Clueey Napisano 21 Listopada 2019 #575462 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Co według Ciebie jest gorsze: alkohol, papierosy czy narkotyki? Dlaczego? WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 22 Listopada 2019 #575464 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Każdy z ww. przedmiotów generuje uzależnienie. Ale kto nie pił pysznego drinka czy dobrej łychy, nie palił fajka czekoladowego albo sziszki lub dobrego tematu ten pozna tej drugiej strony. Wszystko dla ludzi, a wszystkiego trzeba spróbować :d A tak prywatnie to raczej faje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 22 Listopada 2019 #575466 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Mimo, że wszystko powyższe uzależnia to chyba najgorsze są narkotyki, uzależniają najbardziej i najszybciej się przez nie można stoczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuman Napisano 22 Listopada 2019 #575470 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Raczej narkotyki bo mimo iż wszystko z powyższych uzależnia to raczej narkotyki są najgorsze. Chociaż wszystko jest dla ludzi, tylko z umiarem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunia Napisano 22 Listopada 2019 #575471 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Trudno stwierdzić w sumie, skoro z narkotykami ja sama nie miałam do czynienia. Aczkolwiek mam kilku takich kolegów z dzieciństwa w których kiedyś się podkochiwałam, a teraz przez te gó**o wyglądają tak, że szkoda gadać, więc stawiam na narkotyki. Ale ogólnie to wszystko to co wyżej podałaś za przykłady, to zło. Niestety ludzie nie znają umiaru i w tym tkwi problem. Chociaż nie mam co ich oceniać, bo choć na co dzień nie piłam, to jak na jakichś urodzinach czy coś, to sama tego umiaru nie miałam i piłam do nieprzytomności. Teraz już nie piję nic na żadnych okazjach i dobrze jest bez tego. ps. nienawidzę papierosów Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 22 Listopada 2019 #575472 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Clueey i A3ro dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyLoser Napisano 22 Listopada 2019 #575481 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Chyba alkohol bo pobudza agresje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
A3ro Napisano 22 Listopada 2019 #575483 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Narkotyki bo są najgorsze z tych wymienionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 22 Listopada 2019 #575485 Weteran MH Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Wszystko jest ok ale najlepiej jak połaczysz wszystko i cię zmiata z planszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 22 Listopada 2019 #575489 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Każde z wyżej wymienionych przedmiotów powoduje użależnienia, ogólnie nie palę, nie pije, nie biorę, więc nie wiem co jest gorsze, aczkolwiek po tym co się słyszy w różnym mediach to zdaje mi się, że narkotyki.. Pozdrawiam @Clueey Clueey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 22 Listopada 2019 #575495 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 riki tiki narkotyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 22 Listopada 2019 #575497 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2019 Widziałem ludzi co brali, więc z tych 3 to zdecydowanie narkoktyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meaN Napisano 23 Listopada 2019 #575511 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2019 Moim zdaniem narkotyki oraz alkohol bo to te substancje najbardziej wpływają na późniejsze zachowanie człowieka. Od papierosów można umrzeć tak samo jak od reszty ale człowiek który pali sam wybrał sobie taką drogę i paląc je może i wyłącznie zrobić krzywdę tylko sobie. W przypadku alkoholu oraz narkotyków po ich spożywaniu można odwalić wiele złych rzeczy. Po tych substancjach już nie tylko sobie robisz krzywdę ale też osobom w twojej okolicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi