Opiekun Sieci Born Napisano 7 Stycznia 2020 #581347 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Wymagania: -Staż na forum dłuższy niż 6 miesięcy; Staż posiadam długi -Minimum 400 sensownych postów; Sensowne czy mniej sensowne, aczkolwiek z 400 z pewnością się znajdzie. -Cierpliwość, dojrzałość, wytrwałość, oraz umiejętność współpracowania w grupie; Cały ja (skromność to podstawa) -Ortografia, interpunkcja, oraz zasady języka polskiego na poziomie bardzo dobrym; Jakąś wiedzę posiadam na ten temat. -Brak aktywnych warnów na swoim koncie; Nigdy nie miałem warna na naszej sieci Imię: Bartłomiej Wiek: zaczęty 20 rok, mutację przeszedłem. Czas spędzony na forum: 4d 16h 17m 58s, jest to dla mnie czas odpowiedni, adekwatny do treści i spraw jakie miałem zamiar omówić czy przeczytać. Doświadczenie w moderowaniu: Byłem Moderatorem na naszej sieci przez ponad rok Czy obsługiwałeś wcześniej Panel Moderatora?: Owszem Czy miałeś jakieś ostrzeżenia na forum?: Nie posiadałem żadnego Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: 1-2h dziennie, nie jestem w czołówce aktywności, ale też nie stawiam siebie jakoś gorzej niż inni użytkownicy. Dlaczego Ty(rozbudowana wypowiedź)?: Jestem osobą godną zaufania i chętną do pracy zespołowej, posiadam doświadczenie ogromne na tym stanowisku, więc mógłbym doradzić czy załatwić wiele ciężkich spraw dla moderacji. Nie boje się pokazać swojego zdania, często bywam krytyczny, ale jest to najlepszy sposób, aby osoba poddana krytyce zrozumiała swój błąd. Staram się być systematyczny i odpowiedzialny, nie posiadam rang dla poklasku, nie wchodzę w dyskusję, jeżeli nie posiadam racji. Prywatnie jestem kawalarzem, można ze mną poruszyć jakikolwiek temat czy zwyczajnie porobić sobie jaja, ale zasady moralne posiadam, których nie mam zamiaru łamać. Podanie piszę ze względu na otwartą rekrutację i w celu uzyskania szansy powrotu na "stare śmieci", z niektórymi zielonymi już współpracowałem, więc powinni wiedzieć na co stać moją osobę. Pozdrawiam, Born. elo elo 350, Reejku, RYBSON i 4 innych dodali reakcje 5 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 7 Stycznia 2020 #581348 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2020 Na duże TAK; Szczerze, to u mnie - nie masz żadnego Aktywność mogłabyć lepsza, ale jakaś słaba to nie jest + DOŚWIADCZENIE ++ Staż na sieci + Ma "chłodną głowę" + Nie miał warnów + Ładnie rozbudowana wypowiedź + Jako mod tsa wywiązuje się z obowiązków, myślę, że tu będzie to samo + Można się z nim dogadać oraz pośmiać + Pozrawiam i życze powodzonka, najlepszy kandydat na ten moment :p Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 8 Stycznia 2020 #581363 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Na tak +Aktywnosc na poziome +Kultura +Doświadczenie Co tu dużo gadać Pozdrawiam Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 8 Stycznia 2020 #581366 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Jako, że posiadasz już doświadczenie na owej funkcji i nie przypominam sobie, aby były z Tobą większe problemy masz moje TAK. Staż i doświadczenie u Ciebie górują przed przyszłymi i przeszłymi kandydatami. Powodzenia Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 8 Stycznia 2020 #581368 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Ja na tak! Nie mielismy zbytnio kontaktu ale to i lepiej bo ocena bardziej obiektywna. Z obserwacji widze, ze kolega nie jest narwany a wrecz opanowany z dojrzalym podejsciem. Byl juz moderatorem, takze dodatkowo doswiadzczenie na plus. Powodzenia i pozdrawiam! Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyOgien Napisano 8 Stycznia 2020 #581402 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Na tak +wiek +ogarnięty +staż Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 8 Stycznia 2020 #581409 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 ty to chyba chcesz byc modem bartek byku nie ma co sie rozpisywac, dlugo na forum, znana i kochana persona, ogarnieta, mniej wiecej ogarnia temat, opanowany, kulturalny, inteligentny, przystojny, zabawny i co najwazniejsze bezkonfliktowy @aureox wez go przyjmij, bartus to przecudowny czlowiek, az zal nie miec go w swoim zespole aby dopiac formalnosc to napisze ze jestem na tak Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 8 Stycznia 2020 #581417 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 (edytowane) Na tak, będziesz bardziej doświadczony i ogarnięty jako Moderator ode mnie, w końcu posiadasz długi staż oraz doświadczenie na owej randze, no co tu się rozpisywać, jak sam wspomniałeś umiesz pracować w grupie, więc nie widzę przeciwwskazań abyś owej rangi nie dostał, aczkolwiek powodzenia! Edytowane 8 Stycznia 2020 przez WaRninG1 Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FunnyPuma Napisano 8 Stycznia 2020 #581424 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Jesteś aktywny, doświadczony. Byłeś modem forum i dobrze pełniłeś swoją funkcję. Staż również na plus. Nie widzę żadnych przeciwwskazań żebyś miał nie zostać modem. Jestem na tak. Powodzenia. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 8 Stycznia 2020 #581430 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Duże tak. Spore doświadczenie, osoba znana wśród użytkowników mh i nie było żadnych z Tobą problemów Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 8 Stycznia 2020 #581457 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Tak - ktoś z tych "starych czasów" przyda się na forum żeby robił to tak jak należy, co tu dużo pisać, aktualnie nie ma lepszego kandydata, pozdro. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 8 Stycznia 2020 #581471 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Jestem na TAK, bo -staż na sieci -doświadczenie w pełnieniu już tej funckji -aktywny co widać -znany wśród użytkowników tej zacnej sieci - i co najważniejsze KOLESIOSTWO Born i elo elo 350 dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 8 Stycznia 2020 #581498 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Jesteś aktywny, znany, staż na sieci bardzo długi posiadasz, jesteś doświadczonym modem - same plusy Jestem na tak! Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 8 Stycznia 2020 #581502 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Na tak Nie znam drugiej takiej osoby która tak jak Bartek otwarcie i wprost mówi co mu się nie podoba. Sama jego persona wyróżnia go na tle pozostałych kandydatów i nie wyobrażam sobie sytuacji w której ktoś by mógł go wygryźć z tej rekrutacji. Do tego słowo kolesiostwo jest mu obce Pozdrawiam, Majkel Dżekson Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clueey Napisano 8 Stycznia 2020 #581509 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2020 Myślę, że na ten moment jesteś najlepszym kandydatem na to stanowisko. Ogromnym plusem jest Twój staż. Posiadasz doświadczenie z tego co piszesz, bo byłeś tutaj już kiedyś moderatorem. Mimo takiej w sumie średniej aktywności - którą mam nadzieję, że poprawisz - śmiało mogę dać Ci na TAK, życzę Ci powodzonka w rekrutacji! Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
No Pr0blem Napisano 10 Stycznia 2020 #581754 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Jestem jak najbardziej na tak +staż +doświadczenie w moderowaniu +znany, lubiany Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Stycznia 2020 #581761 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Co tu dużo gadać - byłeś wcześniej w naszej ekipie i nie było z Tobą żadnych problemów. Takiej osoby właśnie szukałem, Witaj na pokładzie Born, FunnyPuma i Rekuseq dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 10 Stycznia 2020 #581762 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2020 Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. W celu dopełnienia formalności prosimy o kontakt. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi