Missia Napisano 2 Sierpnia 2017 #464535 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Witajcie. Powracamy do konkursu na najpopularniejszego użytkownika miesiąca. Głosujemy do końca sierpnia, tzn. 31.08.2017.r do godziny 20:00! Macie sporo czasu, więc nie musicie głosować od razu po wrzuceniu tego tematu. Mini regulamin: 1. Zakaz głosowania na siebie! 2. Można oddawać głosy na max 2 osoby. 3. H@, OPS, S@, i SM nie biorą udziału w konkursie. 4. Głosy typu "bo tak" itp, uważane będą za spam, oraz karane ostrzeżeniami. 5. Każdy ma dostosować się do wzoru, oraz stosować się do regulaminu. Swój głos oddajemy stosując się do wzoru: Nick Kandydata: Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? :Nagrody: I miejsce - Unikalna ranga na forum oraz premium na miesiąc. II miejsce - Premium na miesiąc.III - Premium na dwa tygodnie. Pamiętajcie, że jest to głosowanie na najpopularniejszego użytkownika miesiąca lipiec, a nie sierpień. Osoba, która zostanie najpopularniejszą miesiąc po miesiącu oddaje rangę osobie na miejscu drugim oraz otrzymuje premium na miesiąc. (Przykładowo: Malu otrzymał najpopularniejszego w styczniu i lutym, range otrzymuje tylko za styczeń, a za luty osoba, która miała ilość głosów tuż po nim :)) ZAPRASZAM do głosowania wszystkich użytkowników, głosowanie ma przebiegać w sposób sprawiedliwy, każde przewinienie dyskwalifikuje daną osobę z konkursu! Powodzenia! Pozdrawiam, @Missia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 2 Sierpnia 2017 #464552 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick Kandydata: @.:Aga:. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? :Bardzo pomocna, ma dar tłumaczenia, przekonywania, nie raz przekonała mnie do rzeczy, z których zrezygnowałem i nie chciałem widzieć czegoś, lub kogoś, a ona mnie do tego przekonała, słodkość. Nick Kandydata: @Aureox Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Coś tam robi, coś tam mówi, coś tam się leni. Aktywny, lubię się z nim wyzywać i takie tam żarciki koleszkuf. Nawet fajny koleś. Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Th3End aureox, Werid *-* i Bezzi dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 2 Sierpnia 2017 #464555 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2017 Nick Kandydata: nieprawdopodobniak Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Prawilna mordeczka, zawsze znajduje sie tam gdzie jest najwieksza spina. Broni nie tylko siebie ale tez swoich ziomeczkow. Nick Kandydata: Gracjan aka Bania Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Duzo pracuje w ubt i jako support admin. Czesto go widac na forum, oraz fajnie sie jąka XD Baniatowaty, wandi i koksy dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KUCYK! Napisano 3 Sierpnia 2017 #464564 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Nick Kandydata: @Lalcia Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Mamuśka, typowy nolife na Sb i można powiedzić że gra lepiej od Bezzi'ego Bezzi i Mamusiaa dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 3 Sierpnia 2017 #464572 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Z racji tego, że z sierpnia minęło dopiero dwa dni, to napisze swoje kandydatury wedle najpopularniejszego użytkownika dwóch dni sierpnia (bo jakim cudem można oceniać popularność użytkownika za miesiąc, który się nie skończył, ba! nawet nie zaczął) @Bezzi - z nim rozmawiałem, podąża drogą ciernistą i wyboistą na tym ubetełezpadole - najwięcej kontaktu z nim Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Sierpnia 2017 #464573 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Też patrze ze @Missia coś Ci sie pomyliło dlatego spojrze na miesiąc wstecz Zmień też wzór, bo każdy kopiuje i pisze pochyloną czcionką +1+1+1 Nick kandydata: @Lalcia Dlaczego ta osoba? Ponieważ ma ogromny wkład w siec jest osobą bezstronną i zawsze stara sie służyć pomocą. Nick kandydata: @Just NoOne Dlaczego ta osoba? Zawsze mogę na nią liczyć nie jest osobą idealną popełnia błędy, ale zawsze wstaje jak Fenix z popiołu. Ma swoje zdanie i swoją ścieżkę ouija Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez Bezzi ~MiyaGu*, sypkilopez i Mamusiaa dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~MiyaGu* Napisano 3 Sierpnia 2017 #464574 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Nick Kandydata: @Bezzi Dlaczego ta osoba? Bo w końcu postawił na swoje. Świetny opiekun UBT. Lubi czasami sonie nakarmić. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 3 Sierpnia 2017 #464577 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick Kandydata: @Lalcia Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? Bo to moja mama i mi kieszonkowego inaczej nie da xd. Jest osobą, z którą można popisać i pośmiać się (gadać nie mieliśmy okazji ale w końcu nie wytrzymam i ją zmusze xD) i miło spędzić czas :D. Dużo ja widać na forum czy to w sb czy w innych tematach. Nick Kandydata: @BORN2KILL. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Spoko morda do pogadania i grania. Robi co do niego należy i to się ceni Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez RYBSON Mamusiaa, Born i koksy dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Sierpnia 2017 #464673 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 Nick Kandydata: @WolfIDraV Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : wklada kupe czasu pracy w rozwoj sieci Nick Kandydata: @Freezu Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : spoko ziomek, odwala kawal roboty na forum a poza tym zawsze na niego glosuje w tym konkursie xD pionteczekessa dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
`KinG` Napisano 3 Sierpnia 2017 #464676 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Nick Kandydata: @BORN2KILL. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? Siedzi dużo na serwerach ts i forum. Jest pomocny miły i bezkonfliktowy. Dobrze się wywiązuje z funkcji moderatora. Nick Kandydata: @Bezzi Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? Jest często na forum, dobrze sprawuje funkcje Opiekuna UBT, Jest uczynny, śmieszny i bezkonfliktowy. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez `KinG` Baniatowaty i Born dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 3 Sierpnia 2017 #464685 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2017 nick kandydata @SQNFUN Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź): Ponieważ dużo wkłada w rozwój redakcji, zawsze ma pomysły na każdą rzecz, nie wszystkie są trafione, ale cenie za zaangażowanie. nick kandydata @señor Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź): Mimo widoczny teraz tylko na sb, cenię jak wkładał swój czas w życie UBT. Dobra mordka, zawsze można się pośmiać i często wyznaje szczerość. Dobra osoba na męża. nick kandydata @LOLSON Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź) Mimo braku czasu, dużo poświęca w rozwój forum. Stara się ile może, dobra mordka do pogadania, mimo mego marudzenia, wykona pracę szybko i dobrze. SQNFUN, Bezzi i senor dodali reakcje 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksy Napisano 4 Sierpnia 2017 #464904 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 nick kandydata @^^RYBSON^^ Dlaczego? To nasz nowy rangowiec udziela się FP, serwerze TS, chatboxie po prostu nołlajf nick kandydata @WolfIDraV Dlaczego? Nasz najnowszy programista gość z wielkim zapałem, który chce chyba naprawić wszystko na serwerach WolfIDraV i RYBSON dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baniatowaty Napisano 4 Sierpnia 2017 #464958 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2017 Nick Kandydata: @BORN2KILL. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Aktywny na forum, "wkłada" swój nos tam gdzie popadnie. RYBSON, Ripton, Born i 1 inny dodali reakcje 1 2 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripton Napisano 5 Sierpnia 2017 #465049 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Nick Kandydata: @BORN2KILL. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Aktywny, wszędzie go pełno. Muszę go boostować w lolu Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Sierpnia 2017 #465053 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Nick Kandydata:BORN2KILL Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Bardzo pozytywnie mnie zaskakuje. Angażuje się w życie forum, czego widać efekty. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 5 Sierpnia 2017 #465081 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2017 Nick kandydata: @BORN2KILL. Dlaczego ta osoba: Jedna z bardziej aktywnych osób na forum na tą chwilę. Born dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 8 Sierpnia 2017 #465616 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2017 Nick kandydata: @Bezzi+++Dlaczego ta osoba: Aktywny na forum, zawsze służy pomocą ( mi aż za dużo pomógł i dziękuje Ci ). Nigdy nie odpuszcza robi to co do Niego należy, dobrze doradzi, rozśmieszy czasami do łez. Widać jak byk jak angażuje się w życie forum. Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 14 Sierpnia 2017 #466820 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Zapraszamy do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 14 Sierpnia 2017 #466923 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Nick kandydata; @M a m c i a Dlaczego ta osoba?: Aktywna na forum, bardzo miła laska, z którą da się porozmawiać. Nick kandydata: @WolfIDraV Dlaczego ta osoba?: Widać trud jaki wkłada w każdy serwer na MH, spoko morda Mamusiaa i WolfIDraV dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 14 Sierpnia 2017 #466927 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Nick Kandydata: @Tony Montana Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Dobry admin dd2 i nie tylko admin ha, inteligent! Tony Montana, 5g_KoLoS i happy dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PodajeHazloOkon Napisano 14 Sierpnia 2017 #466931 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Nick kandydata: @RybSZON Dlaczego ta osoba?: Widać nowy rangowiec, coś tam robi jako admin, ostatnio nolife na forum cały czas go gdzieś widzę Nick kandydata: @Idealna Bania Dlaczego ta osoba?: Spoko morda, dużo czasu poświęca w życie sieci, odwala kawał dobrej roboty jako Support Admin jak i UBT, można z nim też porozmawiać na ts'ie bo prawie cały czas tam jest Baniatowaty i RYBSON dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw Napisano 15 Sierpnia 2017 #467198 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Nick kandydata: @BORN2KILL. Dlaczego ta osoba: Największy wyjasniator, bardzo angażuje się w sprawy sieci no i co najwazniejsze ranga nie gra Nick kandydata: @Idealna Bania Dlaczego ta osoba: Jak on to chyba najlepsiejszy support na sieci, wszędzie go pełno, aktywnosć powala Baniatowaty i Born dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Missia Napisano 25 Sierpnia 2017 Autor #469482 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2017 Przypominam, że kto jeszcze nie zagłosował ma jeszcze okazję Głosujemy do 31 sierpnia do godz. 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 26 Sierpnia 2017 #469487 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 @Bezzi+++ Nie lubi mnie a ja jego. Nie pomaga mi a ja jemu. Nie odzywa się do mnie a ja do niego. I dlatego postanowiłem zagłosować na dziada... Mój głos moja sprawa.... A tak na poważnie to lubię dziada..... Pozdrawiam Bezzi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 26 Sierpnia 2017 #469491 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2017 Nick kandydata: @nieprawdopodobniak Dlaczego ta osoba: Bardzo angażuje się w życie forum, pilnuje regulaminu i porządku na sieci. wandi dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi