Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 11 Grudnia 2014 #239706 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 1. Imię: Magdalena 2. Kontakt: Steam (STEAM_0:0:3814373), PW na forum. GG posiadam, ale z niego nie korzystam. Jak będzie taka potrzeba to podam. 3. Lokalizacja: Małopolska, Kraków. 4. Czas jaki poświęcasz dla CS'a: W dni robocze bardzo często, natomiast w weekendy na CS poświęcam 2-3 godziny, gdyż chodzę do szkoły. 5. Czas który poświęcasz dziennie na forum (około): Tutaj szczerze powiem, że jestem no-life. 6-9 godzin dziennie. 6. Posty (min. 250 sensownych): Są. 7. Co chciałbyś zrobić na Forum (uzasadnienie): Pilnować kultury i porządku oraz ładu na forum, zamykać tematy i otwierać je w razie potrzeby oraz w życiu forum pragnę przede wszystkim pomagać innym użytkownikom. 8. Dział którym chciałbyś się zajmować na forum: Obojętnie, może być całe forum. 9. Posiadanie umiejętności współpracy z ludźmi: Myślę, a przynajmniej mam taką nadzieję, że posiadam. Mam rangę redaktorki już od dość długiego czasu i dobrze dogaduje się z ludźmi oraz z wielką chęcią czytam, co piszą w wywiadzie. Można to ująć w kilka skromnych słów - jestem dobrą słuchaczką (nawet w realu, zawsze wolałam słuchać niż mówić). Po prostu potrafię wysłuchać i doradzić. 10. Posiadanie cierpliwości i systematyczności: Systematyczność i cierpliwość posiadam na spokojnie. 11. Coś o sobie: Mam na imię Magdalena, za miesiąc styknie mi 21 lat. Moją dobrą cechą jest pomaganie ludziom. Od ponad pół roku jestem adminką serwera Only DD2#2 i ponoć bardzo dobrze spisuję się w tej funkcji. Posiadam również admina na COD 500K lvl. Teraz chciałabym spróbować swoich sił w roli moderatorki. 12. Doświadczenie (czy zajmowałeś już kiedyś takie stanowisko oraz jak radzisz sobie w obsłudze skryptu IPB?): Moderatorką byłam już 2 razy i podobno nie zawiodłam, także stwierdzam, że doświadczenie mam dość dobre. 13. Obowiązkowe mikro: Posiadam, w laptopie. Pozdrawiam serdecznie, @Danke:* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matuss Napisano 11 Grudnia 2014 #239708 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem na TAK Koleżanka jest bardzo miła, sympatyczna, ogarnięta, staż jakiś tam ma więc myślę że ogarnie i warto jej dać szansę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kristo Napisano 11 Grudnia 2014 #239710 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na mega wielkie TAK - Staż na forum - Posty - Wszystkie obowiązki które jej wcześniej zostały powierzone wykonuje jak należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239712 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem na TAK - Staż na forum - Posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R4d3k Napisano 11 Grudnia 2014 #239714 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jak najbardziej na duże tak. Najlepsza kandydatka na to stanowisko. Bardzo aktywna, sympatyczna a przede wszystkim bardzo pomocna. Wszystkie wymagania spełnione i wiem, że poradzi sobie. Jeszcze raz na TAK. Powodzenia. :* @edit down: August, a dlaczego? To że jestem jej chłopakiem nie znaczy, że nie mogę się wypowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 11 Grudnia 2014 #239715 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Na tak, co tu dużo mówić, najlepsza osoba na to stanowisko, pomaga i stara się jak najbardziej może Powodzonka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 11 Grudnia 2014 #239716 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Odpowiednia osoba na to stanowisko- miła, sympatyczna, ogarnięta, aktywna, duża ilość czasu spędzona na forum... Co tu się dużo rozpisywać Duże TAK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Teez. Napisano 11 Grudnia 2014 #239725 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Oj Madziu, czekałem 50 minut, aby się wypowiedzieć w Twoim podaniu. Jesteś moją faworytką od samego początku. Radzisz sobie fantastycznie na obecnych stanowiskach i myślę, że kolejne nie przyniesie Ci żadnych trudności. Bardzo długo przesiadujesz na forum, serwerach, pomagasz ludziom w różnych problemach, zawsze byłaś i będziesz porządną kobietą. Nie widzę lepszej kandydatki lub lepszego kandydata, który mógłby sprawdzić się w tej roli lepiej od Ciebie. Jesteś według mojego skromnego zdania 'the best'. Jak można wywnioskować jestem na tak, wszystkie wymagania spełniasz i do niczego tak na prawdę nie można się doczepić. Jesteś najlepsza i życzę Ci samych sukcesów i jeszcze wyższych rang . Powodzenia, trzymam kciuki :good:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 11 Grudnia 2014 #239726 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Również na TAK! Powody wymienili chłopaki u góry Więc nie będę powtarzał Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielonaa. Napisano 11 Grudnia 2014 #239730 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Oczywiscie na tak mila, sympatyczna, ulozona i wywiazuje sie doskonale ze swoich obowiazkow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239731 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Oh no co tu dużo pisać, jestem jak najbardziej na tak. Dziewczyna ogarnięta, kulturalna, no i sami wiemy, że to no live :crazy: Przyda się wam na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.:Vipo:. Napisano 11 Grudnia 2014 #239734 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Również na tak! Najlepsza osoba na to stanowisko :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239737 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Jestem na tak: +Duzo postow +Juz troche jestes na sieci -Podanie, dobrze wiesz o co chodzi +Mysle ze da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2014 #239738 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2014 Madziu my Cie tu poprostu kochamy , Wielkie TAK -Ogar wielki (forum , serwery) -Miła , że teraz takiej dziewczyny to ze świeczką szukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 12 Grudnia 2014 #239788 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jak najbardziej na duże tak. Najlepsza kandydatka na to stanowisko. Bardzo aktywna, sympatyczna a przede wszystkim bardzo pomocna. Wszystkie wymagania spełnione i wiem, że poradzi sobie. Jeszcze raz na TAK. Powodzenia. :* Nie żebym miał coś do Ciebie Raduś mordeczko, ale jakoś tak dziwnie wygląda jak wypowiadasz się w tym temacie A wracając do podania. Z obecnych podań, praktycznie jedyne podanie, które się nadaje na akceptację. Danka stara się być osobą bezkonfliktową, pomimo kilku sprzeczek z paroma osobami, ale każdy ma mniejsze i większe spiny Osoba bardzo aktywna w życiu forum, myślę, że jeszcze nie do końca rozwinęła skrzydła tutaj, a ta posada może jej w tym pomóc, aczkolwiek ludzie mówią, że jestem seksistą i uważam, że kobieta nie pasuje na stanowisko Moderatora Oczywiście na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239789 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Mam nadzieje że uda Ci się pogodzić wszystkie obowiązki, ponieważ Twoja kandydatura mnie w pełni przekonuje. Nie słyszałem aby ktoś miał do Ciebie zastrzeżenia. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`Shooter. Napisano 12 Grudnia 2014 #239860 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jestem na wielkie, wielkie TAK. Nie ukrywam tego, że jesteś moją faworytką. Radzisz sobie bardzo dobrze z posadami jakie już masz i na pewno na stanowisku Moderatora będziesz się spisywać równie bardzo dobrze. Jesteś aktywna na forum, miłą, pomocną i przesympatyczną osobą. Powodzenia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 12 Grudnia 2014 #239864 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jak najbardziej jestem na Tak . Miła Ogarnięta Często na forum Myślę ze ogarnie to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 12 Grudnia 2014 #239914 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 No to i ja się wypowiem, jak to napisałem pod twoim statusem obecnie nie ma osoby z lepszymi predyspozycjami (wśród składających) od Ciebie. Sympatyczna, koleżeńska, odpowiedzialna, szczera, niearogancka i nie lubi chemii (tego nikt nie lubi, luz ). Cóż mogę powiedzieć, nie mam żadnych większych zastrzeżeń. Jestem na tak. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pos Napisano 12 Grudnia 2014 #233701 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Jak najbardziej tak. Kulturalna i miła osoba Pomocna Za dużo by wypisywać jak dobrze się spełnia w swoich obowiązkach, więc napiszę MERCI, bo wyraża więcej niż 1000 słów Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239940 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 NA TAK: -staż na serwie -ogarnieta -miła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #239951 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 NA TAK: - Ogarnięty - Pomaga - Posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guciu_ Napisano 12 Grudnia 2014 #239971 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Również na tak! Najlepsza osoba na to stanowisko :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 12 Grudnia 2014 #240066 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Bardzo aktywna i zaangażowana w życie forum jak i serverów. Lubiana i uważana. Moim zdaniem dobra kandydatka. Daję Ci tak, powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2014 #240112 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2014 Madzia, Madzia- zapracowałaś sobie na Moderatora. Widać, że jesteś lubiana, a to duży plus. Na tak. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi