Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malu Napisano 2 Sierpnia 2019 #564497 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Mam przyjemność zaprezentować pierwszą galę boksu federacji Multi-Fight. Gala odbyła się podczas tegorocznego zlotu Multi-Head w Gronkowie. Walka między @aureox vs SzatanWojny @4RT1 Gospodarz gali - @old 1 trener oraz włodarz - @Master 2 trener oraz sędzia - @Malu kamerzyści @Ania @aquax @SQNFUN muzyka @Bene suczka MH @RYBSON ręcznikowy @Mikus Oświetlenie @szczepan45 Najlepsza publiczność- @senor @VisTeR.' @SadoS @cypis' @femarix @Varg Sponsorzy: ŻÓBR, Cisowianka, Pierre Cardin, L&M, link do zlotu: RYBSON, Kyou, dzejki i 24 innych dodali reakcje 9 9 8 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 2 Sierpnia 2019 #564498 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 XDDDDDDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 2 Sierpnia 2019 #564499 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) @Malu super robota! #WojciechGola #Boxdel #Famemma5 p.s dlaczego k***a hasztagi tu niedziałajo?! Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez SQNFUN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 2 Sierpnia 2019 #564500 Weteran MH Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Film pierwsza klasa. Po kontrakty na drugą edycję proszę pisać do @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@@@ Napisano 2 Sierpnia 2019 #564501 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 hahaha dobre Smoczy Buch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYBSON Napisano 2 Sierpnia 2019 #564502 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 @Malu 10:14 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 2 Sierpnia 2019 Autor #564503 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2019 Jak ktoś nie kojarzy Szatana Wojny to podsyłam screena z bardziej znanego filmiku Master, old, RYBSON i 9 innych dodali reakcje 2 10 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psycholog banan Napisano 3 Sierpnia 2019 #564505 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Chce widzieć tą walkę z senorem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 3 Sierpnia 2019 #564506 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Przed chwilą, Psycholog banan napisał: Chce widzieć tą walkę z senorem xD ZAPRASZAMY NA KOLEJNY ZLOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaRninG1 Napisano 3 Sierpnia 2019 #564510 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) XDDD k***a mistrzowie.. Beka w ch*j. Mi się wydaje, że to nie były rundy po 1;30 XD Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez WaRninG1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 3 Sierpnia 2019 #564512 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 ja pier***e XD i tak Rybson wygrał XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzatanWojny Napisano 3 Sierpnia 2019 #564517 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 pozdrawiam bardzo serdecznie ~wasz ukochany mistrz RYBSON, WaRninG1 i Bene dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Sierpnia 2019 #564520 Administrator Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Zapraszam na pw chętnych do walki. Omówimy szczegóły kontraktu. Gunia dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 3 Sierpnia 2019 #564522 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) 8 godzin temu, SadoS napisał: Film pierwsza klasa. Po kontrakty na drugą edycję proszę pisać do @aquax 31 minut temu, aquax napisał: Zapraszam na pw chętnych do walki. Omówimy szczegóły kontraktu. PRZYPOMINAM ZE TO WŁODARZE USTALAJĄ KARTĘ WALK A NIE GŁOWNI SPONSORZY! @SadoS czyzbys szukał przeciwnika na kolejnej gali???? Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Master WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 3 Sierpnia 2019 #564523 Administrator Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 3 minuty temu, Master napisał: PRZYPOMINAM ZE TO WŁODARZE USTALAJĄ KARTĘ WALK A NIE GŁOWNI SPONSORZY! Jeszcze Ci mało zapłaciłem? Podwajam stawkę i siedź cicho. WaRninG1 dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aureox Napisano 3 Sierpnia 2019 #564524 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Jestem bardzo zadowolony, że mogłem stoczyć swój pierwszy pojedynek z zawodnikiem o tak dużym doświadczeniu, dzięki tej walce zdobyłem jakieś tam doświadczenie. Chciałbym podziękować mojemu "recznikowemu" @Mikus Oraz najlepszemu trenerowi, który w dużym stopniu przyczynił się do tego, abym pokazał się z dobrej strony, jego cenne wskazówki dały mi wiele do myślenia, czułem się pewny na zawodowym ringu, jednak zabrakło doświadczenia:( @Maludzieki i mam, nadzieję, że jako mój trener jesteś zadowolony z mojej pierwszej walki. WaRninG1, n-ty dzien, Malu i 1 inny dodali reakcje 3 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran MH SadoS Napisano 3 Sierpnia 2019 #564528 Weteran MH Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 27 minut temu, Master napisał: @SadoS czyzbys szukał przeciwnika na kolejnej gali???? Jeśli dzik mnie zasponsoruje to się skuszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 3 Sierpnia 2019 #564529 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 Mistrzostwo xDDDDD Rey dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Werid *-* Napisano 3 Sierpnia 2019 #564530 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 (edytowane) I to jest gala, a nie jakieś Fame MMA @RYBSON Ty się świetnie spisałeś, aż żal zastąpić Mogę ci na następną galę więcej sukienek przynieść Zobaczymy jak będzie Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez Werid *-* RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wandi Napisano 3 Sierpnia 2019 #564534 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2019 postarajcie się aby następna gala była bardziej doświetlona, jakieś neony, marichunana, drinki oraz jakieś du*y, ale tak to elegancja francja, szacun;)))) aureox dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rey Napisano 4 Sierpnia 2019 #564652 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Ale ktoś ma śmiech na początku xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 4 Sierpnia 2019 #564653 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2019 Widzę że @RYBSON w końcu odnalazł swoje powołanie. Dajcie mu rok i będzie wyprowadzał Linkiewicz na FameMMa xd RYBSON, Rey i SadoS dodali reakcje 1 2 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi