FunnyPuma Napisano 14 Stycznia 2019 #543547 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 @SQNFUN [P] Pozdrowisz mnie? [O] Pozdrawiam. @elo elo 350 [P] Dlaczego nick Funny Puma? [O] Stare czasy, kiedyś wymyśliłem sobie, że będę grać na takim nicku, tak zostało do dziś. [P] Jak się sprawują obecne modki? [O] Ogólnie, to nie mam do nich zastrzeżeń. Tylko aureoxa bym w*****ł, a tak to git. [P] Wrócisz na 400 kiedyś? [O] Gram dalej. Co prawda, nie tak często, jak kiedyś, ale odwiedzam serwer. [P] Co o mnie sądzisz? [O] Łatwy frag w csie xd @A3ro [P] Jak trafiłeś na forum? [O] Szukałem fajnego CODa, no i trafiłem na CODa 400, spodobał mi się, no i zostałem. [P] Na jakim serwerze MH zagrałeś poraz pierwszy? [O] COD 400 [P] Czemu nie grasz już na 400? [O] Gram, ale dużo rzadziej niż kiedyś. Wiele spraw na głowie mam i nie mam też możliwości grać tyle co kiedyś. Traktuję to jako rozrywkę, oderwanie się od problemów dnia codziennego. @Rekuseq [P] Jakie są Twoje 3 pozytywne cechy? [O] Dystans do wszystkiego, poczucie humoru, optymizm. [P] Jakie są Twoje 3 negatywne cechy? [O] Nie mam takich. [P] Masz jakieś zwierzątka domowe? [O] Aktualnie nie mam. [P] Co sądzisz o administracji? [O] Sądzę, że każdy jest na swoim miejscu i wykonuję swoje obowiązki jak należy. [P] Zmieniłbyś coś na forum? [O] Aktualnie nic. [P] Będziesz startował w przyszłości o wyższe rangi niż obecne? [O] W przyszłości, kto wie. Jednak na dzień dzisiejszy o tym nie myślę. @BORN2KILL. [P] Co sądzisz o zielonej policji? [O] Generalnie nie mam zastrzeżeń co do zielonej policji. [P] Jak oceniasz siebie w funkcji moderatora? [O] Pozytywnie. Jestem zdania, że dobrze wykonuję swoje obowiązki. Zresztą jestem najlepszym moderatorem. @Master [P] chcialbys zostac kiedys Super moderatorem forum? TAK/NIE i dlaczego [O] Szczerze mówiąc, to nie zastanawiałem się nad tym. Nie mniej jednak, gdybym miał możliwość objęcia tej funkcji, to myślę, że bym ją przyjął Czuję sie dobrze w moderacji, co za tym idzie, funkcja super moderatora nie była by dla mnie problemem. [P] co Ci się nie podoba na sieci? [O] Nic. @aureox [P] Podoba Ci się aktualna ekipa w moderacji? [O] Ogólnie mówiąc, to jest ok. Nie mam zastrzeżeń do obecnej ekipy. [P] Jak oceniasz swoje relację z ziomeczkami z moderacji? [O] Dobre. [P] Kto najbardziej "leje wode" w moderacji? [O] Zostawię to dla siebie. [P] Chciałbyś awansować na wyższą rangę niż moderator? ( jeżeli tak to jaka to ranga i dlaczego) [O] Myślę, że najchętniej bym przyjął posadę super moderatora, ponieważ czuję się w moderacji dobrze i uważam, że dobrze bym wypełniał obowiązki super moderatora, tak jak moderatora. [P] Kto według Ciebie sieje największy ferment na sieci? [O] To również zostawię dla siebie. [P] Co sądzisz o wyższej administracji? (czyt. Od Super moderatora forum i wyżej) [O] Od kiedy Vister nie jest h@ - mam o nich bardzo dobre zdanie. [P] Dlaczego FunnyPuma? [O] Kiedyś wymyśliłem sobie, że będę grać na takim nicku. No i tak zostało. [P] Co byś zmienił na forum? [O] Aktualnie nic. @z.r.a.z. [P] Masz fajną siostrę 98+? [O] No mam, chcesz to Cię z nią zapoznam. [P] United czy City? [O] City. [P] Putin czy Wałęsa? [O] Wałęsa. @HardeQ [P] Jaki jest twój ulubiony kociak? (czyżby puma) [O] Na a jak. Pumy są z*******e. [P] Masz jakiś plan/pomysł na swoją przyszłość? Jeśli tak to rozwiń temat trochę bardziej niż w dwóch zdaniach. [O] Aktualnie nie mam konkretnego celu życiu. Żyję chwilą, a czas pokaże, jak to będzie. [P] Piłkarsko - jeśli się interesujesz to - którzy kibice bardziej obrzucają gównem wszystkich dookoła - kibice Man UTD czy L'poolu? [O] Aż tak się w te tematy nie zagłębiam, więc nie odpowiem Ci na to pytanie. @personanongrata [P] Wanderinhio jest dziwny? [O] Każdy jest dziwny. Wanderinhio również. @Bezzi [P] Kogo byś widział w moderacji? [O] Plage. [P] Kogo byś wyrzucił z moderacji i czemu jest to @aureox? [O] Bo to @aureox. To już jest wystarczający powód. [P] Jak zdrówko? [O] Jest dobrze. [P] Jeśli 1 i 1 to 4 a 2 i 2 to 8. To jak ma na imię czwarta siostra która wysiadła z tramwaju? [O] Andrzej. @Janek Snieg [P] Puma, stary kumplu! Jak Ci się w życiu powodzi? [O] Jest ok. Nie narzekam. Livio, Bezzi i Janek Snieg dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Stycznia 2019 #543570 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Fajne odpowiedzi jeszcze lepsze pytania. Również pozdrawiam FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 15 Stycznia 2019 #543609 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Dzięki za pozdrowienia FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 15 Stycznia 2019 #543615 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Chyba mam szwagra, dawaj poznaj mnie, a w niejedna niedzielę odczujemy syndrom dnia poprzedniego. FunnyPuma dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi