Max Napisano 15 Czerwca 2019 #560163 Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2019 Zasady: - Limit pytań wynosi 100. Po uzbieraniu tej liczby pytań temat zostaje zamknięty lub po tygodniu od założenia tematu. - Pytania zadajemy prefiksem [P], odpowiedz [O]. -Zabrania się również zadawania pytań takich samych jak zadali je inni użytkownicy. Pytania do @aquax zadajemy do soboty. Następnie @aquax w niedziele stworzy temat z odpowiedziami i nominuje kolejną osobę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 16 Czerwca 2019 #560274 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 [P] Czym zajmujesz się na co dzień? [P] Jakbyś miał mieć swoją firmę, to z czym by była związana? [P] Jakich ludzi nie lubisz? [P] Ile miałeś lat jak zacząłeś grać w cs'a? [P] Czemu nie wchodzisz nigdy na ODD2? Nie grasz już? [P] Kto przez te wszystkie lata trwania sieci, spisuje się najlepiej z adminów według Ciebie? Chodzi mi tutaj o tych co już dłuższy czas są adminami. [P] Jak lubisz spędzać czas wolny? [P] Wybierasz się gdzieś w te wakacje za granicę? Jeśli tak, to gdzie planujesz? [P] Wolisz maca czy KFC? [P] Czytasz książki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 16 Czerwca 2019 #560281 Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2019 [P] Jak tworzyłeś/zakładałeś sieć, to jakie były 1-sze myśli związane z nią? [P] Sądzisz, że jestem ślepy? #PDK Póki co tyle, dodam może potem coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 17 Czerwca 2019 #560286 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 [P] bedzie ta pyszna karkowka na zlocie za miesiac? aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Czerwca 2019 #560291 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 [P] Ściagniesz z powrotem tego kacapa @SUNN.'a? [P] Co z tym Jailem? Max dodał reakcję 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 17 Czerwca 2019 #560294 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) [P] Jak zakładałeś sieć, było to trudne?, [P] Dużo masz roboty jako administrator sieci? Edytowane 17 Czerwca 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 17 Czerwca 2019 #560312 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 (edytowane) [P] Kto z sieci najbardziej Cię denerwuje i czym? [P] Jakiej muzyki słuchasz? [P] Jaki browar najlepszy? [P] Co o mnie sądzisz? [P] Kto na sieci zyskał Twoje największe zaufanie? [P] Jakie masz auto? [P] Ulubiony zawodnik z FAME MMA? [P] Ulubiony serwer z sieci? Edytowane 22 Czerwca 2019 przez Rekuseq WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asassin432 Napisano 17 Czerwca 2019 #560422 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2019 [P] CS:GO czy 1.6 lub inny? [P] Dostajesz 1 milion dolarów, NA co na początku je wydajesz? [P] Ulubione danie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BESTSKULL Napisano 18 Czerwca 2019 #560473 Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2019 (edytowane) [P] Jak zakładałeś sieć, było to trudne?, [P] Czy chciałeś się kiedyś podać [P] ile wyłożyłeś na to wszystko pieniędzy Edytowane 18 Czerwca 2019 przez BESTSKULL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwca 2019 #560761 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2019 Jako że cie w ogóle nie znam to zadam standardowe pytania. [P] Ile masz lat? [P] Jak się nazywasz? [P] Czym się interesujesz? [P] Pizza czy kebab? [P] Jakich ludzi nie lubisz? [P] Co by się musiało stać abyś musiał odejść od nas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 22 Czerwca 2019 #560881 Administrator Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 [P] Wkurzam Cię? [P] Jak ciężko jest być taką parówa ja ty? [P] Jak często jeździsz na małże? [P] Czy kupił byś mi poduchę? [P] Dał byś mi bana na forum jak bym rozwalił Ci całe forum i serwery? [P] Mogę zbanować @LOLSON? [P] Za jaką osobę mnie uważasz? [P] Zrobisz mi jajecznice? [P] Jak to jest być leniem? [P] Ile słoików miodu jest warta Pochylnia? [P] Dlaczego dałeś mi Administratora? [P] Dlaczego na początku bałeś się dać mi jakąś range? [P] Kebabo czy Hamburgero? [P] Ile kilogramów bursztynów da radę unieść twój podbierak? [P] Kiedy w końcu zachce Ci się coś robić co trzeba zrobić? [P] Poleć jakiś alkohol [P] Poleć jakieś piwo [P] Polec jakieś amciu [P] Lubisz pieczarki xD? [P] 寿司? Shock_Therapy dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 22 Czerwca 2019 #560895 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 [P] Pochylnia czy Multi-chleb? [P] Dlaczego nie Pochylnia? [P] Dlaczego jesteś leniwcem? [P] Kto jest większym leniem, Ty czy Vister? [P] Jest możliwy powrót JailBreak'a lub ZombieMod'a ? [P] Czy byłoby możliwe połączenie jakiegoś serwera na dwie sieci? [P] Jaki masz samochód? [P] Vister lubi smyrać poduszkę z Anime? [P] Komu z administracji ufasz najbardziej? [P] Kogo chciałbyś, z tego forum lub Poszki, usunąć/zbanować na zawsze totalnie bez powodu ? [P] Czy są już jakieś nowe serwery w planach? Jeśli tak to jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 22 Czerwca 2019 #560922 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 [P] Czemu masz brata pajaca? femarix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 22 Czerwca 2019 #560923 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 (edytowane) [P] czemu na serwerowni są takie śmiecie jak @B2K ? [p] czemu ludzie nasrają 20 pytan na raz jak uchodzca @VisTeR.' >;v ? Edytowane 22 Czerwca 2019 przez femarix Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 22 Czerwca 2019 #560930 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2019 [P] Srasz czy ładne typiarki nie srają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 23 Czerwca 2019 Autor #560989 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 (edytowane) Dzięki serdeczne za zadane pytania. @aquax proszę o stworzenie tematu z odpowiedziami i nominacje kolejnego uczestnika do jutra. Pozdrawiam! Edytowane 23 Czerwca 2019 przez Max.Bugs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 23 Czerwca 2019 Autor #560990 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2019 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi