Malu Napisano 5 Kwietnia 2018 #507732 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Witajcie, dużymi krokami zbliżają się wakacje a co za tym idzie, zbliża się kolejny zlot. Data: 13-14-15 lipca czyli piątek, sobota, niedziela Do czerwca można się zapisywać, później ogarniamy zaliczki i opłacamy częściowo domki! Miejsce: Krzętów (woj. łódzkie, niedaleko Radomska) https://www.google.pl/maps/place/Krzętów/@51.3867331,17.7008586,7.25z/data=!4m5!3m4!1s0x47175f85151f80ef:0x2a951e1e0431f71f!8m2!3d50.9911651!4d19.8371192 Możecie jechać ekipą, tutaj podrzucam mapę użytkowników aby łatwo było się zgrać: https://www.google.com/maps/d/u/0/viewer?ll=51.71707646152416%2C19.976861818749967&z=6&mid=1lpzP8yFrRLqLUmjtgi5EEFzgCgw Potrzebne przedmioty: -koc lub coś do przykrycia (śpiwór itp) -spora ilość jedzenia lub pieniądze na jedzenie, dość blisko są sklepy oraz można zjeść obiad w Chacie u Brata (http://www.chataubrata.com/) -ubrania na przebranie -środki czystości -cos na komary -torba pełna humoru i alkoholu Cena za noc to 30zł, zaliczki będę zbierał w czerwcu Atrakcje: -boisko do piłki nożnej oraz do siatkówki -rzeka w której zawsze gramy w siatkówkę itp. -ognisko -%%% -gospodarstwo agroturystyczne -lokalne widoki Dojazd jest bardzo prosty, co roku ludzie z całej sieci robią bardzo długie trasy i myślę, że nikt nigdy nie żałował, że zagościł na zlocie Osoby zapisujące się na zlot mogą pisać z jakiej miejscowości jadą aby łatwiej się dogadać, można zawsze jechać większą ekipą. Jeśli ktoś nie ma samochodu lub innych środków transportu może sprawdzić swoją trase na https://www.e-podroznik.pl/ Jeśli będą jakieś pytania to zapraszam do dyskusji. Lista osób będzie co jakiś czas aktualizowana. Zapisani: Aquax Femarix Malu Ania Freezu SQNFUN Pietraz (wstępnie) Senor Lovo Bene LOLSON Varg Wandi (wstępnie) dzejki (wstępnie) knopa (wstępnie) Zakręcony Aureox Antares Ps. Jak co roku, aby uczestniczyć w zlocie trzeba mieć ukończone 18 lat lub przyjechać z PRAWNYM opiekunem. Takie są warunki narzucone poprzez osoby udostępniające domki. Tak chlaliśmy bawiliśmy się rok temu: nyx, Mamusiaa, zEneK. i 14 innych dodali reakcje 8 8 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 5 Kwietnia 2018 #507741 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Jak coś to ja będę cisnął z północy Polski (Gdańsk/Gdynia) najprawdopodobniej pociągiem dlatego jakby ktoś na sztywno chciał się ze mną zabrać po drodze to dawajcie znać na PW. ;xoxo dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 5 Kwietnia 2018 #507742 Weteran MH Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Termin już pewny? Edit niestety tydzień później wracam z roboty a szkoda Ale miłej zabawy życzę Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez SadoS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 5 Kwietnia 2018 #507775 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 obecny:> Livio dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 5 Kwietnia 2018 #507782 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 Nie chcę nic na razie obiecywać, ale zapewne wpadnę! Będziemy w kontakcie. Kasia i aureox dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kasia Napisano 5 Kwietnia 2018 #507784 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Pisze się na to! Edit. proszę dopisać „wstepnie”, na chwile obecna przez zmianę terminu nie jestem w stanie okreslic czy pojawię się na pewno @Malu Edytowane 16 Kwietnia 2018 przez Kasia LOVASSS dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 5 Kwietnia 2018 #507785 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 2 godziny temu, SQNFUN napisał: Jak coś to ja będę cisnął z północy Polski (Gdańsk/Gdynia) najprawdopodobniej pociągiem dlatego jakby ktoś na sztywno chciał się ze mną zabrać po drodze to dawajcie znać na PW. jak bedziesz wiedzial czy tam z Gdanska czy z Gdynii bedziesz jechal to daj znac to bym pojechal z toba (dojade ze Szczecina do danego miasta XD) SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 5 Kwietnia 2018 #507788 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 kurła jakby nie ta Anglia to bym jechał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eXtreme_ Napisano 5 Kwietnia 2018 #507792 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2018 (edytowane) Kurde, że akurat od 01.07-15.08 jestem w wojsku na kursach podoficerskich Jeśli termin ulegnie zmianie, bądź może skrócą się kursy, to zawitam i do Was. Jak coś, ja z Inowrocławia. @Edit @Bene Inowrocław to nie Wrocław Inowrocław jest oddalony 30 km na południe od Torunia, województwo kujawsko-pomorskie @Edit2 @Bene prędzej CSAiU Toruń, bądź WAT Warszawa Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez eXtreme_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 6 Kwietnia 2018 #507825 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2018 (edytowane) @SQNFUN ciśnie abym jechał i jak dostanę urlop przyjadę, jadę z Holandii przez Berlin, Szczecin, Gdynia to będę mógł zabrać ludzi ? Znaczy 3 osoby Max bo jedno miejsce jest na @SQNFUN z przodu @Ania ;) liczę że jak przyjadę zagramy na gitarze ?? @Ania ;) Oj nauczymy, ja też nie umiem dużo cały czas się uczę. Edytowane 6 Kwietnia 2018 przez happy Livio i SQNFUN dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 7 Kwietnia 2018 #507963 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 (edytowane) Jak namówię dziewczynę i do tego terminu nie odwidzi mi się granie w 1.6 to pewnie coś pomyślę. Miał nie być Krzętów z tego co słyszałem w zeszłym roku a był, a teraz powtórkaXd Ona mi nie wierzy że codziennie rano owce wołają Benego na orgie którą pamiętają z pierwszego zlotu na którym @Bene się pojawił:D Jak się pojawię to oczywiście z Bimberkiem:D Edytowane 7 Kwietnia 2018 przez astroe Kasia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Kwietnia 2018 #508028 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 wstepnie mozesz wpisac bo kiedys jak szedlem do sklepu to kupilem mleko ale zapomnialem chleba i wtedy to bylo chyba ze zbanowani nie jada ELO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Consecuente Napisano 7 Kwietnia 2018 #508032 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2018 13 godzin temu, astroe napisał: ...Jak się pojawię to oczywiście z Bimberkiem:D Ten napój miażdży umysł, nie polecam, pamięć zatracona. @aquax dobiera się do rozporków @happy jest rudą mordką a @Kasia to Siermięga, która nie umie robić kawy a w sklepie podrzuca zakupy obcym, wstyd się na wsi pokazać reszta leszczy podrzuca kajak pod domek, pewnie zwidy po bimberku @astroe mają Ogólnie nie polecam. Zarazo i reszta Twoich młod(ków)eratorów daj mi ostrzeżenie to sobie zdejmę Bez pozdrowień RYBSON, Doman i Kasia dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.SQUBANY. Napisano 8 Kwietnia 2018 #508198 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 Ja Raczej Będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 8 Kwietnia 2018 #508270 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja prawdopodobnie pojade. Jak ktoś jedzie przez Radom to się zabiore z kimś (znaczy się wstępnie zapisać) Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Mikus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mentosik. Napisano 9 Kwietnia 2018 #508324 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Wszystko kozak, ale ten czerwony tekst PS mi nie pasuje Totalnie bez sensu jak twoja obecność na randze moderatora, wyraźnie napisałem, że pojechałbym, ale wiek mnie nie puszcza Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Mentosik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 9 Kwietnia 2018 #508325 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 @Consecuente nie polecam tego pana to jakiś leśny dziad co zabrał się z młodzieżą , nie wiem co planował nam zrobic , zostawił tylko syf i uciekł jako pierwszy ;P VisTeR.' i SQNFUN dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
femarix Napisano 9 Kwietnia 2018 #508326 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) AAA jako atrakcja na + jest również kociołek Menelixa dla fanów GOCHY 3zł Mulacie wredny :DD Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez femarix RYBSON, senor, Livio i 2 innych dodali reakcje 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bacior Napisano 10 Kwietnia 2018 #508532 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Jak uda mi się namówić kobite i dziadek weźmie moja córcie na parę dni to z chęcią pojadę. Ps jadę z Warszawy i 2/3 miejsca w samochodzie mam Chyba że ktoś chętny wynająć mi busa xd to biorę każdego po drodze xd Wstępnie możecie mnie zapisać Edytowane 11 Kwietnia 2018 przez Bacior aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 10 Kwietnia 2018 #508542 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Ktoś z okolic Lublina może jedzie albo coś? Bo chętnie bym sie z kimś zabrał, jak praca pozwoli @LOVASSS do Ciebie chyba mam najbliżej a widze, że napisałeś, że raczej wpadasz więc kontaktuj jak coś @Wolvesz Lublina by mi pasowało jak najbardziej więc jak coś będziesz wiedział więcej to daj znać Edytowane 13 Kwietnia 2018 przez MaaSteer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astroe Napisano 11 Kwietnia 2018 #508662 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 Wiem ze sie juz wypowiedzialem ale po cholere tak naprawde ten temat skoro zapisze sie jak co roku 100 osob a pojedzie z 10? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 11 Kwietnia 2018 Autor #508667 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 45 minut temu, astroe napisał: Wiem ze sie juz wypowiedzialem ale po cholere tak naprawde ten temat skoro zapisze sie jak co roku 100 osob a pojedzie z 10? temat jest informacyjny oraz aby pomóc niektórym zgrać się i przyjechać. W czerwcu będę znał liczbę chętnych bo wtedy zbieram zaliczki. Myślę, że jakbym napisał temat o całkowitej treści"zlot w lipcu, zapraszam" to byłoby wiele mniej osób niż zwykle femarix dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 11 Kwietnia 2018 #508668 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2018 1 godzinę temu, astroe napisał: Wiem ze sie juz wypowiedzialem ale po cholere tak naprawde ten temat skoro zapisze sie jak co roku 100 osob a pojedzie z 10? Pojedzie 10 osób - źle. Załóż temat promujący zlot bo a nuż się znajdzie więcej osób które pojadą - też źle xD Jak chcesz promować zlot nie udostępniając informacji o nim? Po cholere Nam forum do 20 serwerów skoro wypowiada się na nim tylko 10% graczy? EDIT: ech Malu Cię już wyjaśnił xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 12 Kwietnia 2018 Autor #508792 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Z powodu liczby domków data zostaje przełożona na tydzień wstecz tzn 13-14-15 lipca Mentosik., RYBSON, Missia i 1 inny dodali reakcje 1 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 12 Kwietnia 2018 #508795 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 w sensie, za mało by było, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi