SQNFUN Napisano 11 Marca 2017 #432476 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 (edytowane) W nieprzeczytanej zawartości dalej jest problem, bo gdy zaznaczam abym widział wszystko to dalej nie widzę tematów/postów które już czytałem. EDIT: ponadto podbijam prośbę z góry aby wszyscy użytkownicy forum mieli do rozdania po 20 punktów reputacji tak jak to było przed resetem forum. Edytowane 11 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 11 Marca 2017 Autor #432490 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 42 minuty temu, SQNFUN napisał: W nieprzeczytanej zawartości dalej jest problem, bo gdy zaznaczam abym widział wszystko to dalej nie widzę tematów/postów które już czytałem. EDIT: ponadto podbijam prośbę z góry aby wszyscy użytkownicy forum mieli do rozdania po 20 punktów reputacji tak jak to było przed resetem forum. Ale to nie jest żaden błąd, nie rozumiesz na czym polega działanie tej funkcji. Nazwa mówi sama za siebie - NIEprzeczytana zawartość, czyli tylko ta, której nie przeczytałeś. Jeśli chcesz przeglądać wszystkie posty, to masz opcję "Aktywność" w menu. Co do reputacji, aquax zadecydował, że zostaje 10, a 20 będzie dla rangi premium. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 11 Marca 2017 #432580 Udostępnij Napisano 11 Marca 2017 Nie wiem czy tak powinno być, czy ja już jestem ślepy, ale zauważyłem, że brakuje działu adminowskiego w dziale serwerów: ODD2#2, DD2+DM, DD2/INF, FFA, CS:GO Mod #1, #2, oraz nazwa tego działu na serwerze cod 800, cod 200 oraz CS:GO BF4 różnią się od pozostałych, "Admin [serwer]" a w przypadku tych serwerów "Admini [serwer]". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Marca 2017 #432616 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 12 godzin temu, Freezu napisał: Ale to nie jest żaden błąd, nie rozumiesz na czym polega działanie tej funkcji. Nazwa mówi sama za siebie - NIEprzeczytana zawartość, czyli tylko ta, której nie przeczytałeś. Jeśli chcesz przeglądać wszystkie posty, to masz opcję "Aktywność" w menu. Co do reputacji, aquax zadecydował, że zostaje 10, a 20 będzie dla rangi premium. Doskonale rozumiem na czym polega działanie tej funkcji ale to raczej Ty nie rozumiesz o co mi chodzi dlatego jeszcze raz wrzucę screena. Wytłumacz mi do czego ta opcja służy? Specjalnie wciskam, że chcę widzieć wszystko, a tego nie widzę. Jak widzisz na screenie "nieprzeczytaną zawartość" mam odznaczoną. Przed resetem forum ta opcja działała prawidłowo i jak chciałem widzieć posty które czytałem, to je tam widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 12 Marca 2017 #432621 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Jak ostatnio zgłaszałam problem z powiadomieniami i IP, to tylko te powiadomienia zostały naprawione. Dalej na komórce nie widzę IP użytkowników, a jest mi to na prawdę potrzebne bo głównie na forum siedzę na telefonie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 12 Marca 2017 Autor #432699 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 4 godziny temu, SQNFUN napisał: Doskonale rozumiem na czym polega działanie tej funkcji ale to raczej Ty nie rozumiesz o co mi chodzi dlatego jeszcze raz wrzucę screena. Wytłumacz mi do czego ta opcja służy? Specjalnie wciskam, że chcę widzieć wszystko, a tego nie widzę. Jak widzisz na screenie "nieprzeczytaną zawartość" mam odznaczoną. Przed resetem forum ta opcja działała prawidłowo i jak chciałem widzieć posty które czytałem, to je tam widziałem. Nie mam pojęcia co autor silnika miał na myśli dodając taką opcję - na innych forach działa to na takiej samej zasadzie, bo sprawdzałem. Może na poprzednich wersjach było inaczej, ale teraz nie ma możliwości żeby to działało tak jak mówisz. Wytłumaczę łopatologicznie: wchodzisz w "Aktywność" - widzisz całą (przeczytaną i nieprzeczytaną zawartość). Następnie z poziomu "Aktywność" wchodzisz w "Nieprzeczytaną zawartość" - widzisz jedynie nieprzeczytane posty, nazwa mówi sama za siebie. Więc jeśli chcesz przeglądać przeczytane posty to innej możliwości niż ta, którą Ci opisałem nie ma i nie będzie, bo nie jest to żaden błąd, wystarczy wejść w "Aktywność". 3 godziny temu, Missia napisał: Jak ostatnio zgłaszałam problem z powiadomieniami i IP, to tylko te powiadomienia zostały naprawione. Dalej na komórce nie widzę IP użytkowników, a jest mi to na prawdę potrzebne bo głównie na forum siedzę na telefonie. Zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Marca 2017 #432703 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 8 minut temu, Freezu napisał: Nie mam pojęcia co autor silnika miał na myśli dodając taką opcję - na innych forach działa to na takiej samej zasadzie, bo sprawdzałem. Może na poprzednich wersjach było inaczej, ale teraz nie ma możliwości żeby to działało tak jak mówisz. Wytłumaczę łopatologicznie: wchodzisz w "Aktywność" - widzisz całą (przeczytaną i nieprzeczytaną zawartość). Następnie z poziomu "Aktywność" wchodzisz w "Nieprzeczytaną zawartość" - widzisz jedynie nieprzeczytane posty, nazwa mówi sama za siebie. Więc jeśli chcesz przeglądać przeczytane posty to innej możliwości niż ta, którą Ci opisałem nie ma i nie będzie, bo nie jest to żaden błąd, wystarczy wejść w "Aktywność". Zrobione. Nie musiałeś tłumaczyć mi jak działa "Aktywność", bo to akurat wiem - chodziło mi tylko o ten problem o którym napisałem wyżej i potrafię zrozumieć że nic z tym nie zrobicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 12 Marca 2017 #432710 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Usunąć dodawanie reputacji w statusie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 13 Marca 2017 #433038 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Zaczynamy! Napisy po prawej stronie nachodzą się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 13 Marca 2017 #433039 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 http://screenshot.sh/odAn2WgiPncLo w tym białym kwadraciku powinna być chyba liczba reputek przyznanych za post, a pojawia się dopiero po najechaniu na niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frost` Napisano 13 Marca 2017 #433048 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Edycja rangi zbanowany bo nie widać teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 13 Marca 2017 #433051 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 (edytowane) Proponuje aby banery serwerów podświetlały się dopiero wtedy, kiedy się na nie najedzie myszką (tak jak baner GT) : + Edytowane 13 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 13 Marca 2017 Autor #433058 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Dnia 12.03.2017 o 12:48, Ripton napisał: Usunąć dodawanie reputacji w statusie? Nie ma takiej potrzeby. 27 minut temu, Missia napisał: Zaczynamy! Napisy po prawej stronie nachodzą się. Zrobione. IP również. 24 minuty temu, HaZarD napisał: http://screenshot.sh/odAn2WgiPncLo w tym białym kwadraciku powinna być chyba liczba reputek przyznanych za post, a pojawia się dopiero po najechaniu na niego. Zrobione. 12 minut temu, Frost` napisał: Edycja rangi zbanowany bo nie widać teraz Ranga Zbanowany jest aktualnie zbędna. 10 minut temu, SQNFUN napisał: Proponuje aby banery serwerów podświetlały się dopiero wtedy, kiedy się na nie najedzie myszką (tak jak baner GT) : Nie ma takiej potrzeby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 13 Marca 2017 #433059 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Teraz, Freezu napisał: Nie ma takiej potrzeby. Zrobione. IP również. Zrobione. Ranga Zbanowany jest aktualnie zbędna. Nie ma takiej potrzeby. pominąłeś ten błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 13 Marca 2017 Autor #433063 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 8 minut temu, SQNFUN napisał: pominąłeś ten błąd Zrobione. @SQNFUN nie przewidujemy tego typu zmian. Wystarczy kliknąć w logo po lewej stronie by Cię przeniosło na główną stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 13 Marca 2017 #433066 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Proponowałbym wyśrodkować jak i powiększyć logo, bądź ustawić tak aby po kliknięciu w 'tego żołnierza' również przenosiło na stronę główną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 13 Marca 2017 #433070 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 13 Marca 2017 #433071 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Nie widać kto wspomniał o Tobie temat jest powiadomienie na głównej, ale nie ma jej w tym dzwoneczku u góry I chciałbym podziękować za wkład włozony w nowy styl! @Freezu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 13 Marca 2017 Autor #433095 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 43 minuty temu, .:Aga:. napisał: Zrobione. 43 minuty temu, BeZzi napisał: Nie widać kto wspomniał o Tobie temat jest powiadomienie na głównej, ale nie ma jej w tym dzwoneczku u góry I chciałbym podziękować za wkład włozony w nowy styl! @Freezu Wystarczy zmienić opcje powiadomień w profilu. Ja jedynie wgrywałem i poprawiałem, autorem nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 13 Marca 2017 #433151 Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Ja osobiście, wyłączyłbym reputki ze statusów, żeby nie było takich sytuacji, pamiętacie o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 14 Marca 2017 #433238 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Nie widać kto przeczytał dany temat. Tak jak wyżej pisano też jestem za tym żeby reputki ze statusów zniknęły. Brak działów admina https://scr.hu/58dvYv [ONLY DD2#2] [DD2+DM] [DD2/INF] [FFA] [CS:GO Mod#2] Nie widać IP. Edytowane 14 Marca 2017 przez BeZzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 14 Marca 2017 #433240 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 (edytowane) Jak się wkleja inny temat w poście wygląda to tak : Edytowane 14 Marca 2017 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 14 Marca 2017 Autor #433321 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 11 godzin temu, SQNFUN napisał: Jak się wkleja inny temat w poście wygląda to tak : Wszystko poprawione. 9 godzin temu, Mentosik. napisał: Fajnie byłoby dodać opcję: Wersja komputerowa, w dolnej części forum (opcja przydatna dla urządzeń mobilnych) Da się w końcu odznaczyć automatyczne obserwowanie tematu, w którym się wypowiadam? Tabela wyników jest strasznie rozjechana Wystarczy zrobić tak: Obserwowanie możesz wyłączyć ręcznie. O którą tabelę Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 14 Marca 2017 #433452 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 proponuje usunac z tabelki ostatnich postow wyswietlanie szablonow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doman Napisano 14 Marca 2017 #433483 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Za każdym razem gdy wstawiam jakiś temat w dziale redakcji to na samym dole wszystkie zdjęcia mi się pojawiają. Opcja edytuj i usunięcie tego nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi