pionteczekessa Napisano 24 Lutego 2017 Autor #428778 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2017 4 godziny temu, MemesiO napisał: Zapewne odpisza ci, że nie ma takiego rozszerzenia ^.^ Występuje problem z ą nadal zaznacza cała treść. Tylko i wyłącznie podczas cytowania. Zrozumcie, że nie ma możliwości dodania formatowanych nicków na Chatboxie. Nie jestem aż tak zaawansowany by edytować aplikację. Co do "ą" poczytaj poprzednie posty, wyjaśniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 25 Lutego 2017 #428957 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Forum ma jakiś błąd, ponieważ wcześniej pod najświeższymi tematami były najświeższe posty, a teraz to wygląda tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 25 Lutego 2017 #428988 Udostępnij Napisano 25 Lutego 2017 Nadal szablony liczone są jako posty : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolusi21 Napisano 26 Lutego 2017 #429125 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Dnia 18.02.2017 o 00:11, Freezu #URLOP napisał: Nie wiem czy na innych serwerach CSGO MOD też tak jest ale na #5 nie działa komenda /wymien ani /daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 26 Lutego 2017 #429217 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 Dnia 24.02.2017 o 23:55, Freezu #URLOP napisał: Zrozumcie, że nie ma możliwości dodania formatowanych nicków na Chatboxie. Nie jestem aż tak zaawansowany by edytować aplikację. Co do "ą" poczytaj poprzednie posty, wyjaśniłem. Edytować aplikację, przecież to jest w ACP w plikach. Co do "ą", napiszcie do supportu, na forum kolegi to wystarczyło by podesłali łatkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 26 Lutego 2017 Autor #429229 Udostępnij Napisano 26 Lutego 2017 14 minut temu, MemesiO napisał: Edytować aplikację, przecież to jest w ACP w plikach. Co do "ą", napiszcie do supportu, na forum kolegi to wystarczyło by podesłali łatkę. Gdzie Ty widziałeś jakieś pliki w ACP? Napisałem, wspomniałem o tym już wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inte Tillgänglig Danke:* Napisano 27 Lutego 2017 #429306 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2017 Proszę o poprawę: W momencie, gdy klikam na swój nick i chcę przejść do mojego profilu, pokazuje profil jakiegoś gostka, nie mój. ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Lutego 2017 #429571 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Na telefonie nie mam ikonek wiadomości i powiadomień, wcześniej było okey więc nie wiem czemu mam ten błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 28 Lutego 2017 #429578 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 31 minut temu, BeZzi napisał: Na telefonie nie mam ikonek wiadomości i powiadomień, wcześniej było okey więc nie wiem czemu mam ten błąd. Potwierdzam także mam ten sam błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Lutego 2017 Autor #429612 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 3 godziny temu, BeZzi napisał: Na telefonie nie mam ikonek wiadomości i powiadomień, wcześniej było okey więc nie wiem czemu mam ten błąd. 3 godziny temu, Olka♡ napisał: Potwierdzam także mam ten sam błąd. Obiecałem jakiś czas temu i zapomniałem, więc macie już naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 28 Lutego 2017 #429626 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Teraz tak. 1.UBT ma mieć dostęp do IP a dlaczego? Nie raz podany jest sam sid, nic i dzięki temu łatwo się weryfikowało zmianę IP. Ponadto @BeZzi czy kto inny dzięki temu przyłapał. Wcześniej jako OP walczyłem i mieli proszę przywrócić tak jak powinno być. 2.Ukrywanie postów. UBT także powinno mieć taką możliwość w UBT. Nie rozumiem słowa nie, bo się robi przez to fajny syf- ja unikam i walczę o to. 3. OP serwera mają mieć modernizacje zamykanie tematów. Nie róbcie jaj, odbiera admina i zamyka, po co robić kolejny syf? Proszę to zrealizować, bo trochę śmieszne jest przed forum były te najważniejsze możliwości teraz nie ma. 2 pkt jednak nie ale tamte 2 proszę o realizacje. @BeZzi ma rację, trochę przesadziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 28 Lutego 2017 #429630 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 10 minut temu, happy napisał: Teraz tak. 1.UBT ma mieć dostęp do IP a dlaczego? Nie raz podany jest sam sid, nic i dzięki temu łatwo się weryfikowało zmianę IP. Ponadto @BeZzi czy kto inny dzięki temu przyłapał. Wcześniej jako OP walczyłem i mieli proszę przywrócić tak jak powinno być. 2.Ukrywanie postów. UBT także powinno mieć taką możliwość w UBT. Nie rozumiem słowa nie, bo się robi przez to fajny syf- ja unikam i walczę o to. 3. OP serwera mają mieć modernizacje zamykanie tematów. Nie róbcie jaj, odbiera admina i zamyka, po co robić kolejny syf? Proszę to zrealizować, bo trochę śmieszne jest przed forum były te najważniejsze możliwości teraz nie ma. Zgadzam się prawie ze wszystkim tylko nie z nr 2. ukrywanie postów przez UBT przypomne tylko jaki był przez to haos jeden ukrywał post drugiego. Ukrywał, bo zrobił błąd bo tamten był szybszy itp, nie powinno tego być od tego są moderatorzy i mają nad tym czuwać. Nie chce tego bałaganu jaki był przedtem dlatego jestem przeciwny tej reformie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 28 Lutego 2017 #429641 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2017 Przypinam się, Ubt nie może mieć dostępu do ukrywania postów, zrobi się chaos. Zrobiłem z tym porządek przed upadkiem forum i chce aby tak pozostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 1 Marca 2017 #429897 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dnia 18.02.2017 o 10:51, SUNN. napisał: Jeśli kogoś zacytuję w poście to skrót alt+a powoduje napisanie "ą" i zaznaczenie całej zawartości posta, więc jeśli szybko piszemy to usuwamy sobie całą treść Problem od prawie 2ch tygodni nadal występuje i strasznie utrudnia w korzystaniu z forum - proszę o naprawienie tego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dupadupadupadupa Napisano 1 Marca 2017 #429927 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Przed awarią forum można było przyznawać bodajże 25 repek, teraz tylko 5. Wróci stary limit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolusi21 Napisano 1 Marca 2017 #429961 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Chce poinformować ADMINÓW, że na CS GO #5 nie działają komendy /wymien i /daj Proszę to ogarnąć jak Najszybciej !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 1 Marca 2017 #429972 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 3 godziny temu, SQNFUN napisał: Problem od prawie 2ch tygodni nadal występuje i strasznie utrudnia w korzystaniu z forum - proszę o naprawienie tego... Nie wiem czy czytałeś odpowiedź odnośnie tego buga (zakładam że nie) ale ani Lolek ani Freezu nic na to nie poradzą dopóki nie wyjdzie aktualizacja IPB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Marca 2017 #430015 Udostępnij Napisano 1 Marca 2017 Dodałbym możliwość pokazywania czasu spędzonego na forum :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 2 Marca 2017 #430105 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Gdy na stronie głównej w tabelce statusów kliknę u byle kogo w "odpowiedzi" wyświetla mi się coś takiego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 2 Marca 2017 #430211 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Proponuje dodać dział "Propozycje dotyczące redakcji" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 2 Marca 2017 #430226 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 usunięcie Borna z opiekuna coda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 2 Marca 2017 #430246 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) 1# Opiekunowie serwerów widzą ostrzeżenia użytkowników... (bynajmniej Ripton tak twierdzi) 2# Proponuje dodać opcję widzenia warnów dla wszystkich użytkowników forum. Edytowane 2 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 2 Marca 2017 #430252 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 (edytowane) 11 minut temu, SQNFUN napisał: 1# Opiekunowie serwerów widzą ostrzeżenia użytkowników... (bynajmniej Ripton tak twierdzi) 2# Proponuje dodać opcję widzenia warnów dla wszystkich użytkowników forum. Mnie do tego nie mieszaj Nie widzę ich. Edytowane 2 Marca 2017 przez Ripton Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 2 Marca 2017 #430253 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 1 minutę temu, Ripton napisał: Mnie do tego nie mieszaj Nie widzę ich. Nie spamuj, akurat jesteś tutaj najmniej istotny, moją propozycją jest aby wszyscy użytkownicy widzieli warny innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Marca 2017 #430329 Udostępnij Napisano 2 Marca 2017 Wersja na telefony będzie również ulepszana? Jest sporo błędów tylko nie wiem czy jest sens o nich pisać, czy może chcesz dopracować najpierw wersję komputerową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi