Redcode Napisano 1 Kwietnia 2017 #438140 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć i czołem panowie, i panie. Mam na imię Sebastian, i mam 22 lat na karku. Interesuję się anime, muzyką, grami, książkami, alkoholem. Anime oglądam od dzieciaka, zaczęło się od "Naruto" i "Król Szamanaów" Muzyką zaraziłem się jakoś sam z siebie, słucham wszystkiego co wpadnie w ucho, ale hip hop for ever. Grami zaraził mnie kolega z dzieciństwa, pierwszą grę jaką zagrałem to chyba była Prince of Persia, jeszcze ta co tylko w góra + dół i lewo + prawo się chodziło. Książki zacząłem czytać w gimnazjum, nie pamiętam jaką pierwsza przeczytałem, ale muszę mieć chęci i motywację do tego. Aktualnie czytam Kryminał "Nie mów nikomu" Cobena Harlana. Alkoholem, heeheh... Długa historia "Polak nie kaktus, pić musi" A na wasze servery trafiłem przypadkiem , poprzez tą wyszukiwarkę na CS. Wcześniej grałem na innym serverze, ale zaczęło się tam pier* i pełno cziterów zaczęło przychodzić. Dalej nie wiem co napisać, więc na tym koniec. Pozdrawiam. Edytowane 6 Kwietnia 2017 przez Redcode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 1 Kwietnia 2017 #438141 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Siemano, czerwony tylko dla administracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 1 Kwietnia 2017 #438147 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Cześć, zmień kolorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 1 Kwietnia 2017 #438151 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fluuoreQ Napisano 1 Kwietnia 2017 #438152 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 (edytowane) Witam Zapraszam Na CS:GO MOD + BF4 Edytowane 1 Kwietnia 2017 przez fluuoreQ Podpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 1 Kwietnia 2017 #438153 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 1 Kwietnia 2017 #438164 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 1 Kwietnia 2017 #438179 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exe.cfg [^] Napisano 1 Kwietnia 2017 #438183 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Cześć : ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomass ツ Napisano 1 Kwietnia 2017 #438192 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xiaulin Napisano 1 Kwietnia 2017 #438202 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2017 elo, Zapraszam na dd2 inf nuke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 2 Kwietnia 2017 #438251 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2017 Siemaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 6 Kwietnia 2017 #439157 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 No Siemano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 6 Kwietnia 2017 #439158 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 6 Kwietnia 2017 #439159 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 Hejka, zedytuj przywitanie, ponieważ nie można pisać cały tekst kolorkiem. @Redcode Ja mogę xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 6 Kwietnia 2017 Autor #439226 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 2 godziny temu, Missia napisał: Hejka, zedytuj przywitanie, ponieważ nie można pisał cały tekst kolorkiem. Jenyyy... tak źle, tak nie dobrze, ale to ruzofy! PS. Pisać* i przed emotikoną nie stawia się kropki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 6 Kwietnia 2017 #439320 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2017 O ktoś co też ogląda anime Witaj na sieci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439406 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 17 godzin temu, WolfIDraV napisał: O ktoś co też ogląda anime Witaj na sieci Ktoś co też ogląda anime., to nie mam tutaj mangozjebuf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439407 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Dnia 6.04.2017 o 15:33, Missia napisał: Hejka, zedytuj przywitanie, ponieważ nie można pisać cały tekst kolorkiem. @Redcode Ja mogę xD Nie możesz lol XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WolfIDraV Napisano 7 Kwietnia 2017 #439408 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Redcode napisał: Ktoś co też ogląda anime., to nie mam tutaj mangozjebuf? Może jest ktoś ale ci nie powiem kto bo sam nwm. Jedynie kojarzę @Natsu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439411 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 9 minut temu, WolfIDraV napisał: Może jest ktoś ale ci nie powiem kto bo sam nwm. Jedynie kojarzę @Natsu! A spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439414 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 (edytowane) Za manga srednio przepadam, naruta i bleacha mange przeczytalem jedynie no i mysle nad fairy tail bo sie doczekac 3ciego sezony nie moge, epicka wyebioza polecam fairy tail! Witam, witam Edytowane 7 Kwietnia 2017 przez Natsu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439415 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 2 minuty temu, Natsu! napisał: Za manga srednio przepadam, 2-3 przeczytalem moze Witam, witam Ja mangi w życiu nie przeczytałem, wole anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Natsu Dragneel Napisano 7 Kwietnia 2017 #439419 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 Teraz, Redcode napisał: Ja mangi w życiu nie przeczytałem, wole anime Mam to samo, ale powiem Ci, ze jak skonczylem ogladac Naruta, Bleacha no i teraz fairy tail to sie powstrzymac nie moglem, nie moglem sie strasznie doczekac do bedzie dalej w kolejnych sezonach, ale mysle, ze jednak fairy tail mangi czytal nie bede, wole jednak poczekac na anime podczas ogladania byc zaskoczonym wyebistoscia tego anime niz przeczytac czarno biala mange i mniej sie ekscytowac samym anime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redcode Napisano 7 Kwietnia 2017 Autor #439421 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2017 3 minuty temu, Natsu! napisał: Mam to samo, ale powiem Ci, ze jak skonczylem ogladac Naruta, Bleacha no i teraz fairy tail to sie powstrzymac nie moglem, nie moglem sie strasznie doczekac do bedzie dalej w kolejnych sezonach, ale mysle, ze jednak fairy tail mangi czytal nie bede, wole jednak poczekac na anime podczas ogladania byc zaskoczonym wyebistoscia tego anime niz przeczytac czarno biala mange i mniej sie ekscytowac samym anime No dokładnie Ja teraz mam krótką przerwę, ale zacznę oglądać to pewnie z fotela nie będę wstawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi