Bene Napisano 8 Kwietnia 2017 #439766 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2017 6 godzin temu, Bezzi napisał: Jak wejdziesz do tego folderu gdzie Cie przenosi, przejedź po ekranie palcem w prawą strone albo w lewą (w zależności od telefonu). Nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Kwietnia 2017 #439961 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Dnia 8.04.2017 o 11:57, Freezu napisał: No patrz, co za zbieg okoliczności. Usunęliśmy możliwość zmiany i nagle nowy styl Ci się nie podoba. Zmieniłem Ci na stary wedle życzenia. Ja ciągle miałem Deflaut, nadal mam ten nowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 9 Kwietnia 2017 Autor #439962 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 Teraz, MemesiO napisał: Ja ciągle miałem Deflaut, nadal mam ten nowy To pisz do Lolka, ja nie mam nic wspólnego z usunięciem opcji zmiany stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 9 Kwietnia 2017 #439964 Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) 5 minut temu, Freezu napisał: To pisz do Lolka, ja nie mam nic wspólnego z usunięciem opcji zmiany stylu. Pomęczyłem go i przystał na moją propozycję. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez MemesiO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 10 Kwietnia 2017 #440205 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Zmiana wielkości filmu w sygnaturze z YT na jakiś restrykcyjny rozmiar ,(kliknięcie i tak przenosi na witrynę www) zanim więcej osób to podchwyci i 5 postów będzie miało długość kilometra. Druga kwestia, czy uprawnienia danej rangi są dalej dostępne, pomimo iż jest jest to ranga główna danej osoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yeeee boiiii ツ Napisano 10 Kwietnia 2017 #440208 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Jak wstawiam sygnaturę to wyskakują 2 takie same sygnatury mogli byście to naprawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 10 Kwietnia 2017 #440254 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Propozycja dotyczy panelu "Kontakt z Administracją" skoro same rangi mają te "motyle" to proponuję zrobić tak jak z nickiem Bene'go. Myślę, że urozmaici to troszkę forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 10 Kwietnia 2017 Autor #440275 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 4 godziny temu, Bene napisał: Zmiana wielkości filmu w sygnaturze z YT na jakiś restrykcyjny rozmiar ,(kliknięcie i tak przenosi na witrynę www) zanim więcej osób to podchwyci i 5 postów będzie miało długość kilometra. Druga kwestia, czy uprawnienia danej rangi są dalej dostępne, pomimo iż jest jest to ranga główna danej osoby? Zmienione. Uprawnienia zostają. 4 godziny temu, Damazy ♥ napisał: Jak wstawiam sygnaturę to wyskakują 2 takie same sygnatury mogli byście to naprawić Bo nie potrafisz jej wstawić. Nie używaj załącznika tylko wrzuć na hosting i wklej link. Godzinę temu, Bezzi napisał: Propozycja dotyczy panelu "Kontakt z Administracją" skoro same rangi mają te "motyle" to proponuję zrobić tak jak z nickiem Bene'go. Myślę, że urozmaici to troszkę forum Usunąłem je tak jak przy pozostałych nickach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MemesiO Napisano 10 Kwietnia 2017 #440280 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 @LOLSON co z moim Defluat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkasia Napisano 10 Kwietnia 2017 #440324 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 @LOLSON właśnie brakuje jednego stylu nie pamiętam nazwy ale zawsze z niego korzystałam i dzisiaj jeszcze był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bula1337 Napisano 11 Kwietnia 2017 #440535 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Są małe błędy z adminami proszę o jak najszybsze naprawienie tego problemu z góry dziękuje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happy Napisano 11 Kwietnia 2017 #440540 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 13 minut temu, bula1337 napisał: Są małe błędy z adminami proszę o jak najszybsze naprawienie tego problemu z góry dziękuje:) Błędy co masz na myśli? Po za tym patrz gdzie piszesz. To jest temat odnoszący się do forum a nie serwera. Są to dwie inne rzeczy. Jeśli masz problem piszesz skargę w tym dziale -> http://multi-head.pl/forum/385-skargi-i-problemy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VEX` Napisano 11 Kwietnia 2017 #440695 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2017 Serwer DD2/INF nie ma banneru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 12 Kwietnia 2017 #440833 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Nie wiem za bardzo czy jest to zamierzone bądź nie skonfigurowane, po kliknięciu nowa zawartości i wejściu w jaki kokwiek temat przenosi to na telefonie do początku tematu. Jak dział ma xx stron to irytuje trochę jak muszę scrollowac na dół strony i klikać ostanią dopiero. Dało by radę ustswic tak, aby od razu wrzucało do ostatniego posta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 12 Kwietnia 2017 #440925 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 @Bene przed tytułem tematu jak naciśniesz tą kropkę niebieską to przenosi do pierwszego nieprzeczytanego (nawet na telefonie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 12 Kwietnia 2017 #440958 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2017 Przydałoby się aby na telefonie po zjechaniu na sam dół było widać osoby, które są online na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 13 Kwietnia 2017 #441041 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 @SUNN. Faktycznie, wszystko śmiga. Nawet bym się nie domyślił, że w praktyce ta kropka coś znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darshil Napisano 13 Kwietnia 2017 #441091 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Nwm czy to blad czy bug ale nie zalicza mi postow z dzialu mojego servera chyba od tygodnia.Nie pokazuje takze osiagniec typu wygrane w rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Th3End Napisano 13 Kwietnia 2017 #441109 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Jak widać na załączonym obrazku, zostałem źle dopisany do listy opiekunów serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sezonowy Gracz Napisano 13 Kwietnia 2017 #441111 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Nie mogę do nikogo pisać, wyświetla mi się komunikat "Twoja Skrzynka Odbiorcza Jest Pełna", a usunąłem prawie wszystkie wiadomości, i nadal to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bene Napisano 13 Kwietnia 2017 #441252 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2017 Przydała by się tabelka po prawej, top osób (shoutów) na sb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 14 Kwietnia 2017 #441277 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Jak już SQUNFUN wspomniał wcześniej jak jestem na telefonie i zjade na sam dół to nie widać osób online zrobisz coś z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ScoobyDoo Napisano 14 Kwietnia 2017 #441560 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2017 Gdy jakiś modek np z ubt zamknie skargę którą napisałem to nie mogę zobaczyć na tel kto przeczytał te moje wypociny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aragorn Napisano 15 Kwietnia 2017 #441670 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Przy moderatorze pogrubienie uciekło @edit Aa, sorry. Już wiem. Po prostu miałem tam przeczytane tematy :v Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez Aragorn2931 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 16 Kwietnia 2017 #441873 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2017 Nie wiem czy to tylko u mnie ale czasami kiedy siedzę na stronie głównej/sb to wyłącza mi się scroll i muszę zamknąć kartę no i ponownie wejść na mh (używam google chrome)... Nie pisałbym o tym gdyby nie fakt, że wczoraj robiłem formata i problem występuje nadal. + @Bezzi ego się teraz pytałem i ma ten sam problem na mozzilli. + U mnie też ten sam problem na chromie //happy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi