Master Napisano 20 Września 2018 #529106 Udostępnij Napisano 20 Września 2018 Witajcie. Powracamy do konkursu na najpopularniejszego użytkownika miesiąca. Głosujemy do konca wrzesnia, czyli 30.09.18 r. do godziny 22:00! Mini regulamin: 1. Zakaz głosowania na siebie! 2. Można oddawać głosy na max 3 osoby. 3. H@, OPS, S@, i SM nie biorą udziału w konkursie. 4. Głosy typu "bo tak" itp, uważane będą za spam, oraz karane ostrzeżeniami. 5. Każdy ma dostosować się do wzoru, oraz stosować się do regulaminu. 6. Każdy głosujący musi być zarejestrowany minimum miesiąc na forum. Osoby, które nie spełniają tego wymagania będą karane ostrzeżeniami. Swój głos oddajemy stosując się do wzoru: Nick Kandydata: Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? :Nagrody: I miejsce - Unikalna ranga na forum oraz premium na miesiąc. II miejsce - Premium na miesiąc.III - Premium na dwa tygodnie. Osoba, która zostanie najpopularniejszą miesiąc po miesiącu oddaje rangę osobie na miejscu drugim oraz otrzymuje premium na miesiąc. (Przykładowo: Malu otrzymał najpopularniejszego w styczniu i lutym, range otrzymuje tylko za styczeń, a za luty osoba, która miała ilość głosów tuż po nim :)) ZAPRASZAM do głosowania wszystkich użytkowników ktorzy zarejestrowani sa na forum od minimum miesiąca, głosowanie ma przebiegać w sposób sprawiedliwy, każde przewinienie dyskwalifikuje daną osobę z konkursu! Powodzenia! Pozdrawiam @Master Wredzioszek. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 21 Września 2018 #529111 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Nick Kandydata: @A3ro Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Jest to konkurs na "najpopularniejszego użytkownika miesiąca", a że Ciebie widzę najwięcej na SB dlatego też masz mój głos. Nick Kandydata: @Kameleon Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Jest to konkurs na "najpopularniejszego użytkownika miesiąca", a że Ciebie widzę najwięcej na SB dlatego też masz mój głos. Nick Kandydata: @Vampire SadoS1 Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Jest to konkurs na "najpopularniejszego użytkownika miesiąca", a że Ciebie widzę najwięcej na SB dlatego też masz mój głos. Ogólnie to nominowałbym również @Vertiego ale, że pisał ostatnio pożegnanie to go pomijam. SadoS i A3ro dodali reakcje 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 21 Września 2018 #529159 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Niezmiennie Nick Kandydata: @SQNFUN Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Aktywny, ambitny, kulturalny i pomocny. To inna forma popularności (moim zdaniem) wynikająca z rozsądku i formy odchamienia się (od rzeczywistości) przebywając tu na forum, dlatego ponownie masz mój głos. SQNFUN dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Września 2018 #529193 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Nick Kandydata: @SQNFUN Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : dużo go wszędzie ambitny chłopak,wie co pisze. Nick Kandydata: @Vampire SadoS1 Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? :Lubiany,potrafi na kacu pisać , zawsze obolały przez kaca,jak większość pije bez umiaru :D,serio fajny ziomek aktywny w życiu sb,często go można spotkać i pogadać na każdy temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 21 Września 2018 #529213 Udostępnij Napisano 21 Września 2018 Nick Kandydata: @Ripton Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Bardzo dobry moderator ts'a, najaktywniejszy użytkownik na forum z moich znajomych. Gra straszną padake jako Yasuo Nick Kandydata: @Idealna Bania Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : yeee yeee ~ Idealna Bania 2018. Te slowa sprawily ze zlozylem podanie na moderatora forum. Kolejny z moich znajomych ktory aktywnie spedza czas na forum. Ripton dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 24 Września 2018 Autor #529529 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Zapraszam do oddawania swoich głosow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 24 Września 2018 #529545 Udostępnij Napisano 24 Września 2018 Nick Kandydata: @Knopa Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : bo rozdupcył szybe na zlocie Knopa, RYBSON, Vix33nek! i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 25 Września 2018 #529639 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Nick: @SUNN. Dlaczego: bo już mogę go dodać, a zasługuje na oscara za całokształt twórczości, dobra mordka z niego, chociaż szpetna SUNN. i Missia dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaa :D / Tralala Napisano 25 Września 2018 #529642 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 (edytowane) Nick Kandydata: @SUNN. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Zawsze mi potrafił pomóc jak czegoś potrzebowałam, lubię go (mimo tego, że mnie wyzywa) :D. Moim zdaniem był najlepszym opiekunem sieci :)) - TYPOWY WIEŚNIAK Edytowane 25 Września 2018 przez Olaa :D / Tralala SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 25 Września 2018 #529644 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Podbijam post wyżej. Nick kandydata: @SUNN. Dlaczego: Należy mu się za pracę włożoną w sieć, zawsze służył "dobrą radą" moim zdaniem najlepszy kadnydat. SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 25 Września 2018 #529653 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Nick Kandydata: @SUNN. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? Bardzo dobry i pomocny człowiek , który często gęsto może był mało widoczny ale robił dla sieci bardzo dużo. Nigdy nie odmawiał pomocy,zawsze służył dobra rada. a teraz go brak i smutno ;/ SUNN. dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 25 Września 2018 #529669 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Nick Kandydata: @SUNN. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Za to co zrobił dla Multi chleba tego Celebryte to on powinien dostać zdecydowanie na stałe. Zawsze służył dobra rada i nawet jak mu się nie chciało to robił to co miał do zrobienia. Bardzo miła osoba mimo, że Ciągle mnie obrażał i gadał o mojej siostrze XD. SUNN. i aureox dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 25 Września 2018 #529725 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Nick kandydata: @SUNN. Dlaczego: Głównie to za całokształt, świetnie opiekował się tym całym multi - gównem, kiedy trzeba było to zaorał te bydło. Pomocy rzadko mi odmawiał, czasem też doradził. Dzięki za wszystko jeszcze raz i powodzenia w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wredzioszek. Napisano 25 Września 2018 #529727 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 Nick Kandydata: @SUNN. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Ta osoba zawsze, ale to zawsze służyła pomocą. Zawsze starała się pomóc każdemu użytkownikowi, administratorowi serwera, czy innej osobie tylko ile była w stanie. Odwalał kawał świetnej roboty mając opiekuna sieci i nie ma co ukrywa, ale był najbardziej widoczny. Ogółem bardzo sympatyczna osoba, z którą można się pośmiać, żartować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Września 2018 #529747 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Nick Kandydata: @SUNN. Dlaczego ta osoba?: Włożony ogromny wkład w sieć, najsik opiekun, kabareciarz, każdy na niego głosuje, więc ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Września 2018 #529773 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Nick Kandydata: @SUNN. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Ta osoba nam tyle pomagała (a mi nawet zaufała) Nick Kandydata: @SQNFUN Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : fajnie się z nim piszę i pomaga mi w dużo rzeczach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaaSteer Napisano 26 Września 2018 #529809 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Nick Kandydata: @SUNN. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Co tu dużo mówić. Sunn jest osobą na tej sieci od WSZYSTKIEGO. Za każdym razem pomagał mi, jak i pewnie wielu, wielu innym osobom. Dla mnie zasłuzył na range: "NAJPOPULARNIEJSZY UŻYTKOWNIK ROKU" lub w ogóle całej tej sieci Pozdrowienia @SUNN. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mamusiaa Napisano 29 Września 2018 #529999 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 Nick Kandydata: @SUNN. Dlaczego ta osoba(Rozwinięta, sensowna wypowiedź)? : Hmm. On zasłużył na to, bo tyle rzeczy robił, zrobił, tylu osób do niego pisało nawet zawracało gitarę, ale potrafił pomóc. Jak widać każdy na niego głosuje i ja też będę. Posiedziałam tutaj trochę i jest sumiennym, pracowitym ludzikiem ? ? Tyle dla sieci zrobił, ma chłop mózg i zawsze miał odpowiedź do każdego tematu, spamu czy tam zawracanie mu du*y xD ? Jak najbardziej zasłużył na tą wygraną Tyle czasu z nami jest i każdy go szanuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Października 2018 Autor #530417 Udostępnij Napisano 3 Października 2018 Zwyciezca zostaje @SUNN. ! 2 miejsce: @SQNFUN 3 miejsce: @Vampire SadoS1 po odbiór nagrod proszę zglosic sie do S@ badz wyższych SQNFUN i SUNN. dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi