Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam wychodzę z propozycja aby usunąć te reakcje które są obecnie a zrobić po prostu "lubie to" oraz "nie lubie" ( lapa w gore i lapa w dol ) bądź coś w tym stylu :)  

obecnie jest niezły bałagan z tym bo nie wiadomo nawet które reakcje doliczają punkty reputacji a które nie.

co o tym sadzicie? 

edit. albo zrobic tak jak bylo kiedys ze byl po prostu plusik i tyle :) to w zupełności wystarczy i wpasuje sie w biedny i szary klimat forum!

Edytowane przez Master
Napisano (edytowane)
34 minuty temu, RYBSON napisał:

Dla mnie powinno zostać tak jak jest, bez sensu jest znowu zmieniać coś skoro reszta forum nie jest skończona. Nowe reakcje były dobrym i jak dla mnie trafionym pomysłem i nie powinny zostać usunięte.

Pozdrawiam!

@VisTeR.' cho na :burger:

Co masz na myśli pisząc, że reszta forum nie jest skończona? 

edit: @RYBSON

Edytowane przez SQNFUN
oznaczenie RYBSON'a
Napisano

No to i ja się wypowiem:
"+ i -"   -> to jedyne co widzę - inne są zbędne.

A tu z czapy:  Czasami bym jeszcze repke do notatek dołożył, bo jak coś dowalę to aż wchodzę co chwile w temat i z radości czytam sobie to co chwilę<3 Ponadto jak już zostana to dodajmy znaki zodiaku, wędkę, oponę i może starego alcatela.

Napisano (edytowane)

A moim zdaniem to powinno zostac..

Chociaż jest coś innego na tym forum.. Każdy może podsumować temat/post swoimi "emocjami" dowolną reakcją.

Zwykły "+" i "-"   - jest to nudne :)

Edytowane przez Olaa :D / Tralala
Napisano

Aby pogodzić wszystkie strony Powinno być coś na zasadzie : + repka jak się podoba lub zgadzamy z czymś i - repka jak coś jest nie tak.

Wtedy  albo komuś by się podniosło o 1 ptk. lub spadło... i to powinno działać tylko na reputację.. a do tego. powinno zostać dodane wybór 1 reakcji dowolnej która by nie miała wpływu na reputację tylko jako pokazanie np. czegoś komuś ;D

Uważam ze to najlepsza opcja aby pogodzić wszystkich :) co wy na to ?

@Olaa :D / Tralala

@SQNFUN

@Master

@z.r.a.z.

• Opiekun Sieci
Napisano (edytowane)

Lepiej zostawić je takie jakie są, chociaż jest kolorowo i reakcje nie wyglądają jak za komuny.

Tak btw jaa to bym dodał jeszcze "chodź na kebsa"

Edytowane przez BORN2KILL.
  • Administrator
Napisano

Może napiszę że na 90% zostanie tak jak jest. Jednak ja sprawami technicznymi tego forum aktualnie się nie zajmuję ;) 

@Bezzi po co chcesz ankietę jak zostanie tak jak jest?  

Napisano
5 minut temu, VisTeR.' napisał:

Może napiszę że na 90% zostanie tak jak jest. Jednak ja sprawami technicznymi tego forum aktualnie się nie zajmuję ;) 

To po co ten komentarz? Niech wypowie sie osoba, która sie zajmuje aktualnie forum. Zróbcie ankiete czy coś będzie bardziej przejrzyste kto czego chce.

Napisano

ja bym tak jak @Bezzi,ankieta i po temacie forum jest dla wszystkich niech użytkownicy zadecydują oni tu siedzą i spędzają czas czego chcą ankieta dowiedzie :)

• Administrator
Napisano

watekzamkniety.png

Wątek został zamknięty przez moderatora forum.
Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu.

Pozdrawiamy,
Zespół Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...