Skocz do zawartości

<span class="ipsBadge ipsBadge_purple">ZAAKCEPTOWANE</span> Podanie Danke:* - czas spróbować swoich sił :).

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

1. Imię: Magdalena

2. Kontakt: Steam (STEAM_0:0:3814373), PW na forum. GG posiadam, ale z niego nie korzystam. Jak będzie taka potrzeba to podam.

3. Lokalizacja: Małopolska, Kraków.

4. Czas jaki poświęcasz dla CS'a: W dni robocze bardzo często, natomiast w weekendy na CS poświęcam 2-3 godziny, gdyż chodzę do szkoły.

5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Tutaj szczerze powiem, że jestem no-life. 6-9 godzin dziennie.

6. Posty (min. 250 sensownych): Są.

7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pilnować kultury i porządku oraz ładu na forum, zamykać tematy i otwierać je w razie potrzeby oraz w życiu forum pragnę przede wszystkim pomagać innym użytkownikom.

8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie, może być całe forum.

9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, a przynajmniej mam taką nadzieję, że posiadam. Mam rangę redaktorki już od dość długiego czasu i dobrze dogaduje się z ludźmi oraz z wielką chęcią czytam, co piszą w wywiadzie. Można to ująć w kilka skromnych słów - jestem dobrą słuchaczką (nawet w realu, zawsze wolałam słuchać niż mówić). Po prostu potrafię wysłuchać i doradzić.

10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Systematyczność i cierpliwość posiadam na spokojnie.

11. Coś o sobie: Mam na imię Magdalena, za miesiąc styknie mi 21 lat. Moją dobrą cechą jest pomaganie ludziom. Od ponad pół roku jestem adminką serwera Only DD2#2 i ponoć bardzo dobrze spisuję się w tej funkcji. Posiadam również admina na COD 500K lvl. Teraz chciałabym spróbować swoich sił w roli moderatorki.

12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Moderatorką byłam już 2 razy i podobno nie zawiodłam, także stwierdzam, że doświadczenie mam dość dobre.

13. Obowiązkowe mikro: Posiadam, w laptopie.

Pozdrawiam serdecznie,

@Danke:*

Napisano

Jak najbardziej na duże tak. Najlepsza kandydatka na to stanowisko. Bardzo aktywna, sympatyczna a przede wszystkim bardzo pomocna. Wszystkie wymagania spełnione i wiem, że poradzi sobie. Jeszcze raz na TAK. :)

Powodzenia. :*

@edit down: August, a dlaczego? To że jestem jej chłopakiem nie znaczy, że nie mogę się wypowiadać. ;)

Napisano

Oj Madziu, czekałem 50 minut, aby się wypowiedzieć w Twoim podaniu. Jesteś moją faworytką od samego początku. Radzisz sobie fantastycznie na obecnych stanowiskach i myślę, że kolejne nie przyniesie Ci żadnych trudności. Bardzo długo przesiadujesz na forum, serwerach, pomagasz ludziom w różnych problemach, zawsze byłaś i będziesz porządną kobietą. Nie widzę lepszej kandydatki lub lepszego kandydata, który mógłby sprawdzić się w tej roli lepiej od Ciebie. Jesteś według mojego skromnego zdania 'the best'. Jak można wywnioskować jestem na tak, wszystkie wymagania spełniasz i do niczego tak na prawdę nie można się doczepić. Jesteś najlepsza i życzę Ci samych sukcesów i jeszcze wyższych rang :). Powodzenia, trzymam kciuki :good:.

Napisano

Oh no co tu dużo pisać, jestem jak najbardziej na tak. Dziewczyna ogarnięta, kulturalna, no i sami wiemy, że to no live  :crazy:  Przyda się wam na pewno :D

Napisano

Jestem na tak:

+Duzo postow

+Juz troche jestes na sieci

-Podanie, dobrze wiesz o co chodzi :P

+Mysle ze da rade

Napisano

Madziu my Cie tu poprostu kochamy , Wielkie TAK 

-Ogar wielki (forum , serwery)

-Miła , że teraz takiej dziewczyny to ze świeczką szukać

Napisano

Jak najbardziej na duże tak. Najlepsza kandydatka na to stanowisko. Bardzo aktywna, sympatyczna a przede wszystkim bardzo pomocna. Wszystkie wymagania spełnione i wiem, że poradzi sobie. Jeszcze raz na TAK. :)

Powodzenia. :*

Nie żebym miał coś do Ciebie Raduś mordeczko, ale jakoś tak dziwnie wygląda jak wypowiadasz się w tym temacie ;)

A wracając do podania.

Z obecnych podań, praktycznie jedyne podanie, które się nadaje na akceptację.

Danka stara się być osobą bezkonfliktową, pomimo kilku sprzeczek z paroma osobami, ale każdy ma mniejsze i większe spiny :)

Osoba bardzo aktywna w życiu forum, myślę, że jeszcze nie do końca rozwinęła skrzydła tutaj, a ta posada może jej w tym pomóc, aczkolwiek ludzie mówią, że jestem seksistą i uważam, że kobieta nie pasuje na stanowisko Moderatora :P

Oczywiście na tak.

Powodzenia. 

Napisano

Mam nadzieje że uda Ci się pogodzić wszystkie obowiązki, ponieważ Twoja kandydatura mnie w pełni przekonuje. Nie słyszałem aby ktoś miał do Ciebie zastrzeżenia. Powodzenia.

Napisano

Jestem na wielkie, wielkie TAK. Nie ukrywam tego, że jesteś moją faworytką. Radzisz sobie bardzo dobrze z posadami jakie już masz i na pewno na stanowisku Moderatora będziesz się spisywać równie bardzo dobrze. Jesteś aktywna na forum, miłą, pomocną i przesympatyczną osobą. Powodzenia ! :)

Napisano

No to i ja się wypowiem, jak to napisałem pod twoim statusem obecnie nie ma osoby z lepszymi predyspozycjami (wśród składających) od Ciebie.

Sympatyczna, koleżeńska, odpowiedzialna, szczera, niearogancka i nie lubi chemii (tego nikt nie lubi, luz :D).

Cóż mogę powiedzieć, nie mam żadnych większych zastrzeżeń.

Jestem na tak.

Pozdrawiam

Napisano

Jak najbardziej tak.

Kulturalna i miła osoba

Pomocna

Za dużo by wypisywać jak dobrze się spełnia w swoich obowiązkach, więc napiszę MERCI, bo wyraża więcej niż 1000 słów :D

Powodzenia.

Napisano

Madzia, Madzia- zapracowałaś sobie na Moderatora. Widać, że jesteś lubiana, a to duży plus. Na tak. Powodzenia.

• Odpowiedzi 32
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Najaktywniejsi w tym temacie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...