Master Napisano 23 Września 2018 #529447 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Witam wychodzę z propozycja aby usunąć te reakcje które są obecnie a zrobić po prostu "lubie to" oraz "nie lubie" ( lapa w gore i lapa w dol ) bądź coś w tym stylu obecnie jest niezły bałagan z tym bo nie wiadomo nawet które reakcje doliczają punkty reputacji a które nie. co o tym sadzicie? edit. albo zrobic tak jak bylo kiedys ze byl po prostu plusik i tyle to w zupełności wystarczy i wpasuje sie w biedny i szary klimat forum! Edytowane 23 Września 2018 przez Master Bene, elo elo 350, Mamusiaa i 3 innych dodali reakcje 3 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Września 2018 #529449 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Jestem jak najbardziej za, można by zostawić "lubię to" oraz "słabe" - reszta jest zbędna.. p.s Edytowane 23 Września 2018 przez SQNFUN Master dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elo elo 350 Napisano 23 Września 2018 #529450 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Jak najbardziej za! Można zrobić jak napisał @SQNFUN Master dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 23 Września 2018 #529483 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 (edytowane) Dla mnie powinno zostać tak jak jest, bez sensu jest znowu zmieniać coś skoro reszta forum nie jest skończona. Nowe reakcje były dobrym i jak dla mnie trafionym pomysłem i nie powinny zostać usunięte. Pozdrawiam! @VisTeR.' cho na Edytowane 23 Września 2018 przez RYBSON Olaa :D / Tralala i VisTeR.' dodali reakcje 1 1 Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SQNFUN Napisano 23 Września 2018 #529484 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 (edytowane) 34 minuty temu, RYBSON napisał: Dla mnie powinno zostać tak jak jest, bez sensu jest znowu zmieniać coś skoro reszta forum nie jest skończona. Nowe reakcje były dobrym i jak dla mnie trafionym pomysłem i nie powinny zostać usunięte. Pozdrawiam! @VisTeR.' cho na Co masz na myśli pisząc, że reszta forum nie jest skończona? edit: @RYBSON Edytowane 23 Września 2018 przez SQNFUN oznaczenie RYBSON'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 23 Września 2018 #529498 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Kiedyś było zwykły "LIKE" i tak powinno zostać albo repka albo olewamy temat i tyle. SQNFUN, Rekuseq, Mamusiaa i 4 innych dodali reakcje 5 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekuseq Napisano 23 Września 2018 #529504 Udostępnij Napisano 23 Września 2018 Jestem jak najbardziej za tym co napisał @Bezzi Albo repka albo nic Master dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 25 Września 2018 Autor #529746 Udostępnij Napisano 25 Września 2018 odswiezam temacik!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
z.r.a.z. Napisano 26 Września 2018 #529749 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 No to i ja się wypowiem: "+ i -" -> to jedyne co widzę - inne są zbędne. A tu z czapy: Czasami bym jeszcze repke do notatek dołożył, bo jak coś dowalę to aż wchodzę co chwile w temat i z radości czytam sobie to co chwilę Ponadto jak już zostana to dodajmy znaki zodiaku, wędkę, oponę i może starego alcatela. Bezzi, Rekuseq i Master dodali reakcje 3 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaa :D / Tralala Napisano 26 Września 2018 #529751 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 (edytowane) A moim zdaniem to powinno zostac.. Chociaż jest coś innego na tym forum.. Każdy może podsumować temat/post swoimi "emocjami" dowolną reakcją. Zwykły "+" i "-" - jest to nudne Edytowane 26 Września 2018 przez Olaa :D / Tralala RYBSON dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morderca Napisano 26 Września 2018 #529759 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Aby pogodzić wszystkie strony Powinno być coś na zasadzie : + repka jak się podoba lub zgadzamy z czymś i - repka jak coś jest nie tak. Wtedy albo komuś by się podniosło o 1 ptk. lub spadło... i to powinno działać tylko na reputację.. a do tego. powinno zostać dodane wybór 1 reakcji dowolnej która by nie miała wpływu na reputację tylko jako pokazanie np. czegoś komuś ;D Uważam ze to najlepsza opcja aby pogodzić wszystkich co wy na to ? @Olaa :D / Tralala @SQNFUN @Master @z.r.a.z. Olaa :D / Tralala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HardeQ Napisano 26 Września 2018 #529771 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 Plus i minus to jak najbardziej najrozsądniejsza opcja, inne emotki to właściwie dla szeroko pojętej zabawy, aczkolwiek "cho na hamburgera" trafiło w moje serce i będzie mi smutno jak zniknie. Reasumując - powinno zostać plus, minus i hamburger. Master, Vix33nek!, Born i 2 innych dodali reakcje 1 4 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vix33nek! Napisano 26 Września 2018 #529787 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 (edytowane) Według mnie wystarczy zrobić tylko + i - reszta nadaje się tylko do tematu "pokazcie swoje mordki" Edytowane 26 Września 2018 przez Vix33nek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erroR.! Napisano 26 Września 2018 #529790 Udostępnij Napisano 26 Września 2018 moim zdaniem słaba propozycja powinny zostać te co są przynajmniej jakoś ożywiają forum Olaa :D / Tralala dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Opiekun Sieci Born Napisano 26 Września 2018 #529807 Opiekun Sieci Udostępnij Napisano 26 Września 2018 (edytowane) Lepiej zostawić je takie jakie są, chociaż jest kolorowo i reakcje nie wyglądają jak za komuny. Tak btw jaa to bym dodał jeszcze "chodź na kebsa" Edytowane 26 Września 2018 przez BORN2KILL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 29 Września 2018 Autor #529970 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 odświeżam! @Rick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senor Napisano 29 Września 2018 #529995 Udostępnij Napisano 29 Września 2018 zostawic reakcje "cho na burgera" a reszte wyj***ć do lamusa pozdrawiam Olaa :D / Tralala i VisTeR.' dodali reakcje 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 2 Października 2018 Autor #530269 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 czy ktoś raczy się zając tym tematem? PS. odświeżam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 2 Października 2018 #530275 Administrator Udostępnij Napisano 2 Października 2018 Może napiszę że na 90% zostanie tak jak jest. Jednak ja sprawami technicznymi tego forum aktualnie się nie zajmuję @Bezzi po co chcesz ankietę jak zostanie tak jak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezzi Napisano 2 Października 2018 #530276 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 5 minut temu, VisTeR.' napisał: Może napiszę że na 90% zostanie tak jak jest. Jednak ja sprawami technicznymi tego forum aktualnie się nie zajmuję To po co ten komentarz? Niech wypowie sie osoba, która sie zajmuje aktualnie forum. Zróbcie ankiete czy coś będzie bardziej przejrzyste kto czego chce. Master dodał reakcję 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Października 2018 #530282 Udostępnij Napisano 2 Października 2018 ja bym tak jak @Bezzi,ankieta i po temacie forum jest dla wszystkich niech użytkownicy zadecydują oni tu siedzą i spędzają czas czego chcą ankieta dowiedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Napisano 4 Października 2018 Autor #530469 Udostępnij Napisano 4 Października 2018 ktos zamierza cos zrobic z tym tematem? zdecydowana większości osob chce zmian a tu dalej sie gowno dzieje!!!! niech ktos chociaz powie na jakiej zasadzie sa przyznawane punkty reputacji, czy kazda reakcja dodaję repke czy jak? @Rick @aquax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Października 2018 #530480 Administrator Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Zostaje tak jak jest. Zamek. A tutaj lista: Like +1 Serdusio +1 Poucharek +1 Heheszek +1 Burger +1 Nie mam pytań +0 Wkurzony +0 Słabe +0 L@M@NeR, RYBSON, Master i 1 inny dodali reakcje 1 1 1 1 @ Udostępnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator VisTeR.' Napisano 4 Października 2018 #530481 Administrator Udostępnij Napisano 4 Października 2018 Wątek został zamknięty przez moderatora forum.Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi