kamizelkę - perk do zostawienia Naprawić Zestaw Alkaida - perk do zostawienia Wyrzucić Naboje mistrza - perk do zostawienia Wyrzucić Trujące naboje - perk do zostawienia Wyrzucić Zwinne palce - perk do zostawienia Naprawić perk KLASA CYBERSUIT I CZOŁGISTA bo ine można zabrać Cybera - dobra propozycja Apteczka-- Możliwość 2-krotnego uleczenia - perk do zostawienia 3. KLASY I PERKI a)PERKI -Mistrz AK/M4 ---> 1/15 na zabicie z AK/M4 - można dodać -Glock Maister --> 1/4 do 1/6 na zabicie z glocka - jeżeli na serwerze są talibowskie naboje, to czemu nie wgrać i tego perku? jestem za -Tajemnica glocka --> +30dmg z glocka i +20dmg z USP - dmg +20 starczy, jestem za -Zestaw astronauty ---> Autobh + zmniejszona grawitka - dobra propozycja -Plecak odrztowy --> Moduł odrzutowy + bh - dobra propozycja -Oczy Boga ---> Widzisz miny, pułapki i niewidzialnych - dobra propozycja -Narzędzie Ahmeda ---> Natychmiastowe rozbrojenie/podłożenie bomby (Łatwiejsze wykonywanie misji) - dobra propozycja -Łuk stalkera ---> 2 strzałki co 10 sekund - dobra propozycja -Pułapki konspiranta --> dostajesz 2 pułapki na runde - dobra propozycja -Seryjny zabójcy ---> Co runde dostajesz losowego /KS poza NUKE,EMP,CAR PACKAGE, EMERGENCY AIRDROP - jestem przeciwny b) KLASY -Przywrócić IMIGRANTA (Premium) ( 3 skoki, widzi niewidzialnych, 1/3 Granat, M4 i AK + 5dmg) - dodać jeszcze do tego eliminator i jest git. -Syryjczyk ( auto bh, apteczka, Mac10 i uzi, 1/4 granat, 1/16 krytyk) - jestem za -Generał ( Mac10, 80+int dmg Granat, Przebija Twardy baniak) - moja propozycja: zmiana na AUG, 1/12 na hs + 2 miny -Telegrafista ( M4 + 5dmg, wbudowane UAV, 1/4 na odrodzenie się pośmierci ) - moja propozycja: zmiana na MP5 + P90, wbudowane UAV, lekka niewidka i zmiejszona grawitacja -Zimny żołnierz 1/10 na zamrożenie wroga, M4 + 5dmg - moja propozycja: bez dodatkowego dmg'u 4. Dodać /freelvl. - ustawić /freelvl od wbicia 75/100 lvl'u dopiero, na cod400 jest ustawione od konkretnego 5. Zmienić CYCLEMAP żeby nie było raz westwood a następna mapa to westwood_big - tu już się wypowiadałem na ten temat 6. Zmiana szybkości exp - tu już się wypowiadałem na ten temat -do 100lvl exp normalny -od 101-150 wolniejszy -do 151-200 bardzo wolno żeby nowi gracze nie uciekali widząc 130lvl np 7. Dodać do małych map -minitrain -miniassault -fy_snow -cs_max +fy_snow2 , fy_snow_orange 8. Dodać możliwość blokowania wymiany perkami z innymi graczami - dobra propozycja, przykład - cod 400 9. Czat głosowy nawet po śmierci gracze mogą się porozumiewać ze sobą nawet z przeciwną drużyną ---> jak na cod400 - dobra propozycja 10. Zmiana modelów broni -Przywrócić stare model tj. AK Vulkan czy AWP assimov zostawić ewnetualnie scouta - co do modeli nie mam zdania. + moja propozycja zmian: 1. Zacznijmy od totalnej błahostki -> niech klasy premium mają ten dopisek (Premium), bo młodsza elita od n-lat pyta się np. czy to premka. 2. Cybersuit(Premium) --> przywrócić 1/15 z M4 i AK 3. Konspirant(Premium) --> zwiększenie kondycji do 20/25/30 , zmniejszyć czas uwięzienia w pułapce i by nie zakopywały całego modelu, z 400 można wziąć gotowca. 4. Elektryk --> zwiększenie inteligencji do 0/5/10/15 5. Talib --> zmiana 1/5 z deagle'a na 1/4 6. Admirał --> zmiana MP5 1/18 na AK 1/15, dodanie jednej apteczki, zmniejszenie inteligencji 10. 7. Strzelec Wsparcia --> zmiana niewidki na kucaniu zależnej od inteligencji, na niewidkę wbudowaną, dodanie 1/4 z m3 8. Sanitariusz(Premium) --> zmiana 1/12 z famasa na 1/9, zmiana 4 natychmiastowych apteczek na 3 stawiane apteczki. 9. Dodanie klas: Namiestnik --> +10dmg z M4, dwa skoki, 1/3 z HE Chorąży --> 2 rakiety, MP5, -10 inteligencji, 20 kondycji, stara gwardia powinna pamiętać tą klasę. Mędrzec --> AUG, teleport co 5 sec Kapral --> Auto-Kampa + 10dmg, twardy baniak, 1/4 na zrespienie się po śmierci Partyzant --> lekka niewidka, p90, im mniej HP tym większy dmg. Introwertyk -->p90 5+int, moduł odrzutowy, co 5 sec 10. Dodanie perków: Złoty Deagle - 1/4 z deagle'a Kamuflaż - niewidka 70 Peleryna Kucacza - niewidka podczas kucania Złodziej - 1/6 na kradzież perku przeciwnikowi 11. Uszeregowanie alfabetyczne perków, bo ciężko cokolwiek znaleźć w tym chaosie. 12. Odblokowanie Podręcznika Szpiega na Stalkerze. 13. Dodanie do obecnych map: cs_alpin cs_assault css_cache de_lidl de_tesco de_survivor de_dust4ever de_cpl_mill cs_miilitia cs_747 de_rats2_2002 cs_casa de_dinaunion de_cliffcabin 14. Zmiana freezetime'u na 0 Edytowane 21 Września 2018 przez BORN2KILL. Gormit lowca kotow i Gustaw dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastiannn Napisano 21 Września 2018 #529166 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Dobra propozycja, nowości zawsze mile widziane. Może jeszcze jakieś nowe rs'y? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 21 Września 2018 Autor #529191 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Myślę że rs'ami zajmie się @BORN2KILL. xd Born i Gormit lowca kotow dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2018 #529196 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Powiem tak macie rację przydało by się przywrócić serv do życia jutro postaram się pomóc też coś dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pol czlowiek Napisano 24 Września 2018 #529610 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 bardzo fajny pomysł przyda się odświeżyć ten server PS. Oen juz wbil 200 lvl więc można powoli myśleć nad resetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 29 Września 2018 #530010 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 @Anime ⚙WolfIDraV⚙ Gormit lowca kotow dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lyo8.8 Napisano 1 Października 2018 #530178 Udostępnij Napisano 1 Października 2018 Witam, co do zmian to mam takie propozycje: 1. Dodanie klasy Jumper jako premium zamiast medrzec normlanie Nazwa: JumperBronie: elitki , augOpis: teleport co 5s (odległość w zależności od int) , 1/10 szansa na zrespienie sie na poczatku rundy na respie przeciwnika lub 1/3 bez przeladowania jak u medrca , 1 HE+1FLASHStatystki- Inteligecja: 15- Życie: 20- Wytrzymałość: 20- Kondycja: 10 2. nowe perki - Nazwa : GHOST Opis: Jesteś niewidzialny, ciche kroki, 1hp -Tajemnica serwera jak na cod 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 31 Października 2018 #533225 Weteran MH Udostępnij Napisano 31 Października 2018 @Malu @LOLSON temat stoi dość sporo. Zmiany tutaj są dosyć duże i czasochłonne ale jakby któryś mógł przerzucić gotowca konspiranta z 4setki bo te pułpaki na 200 są za długie i naprawić perk czołgista&cybersuit (straszny spam jest o tym na serwerze) to będę wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 1 Listopada 2018 Autor #533302 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 @Malu @aquax i reszta wyższej administracji. Jeżeli nikt nie ma czasu na zmiany serwera. Może lepiej złączyć serwery 200 i 400? Albo usunąć 200 ze względu na maniejszą ilość graczy w porównaniu z 400? Gracze oczekują zmian a temat stoi miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 1 Listopada 2018 #533310 Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Jeśli ktoś może to co najważniejsze streścić mi wysłać na pw a ja pomału to powykonuje SadoS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 1 Listopada 2018 #533314 Administrator Udostępnij Napisano 1 Listopada 2018 Ja ogólnie mam już cały zapis w notatniku i głowie jak serwer mógłby wyglądać. Teraz będę miał więcej czasu na wszystko więc ruszymy z realizacją tego. Born, SadoS, Gormit lowca kotow i 3 innych dodali reakcje 3 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastiannn Napisano 3 Listopada 2018 #533592 Udostępnij Napisano 3 Listopada 2018 @aquax, jest również problem z klanami, mają jakieś dziwne bugi, więc miej to na uwadze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Grudnia 2018 #540088 Administrator Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Działamy już powoli z tym cod modem na serwerze testowym. Dzięki wszystkim za propozycje. Jak na razie nie mam konkretów więc nie będę nic pisał. W razie czego zaloze nowy temacik. Gustaw dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 18 Grudnia 2018 #540089 Administrator Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi