Max Napisano 14 Listopada 2019 #574768 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 Serdecznie zapraszam chetne osoby do zapisow Przypominam o zastosowaniu sie do ponizszego wzoru! Wzór: Nick: Dlaczego Ty?: Kontakt (steam, gg): Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 21 Listopada 2019 #575455 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2019 Nick: WaRninG1 Dlaczego Ty?:Jesteś osobą z długim stażem na forum dawno nic nie mówiłem o sobie Kontakt: Steam, forum Clueey dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 24 Listopada 2019 #575656 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2019 Nick: Bezzi Dlaczego Ty?: Mój ostatni wywiad był parę lat temu, gdzie przez ten czas sporo się zmieniło w moim życiu. Kontakt: mg, forum Max dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 9 Grudnia 2019 #577037 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2019 nick: freezu (znany tez pod pseudonimem magdalena, anna lub klarka) dlaczego ty: zawsze marzylem zeby udzielic wywiadu na mh kontakt: forum, steam, nasza-klasa, gadu gadu, twitter Vix33nek! dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzejki Napisano 6 Stycznia 2020 #581143 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2020 to ja tez sie zglaszam, jesli ktos bylby zainteresowany to kontakt przez forum, w celu ugadania terminu a wywiad najlepiej na steam. pozdrawiam serdecznie Gunia dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 18 Stycznia 2020 #582749 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nick: Knopa Dlaczego Ty?: Knopa Kontakt (steam, gg): Knopa Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzarnyOgien Napisano 18 Stycznia 2020 #582751 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2020 Nick: Marichuanen Dlaczego Ty?: Chciałbym się pokazać z dobrej strony. Kontakt: gg/pw Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reejku Napisano 19 Stycznia 2020 #582770 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2020 Nick: Reeejkuu Dlaczego Ty?: chętnie bym coś opowiedział o sobie Kontakt: forum Max dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tbw#AIM Napisano 6 Lutego 2020 #585457 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 (edytowane) Nick: tbw #AIM Dlaczego Ty?: Mysle ze byłby ciekawy wywiad ze mna :p Kontakt: Steam,forum Edytowane 6 Lutego 2020 przez tbw#AIM Max i Reejku dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 6 Lutego 2020 #585471 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2020 Nick: Vix33nek Dlaczego Ty?: Mysle nad powrotem na jakies stanowisko, troche nowych ludzi jest myślę że moglbym sie dać nowym ludkom poznać, chetnie odpowiem na jakieś pytanka :p Kontakt: Steam,forum Clueey, Reejku, Max i 1 inny dodali reakcje 2 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joolz Napisano 26 Marca 2020 #591772 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Nick : joolz. Dlaczego Ty: bo prowadzę spontaniczne zycie, z któego czerpie na maxa korzyści, wywiadu tez nie miałem wiec może to znak:D Kontak: forum, tel nr znasz, steam pewnie tez choćby po profilu j4k s!3 gr4, Max, Reejku i 1 inny dodali reakcje 3 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krystiaff Napisano 26 Marca 2020 #591780 Udostępnij Napisano 26 Marca 2020 Nick: Krystiaff Dlaczego Ty?: Trochę lat już tu jestem co prawda z przerwami więc chciałbym coś opowiedzieć o sobie. Kontakt (steam, gg): forum (jestem codziennie), steam. Max dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 3 Kwietnia 2020 #592928 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Nick: Pyrek Dlaczego Ty?: Jestem już troszkę na sieci, kilka osób może mnie kojarzyć, lecz chciałbym dać się bardziej poznać Kontakt (steam, gg): steam/forum Max dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamekh Napisano 3 Kwietnia 2020 #592935 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2020 Wzór: Nick: Adamekh Dlaczego Ty?: Jestem wice-prezesem stowarzyszenia charytatywnego który organizuje akcje międzynarodowe, rap-festiwale po całej Polsce ! Myślę że będzie to bardzo ciekawa lektura ! Kontakt (steam, gg): Zapraszam na pw na forum, potem się dodamy na fb czy coś i ustalimy szczegóły ! pozdrawiam Max dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JugoL^^ Napisano 28 Kwietnia 2020 #595940 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2020 Nick: JugoL^^ Dlaczego Ty?:Dlaczego nie? Nudzi mi się na forum i jestem tak jakby świeżak na forum i mogę dać się poznać Kontakt (steam, gg):Steam, GG , Discord, Forum Max dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Don Mateuko Napisano 26 Lipca 2020 #604548 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2020 (edytowane) #REFRESH Nowe siły na pokładzie, zapraszam do zgłoszeń Wzór: Nick: Dlaczego Ty?: Kontakt (steam, gg): Edytowane 26 Lipca 2020 przez Pyrek Max dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pemeq #URLOP Napisano 26 Lipca 2020 #604564 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2020 Nick :pemeq Dlaczego Ty?: lubię odpowiadać na pytania i lubię próbować nowych rzeczy dlatego warto spróbować i tego Kontakt (steam, gg): STEAM_0:0:508009550 Don Mateuko i elo elo 350 dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xAdrriano Napisano 27 Lipca 2020 #604619 Udostępnij Napisano 27 Lipca 2020 Nick: xAdrriano Dlaczego Ty?: mało wywiadów Kontakt (steam, gg): forum/steam :https://steamcommunity.com/id/xadrriano/ Don Mateuko dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 28 Sierpnia 2020 #607041 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2020 Nick: Kasia Dlaczego Ty?: długo mnie nie było, część z Was mnie pamieta, a nowej części osób mogę troche o sobie powiedzieć Kontakt (steam,gg): fb, forum, steam Missia, Max, Don Mateuko i 1 inny dodali reakcje 2 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAI Napisano 5 Września 2020 #607736 Udostępnij Napisano 5 Września 2020 Nick: Kai Dlaczego Ty?: Jestem nowy i może ktoś chciałby mnie lepiej poznać Kontakt (steam, gg): steam forum ts MH elo elo 350 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 20 Października 2020 #610315 Udostępnij Napisano 20 Października 2020 Nick: elo elo 350 (dla niektórych ebe ebe pozdro ekipa among us ) Dlaczego Ty?: A dlaczego nie? Ostatni wywiad (normalny, tego pisanego przez Warninga nie liczę) był 2 lata temu poprowadzony przez @Rekuseq, od tego czasu się pozmieniało w moim życiu, poza tym tamten wywiad pisaliśmy trochę dla jaj i byłem w miarę świeży na forum Kontakt (steam, gg): STEAM, pw na forum Squb i Don Mateuko dodali reakcje 1 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JABOL Napisano 6 Marca 2021 #621130 Udostępnij Napisano 6 Marca 2021 Nick: @JABOL Dlaczego Ty?: Chciałbym dać możliwość społeczności Multi-Head aby bardziej mnie poznali i dostali więcej informacji na mój temat, ponieważ planuję tu zagościć na dłużej. Kolejną rzeczą jest chęć wzięcia udziału w wywiadzie, ponieważ bardzo dawno nie miałem takiej możliwości a bardzo chętnie porozmawiam z kimś mądrym Kontakt (steam, gg): Forum najlepiej Don Mateuko i pemeq #URLOP dodali reakcje 2 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mefedr0n Napisano 25 Października 2021 #637478 Udostępnij Napisano 25 Października 2021 Nick: Kolqu Dlaczego Ty?: Dawno wywiadu nie było a chciałbym coś o sobie powiedzieć, ponieważ niektóre osóbki mnie nie znają Kontakt (steam, gg): Forum, sprawniej i szybciej elo elo 350 dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUHRER Napisano 8 Marca 2022 #647343 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 ~Odświeżam temat. Zgłaszajcie się poniżej. pemeq #URLOP dodał reakcję 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Max Napisano 8 Marca 2022 #647346 Udostępnij Napisano 8 Marca 2022 Nick: Max Dlaczego Ty?: Dlaczego nie? Kontakt (steam, gg): Steam, forum Missia, pemeq #URLOP i FUHRER dodali reakcje 2 1 Cytat wielokrotny Cytuj @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi